Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 977
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Заради спането по гръб, сигурно ще се откажа....Макар че, ако есента се навия за гърди, така или иначе ще спя известно време по гръб  Joy

newsm78 newsm78 #Crazy Не ми е добре , обичам да съм надясно но ..... красотата  baby_neutral изисква жертви . Слагай едни хубави гърди и пак ще говорим как се спи по - гръб  newsm78

# 586
  • в 1001-та нощ
Аз много добре свикнах да спя по гръб след операцията на гърдите и определено съжалявам, че се мъчех да свиквам пак на една страна. Напоследък се улавям, че неосъзнато се обръщам по гръб нощем и така се събуждам  Grinning Подсъзнанието работи  Twisted Evil

# 587
Алена бе така добра да ми поръча ХК. Аленка, дай линк, че я забравих каква беше:)

Ауууу това със спането по гръб много лошо, не ми каза Ванеска, че така трябва и аз си спя по корем.
Опитвам поне на страни да си свикна, че да не си "мачкам" лицето, но не мога...

# 588
Аз много добре свикнах да спя по гръб след операцията на гърдите и определено съжалявам, че се мъчех да свиквам пак на една страна. Напоследък се улавям, че неосъзнато се обръщам по гръб нощем и така се събуждам  Grinning Подсъзнанието работи  Twisted Evil

Simple Smile Аз също нямах избор когато преди няколко години сложих зъбчати конци Barb II и първият месец ако забравя и се обърна на дясно усещах как боцкаха и опъваха  #2gunfire. Смених няколко възглавници и пак не ми е удобно по - гръб но ... това е  newsm78

# 589
Алексче, дали от Легасито не се разграждат по бързо филърите?
Аз се чудя дали на есен да щракна още две Виви, много добре ми се отразиха, кожата ми е уплътнена и по- здрава.

Имам подозрения, че да. Твърдят, че Легасито не разгражда филърите, но според мен, не е съвсем така.

# 590
  • в 1001-та нощ
Алена бе така добра да ми поръча ХК. Аленка, дай линк, че я забравих каква беше:)

Ауууу това със спането по гръб много лошо, не ми каза Ванеска, че така трябва и аз си спя по корем.
Опитвам поне на страни да си свикна, че да не си "мачкам" лицето, но не мога...

По метода injuv - аз ползвам на Source Naturals, но виждам, че има и други производители  Peace

...
Когато спиш настрани също се " мачка  " лицето и особено се засилва бръчката м/у веждите  #Crazy.

Има го този момент. При мен понякога се появява там една гънка - явно ако съм спала повечко на страни. За щастие - напоследък е загладено Simple Smile

nkv_sz , правила ли си плазмотерапия. Като гледам как добре попълни под скулите, си мисля, че трябва да има супер ефект и на назолабиалните.

Самите бръчки как се получават - от движенията на мускула се деформира кожната тъкан ли? Примерно - кожата изтънява на самата бразда/гънка/бръчка?

Трябва да го питам д-р Михайлов другия път Simple Smile Защото коментираше, че с PRP-то се възстановяват кожните неравности отвътре навън, ако някъде кожата е по-тънка, другаде по-плътна и има неравност - се изглажда.

# 591
nkv_sz , правила ли си плазмотерапия. Като гледам как добре попълни под скулите, си мисля, че трябва да има супер ефект и на назолабиалните.

Самите бръчки как се получават - от движенията на мускула се деформира кожната тъкан ли? Примерно - кожата изтънява на самата бразда/гънка/бръчка

Плазмотерапия правя от около 8  години , тя ми е любима особено лятото когато много се излагам на слънце . Или преди дълъг полет и след това . Правя на лице , шия и деколте . Но въпреки това не можах само с нея да се преборя с гневната бръчка . Тя при мен е механична точно от спане на една страна и за мое съжаление с годините се задълбочава .

За образуването на бръчки много правилно се насочваш . Мога само да  добавя че стареенето на кожата, предизвикано от естествените, повтарящи се движения на лицето. С него започва появата на бръчките и то определя тяхната морфология (форма , местоположение, брой). Бръчката е следствие от дермосвиването. Когато лицето се мърда, кожата образува свивки. Тя се свива, а после се отпуска. С времето и повторенията обаче кожата се свива и вече не се отпуска. Свивките се образуват и не изчезват повече: така се появява бръчката. Логично бръчките на лицето започват да се появяват в зоните, където се произвеждат повече движения

# 592
Алена, не каза станаха ли синини, оток? Как се възстанови след боцкането?

# 593
  • в 1001-та нощ
nkv_sz  Hug bouquet много благодаря  Blush Аз мисля да си взема пакета, че сега е и на промоция и да действам и по назолабиалните. Ще го обсъдя и с д-р Михайлов Simple Smile

Жаки, никакви синини и отоци. Аз нямам хлътнало под очите и понеже там имаше инжектиране, веднага след процедурата беше леко порозовяло. По-късно стана, като лека торбичка, такава, каквато ти сам си виждаш, но другите не. Като леко изпъкнало. Имам снимки от кабинета, като станах от леглото и после, като се прибрах. Ако не съм ги изтрила, ще ти ги пусна.

# 594
 Simple Smile Алена не виждам назолабиални бръчки на снимката ти , може би идеята ти е по - скоро превантивно действие което е много добре . Аз понякога получавам сини от плазмотерапията особено на шията където кожата е по - тънка .

# 595
Момичета, на мен ми предстои мамопластика през есента. Искам да ви попитам подготвяте ли организма си по някакъв начин за интервенцията? С някакви витамини, добавки или нещо специално. Искам да се възстановява възможно най-бързо и за това питам. Вече нямам търпение да получа така желаните гърди и да харесам това, което виждам в огледалото. Да ви кажа и мъжът ми няма търпение.  Mr. Green Само жалко, че няма да стане за летния сезон и да покажа хубави форми на плажа, но така ми се получиха нещата!  Grinning Peace

# 596
  • в 1001-та нощ
Simple Smile Алена не виждам назолабиални бръчки на снимката ти , може би идеята ти е по - скоро превантивно действие което е много добре . Аз понякога получавам сини от плазмотерапията особено на шията където кожата е по - тънка .

Да, така е, но ми се иска някак да "подсиля" мястото Simple Smile

# 597
Филър, какво те спира да кажеш името, темета е, за да си помагаме една на друга.
В моите хлътвания под очите влязоха точно 2 ампули. 1 и 1/2 при първо посещение и още половин на корекцията. Една за никъде нямаше да е. Аз за две ампули и ботокс на чело малко, платих мился 900 и малко ( общо плащахме с мъжа ми, но съм почти сигурна че толкова беше)

Не знам за втора ампула...притеснявам се да не ми се образуват по-големи торбички под очите.
Преди манипулацията нямах никакви...

# 598
О, аз не те съветвам да слагаш втора ампула, нито съм компетентна, нито съм те виждала. Казвам само как е било при мен Peace

Алена, дано пазиш снимките, ще ми е интересно.

# 599
Може би трябва да се консултирам с друг дерматолог,платих 450 за нищо!

Ако спиш на тази страна може и от това да е торбичката под окото . Аз слагам за трети път филър под очите и още първия път ме предупреди че трябва да се спи по - гръб . Трудно ми е ама се свиква . А има възможност ако си слагала ботокс около и под очите и от това да се появи торбичката по окото . Но трябва да отидеш пак при нея на консултация на втората седмица .

Не ми е казвала ,че трябва да спя по гръб.Обикновенно спя на една страна ,но торбичката ми се появи на другия ден.Имах и синки под очите,нещо ме беше разкървила от едната стана,но ми мина за  два -три дни.Нищо друго не съм правила ...първа корекция ми е въобще по лицето.

Общи условия

Активация на акаунт