"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 87 327
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Мераба ,къзлар... wavey Hug

Кески ... Heart EyesЗлати ... Heart EyesЗвезди... Heart Eyes

Наистина много тихично ooooh! #Crazy...може би сте на кино newsm78...като мен... bowuu
Та...догледах си серийката...и се чудя и мая на тази сценаристка...Едже ли е ,Елиф ли е... #Cussing out newsm78 #Crazy...големи БАЛЪЦИ ги изкара всички, а психото Ръза, голям умник ...цъ цъ цъ...направо е смешно и нереално... Naughty
Така и не разбрах Сю... защо е толкова войствено насторена към Джес,а към Тахсин...бабаджим...да я видя сега хубавицата как ще реагира, като стане ясно кой е убил Салих...не ,че той не го заслужаваше ,де... newsm78
Стана ми и чудно реакцията на Рейхан като чу разговора м/у Сю и Тахсин...та тя много добре знае що за стока е мъжа и...да видим Ширин как ще реагира ...може би в началото ще се усъмни в Джесур ...първосигнално ,но после като помисли...тя е умно момиче... bowuu
Джес...много правилно отговори на Сю за детето...и ...дори и да беше открил жив Салих ,не мисля ,че би го убил... Naughty
Прокурора и той много важен ooooh! #Crazy...Много лошо било ,че Джесур знае и търси Салих...ами нали той и Сю се обадиха на полицията ...
Хюлия...без думи съм за нея...Кучка от класа ,а и професията и е една... Shocked ooooh! Joy Joy Joy...да видим сега Туран какво ще я прави... newsm78Много бързо им изтичат присъдите ,брее ooooh! И...Адалетка щяла скоро да излиза...каза Тахсин...който здравата я загази...нали нямаше да дава пари....ха ха ха ....
Сега сигурно ще арестуват Джес...мисля си обаче  Thinking,но незнам защо  Naughty Joy,че Сю НЕ ШЪ повярва ,че той е убиеца...

Къванч вече е гласувал... bowuu...как ли... newsm78,само той си знае... bowuu Joy Joy Joy
Като се замисля обаче newsm78...това ЕВЕТ не е много на добре за комшиите... Sad...пълна диктатура на един ,единствен човек и не се знае докъде ще стигне в промените... ooooh! #Crazy

Докато аз се напиша и Кузманова се е появила... wavey Heart Eyes

Да се допълня ,че забравих smile3555...Сюто много я разголиха нещо #Crazy...с това голо пъпче ooooh!...пък бременна жена... Naughty...аз ли съм старомодна или пък не разбирам...що ли... newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 15:15 от Svet_sz

# 151
Скрит текст:
#New #TubaBüyüküstün😍 Новое фото
Bağdat Caddesi Erenköy (Istanbul) - Улица Багдад с фанами

Продавщица, поделившаяся фото, написала, что у них была возможность провести время с такой приятной дамой как Туба Бюйюкюстюн

--------------------------------------------------------------------------------
Свет Hug

Не знам, Ердоган, ще живее с орлите ли newsm78
Язък, язък ,само детО Ататюрк направи Турция -светска държава, а сега ще се върне не в 20 ,ами в 18 век.
То не ,че сега е по различно, от както тоя ненормалник е на власт.
Иначе се репчи на ЕС.дава заявка за нещо, ама ,като го видиш ,какво върши, думите нямат нищо общо с делата.
До колкото разбрах, от нашите аналичзатори- с ,,EVET,, са гласували в Азиатската част, в Европейска Турция са гласували с -НЕ.

# 152
Нищо вечно няма, и той няма да е вечен, ама... Ще се наложи да се изтърпи.

# 153
  • гр. Върбица обл. Шумен
Сложно е положението с южната ни съседка... Имам много приятели там, но не смеят да коментират нищо.
Досега имаше култ към личността на Ататюрк. Това явление, според мен, носеше позитиви за народа - идеал, опора, смисъл, начертан път...към европейските ценности. Дано не пострада изкуството и...сериалът ни (откъм любовни моменти)!

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 18:23 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 154
                                   Cesur ve Güzel 23. Bölüm Fragman

https://youtu.be/Vav5vGqAuPs

# 155
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 23.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 156

Синан,
  Hug bouquet

Така ми се струва, така е сглобено, или наистина Сю предава Джес?  newsm78 Mr. Green

# 157

Синан Hug,благодаря за превода! bouquet

# 158

Тати, рече нещо-беля newsm78

Каква , хубава маса има Корхан, обожавам естествените неща.

# 159
 Hug Hug Hug

Синан, newsm51 newsm51 newsm51

Пак ни подвеждат с трея,но ми се струва,че Ширин иска убиецът да изтърпи наказанието си.Кого ли има впредвид-Ръза или Джесур newsm78 newsm78 newsm78Ако се е усъмнила в Джесур ,оле много наивни ще ги изкарат в този момент ooooh! ooooh! ooooh!

Ако Сю съдейства на полицията да заловят Джесур след бягството -еееее няма да и го простя,а още повече на сценаристката дето и го е родила главата #2gunfire #2gunfire #2gunfireА дали не му помага да избяга-ох,обърках се! #Crazy #Crazy #Crazy

# 160
Синан Hug

Съмнявате се в Сю,
ама тя от ,къде знае, къде е Джес newsm78

# 161
  • гр. Върбица обл. Шумен
Злати, Синан, благодаря за трейлъра! newsm51
Звезди, обичам отношението ти към детайлите! Масата е супер!  newsm10

Мисля да не се травмирам от видяното. Трелърите винаги са подвеждащи. Последователността на сцените вероятно не е същата. Незнайно защо, имам усещането, че прокурорът и полицията правят клопка на Ръза, като използват Джесур. Ще го обявят за мъртъв и ще чакат истинските виновници да се покажат. Според мен и Сюхан ще участва в театъра. Може да има и скок във времето - докато се крие Джес (отдавна не са го правили). Дано не използват Сю за примамка, за  да заловят Ръза.( Не ми се смейте, имам развинтено въображение, от професията е ). Дано стане по-ясно със следващия трейлър.

# 162
Цитат
Дано стане по-ясно със следващия трейлър.
Утре и озета като пуснат, дано подскажат  с него "пиляна" на героите. Този Ръза сякаш 30 год. в затвора е чел и препрочитал Фройд и събратята му. Голяма логика и комбинативност в действията му. Да не говорим как умело убеждава.

# 163
  • Сливен
                  Привет, Дръзки на Светъл понеделник ! Hug

Злати Hug,Синан Hug благодаря за трея.

Звезди, Hug благодаря за гифчетата. Много си чевръста!

Тати, рече нещо-беля newsm78

Каква , хубава маса има Корхан, обожавам естествените неща.

Кузманова Hug

Злати, Синан, благодаря за трейлъра! newsm51
Звезди, обичам отношението ти към детайлите! Масата е супер!  newsm10

Мисля да не се травмирам от видяното. Трелърите винаги са подвеждащи. Последователността на сцените вероятно не е същата. Незнайно защо, имам усещането, че прокурорът и полицията правят клопка на Ръза, като използват Джесур. Ще го обявят за мъртъв и ще чакат истинските виновници да се покажат. Според мен и Сюхан ще участва в театъра. Може да има и скок във времето - докато се крие Джес (отдавна не са го правили). Дано не използват Сю за примамка, за  да заловят Ръза.( Не ми се смейте, имам развинтено въображение, от професията е ). Дано стане по-ясно със следващия трейлър.

Веднага щом изгледах трея си помислих това, в червено. Прокурорът май ще помага на Джес и ще го играе в комбина със Сю. Така си мисля, да видим дали ще позная. Rolling Eyes
            Утре дано да разберем повече. Макар трейовете  да са подвеждащи и в разбъркан ред. Нямам търпение за четвъртък.

Тахсин бей супер нагъл ,безочлив и манипулативен тип! Убива човек , а после обработва Сю.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
     За учителите е характерно повторението. Повтарям!

Дръзки, имам един въпрос. Някоя от вас разбра ли причината за смяна на колата на Сю? В 19 епизод си баше златисто-кафявата, а 20 серия започна с черна. Номерът е един и същ. Да не би пък аз да съм разсеяна и нещо да съм изпуснала?!

Тази снимка силно отразява чувствата на Сю. Велика е Туба!

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 21:05 от boyana05

# 164
wavey Hug

Много объркващ трей...първо Джес е при прокурора,после бяга през някаква гора...преди това пък дават някаква къща ,която полицаите обграждат...кимането с глава на Сю...чок карашък... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy
И...мисля  Thinking,че жената която казва ,че убиеца трябва да си получи заслуженото не е Ширин ,а Бану... newsm78
Тахсин...ега си гадняра... #Crazy #2gunfire

Злати... Hug Синан...Hugтенкс...
Звезди...  Hugза гифчетата... newsm74

Боби... HugКузманова ...  Hugдано сте прави...в предположенията си... bowuu
М/у другото и при мамашите има такова предположение... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт