"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 88 256
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден на всички!
Цял живот ме учат, че книгата е прозорец към света. Аз винаги казвам на децата си, че само с книгата се учи език. А езикът е богатство и отваря врати...

Изгледах преведената 23-та. Будувах до три сутринта, но не съжалявам...Много детайли ми се изясниха. За играта на ГГ - нямам думи! Прекрасни Туба и Къванч! Няма да спра да им се радвам! Сега чакам трейлърите, за които предварително благодаря на нашите наистина неуморни пчелички.

Очаквам нови имена на дати в календара.

# 376
Добро утро Hug

Виждам, че има кафе, но ,както казва Мечо Пух, колкото повече, толкова повече Joy
--------------------------------------------------------------------------------
На всики за всичко,

-----------------------------------
Злати Hug е поставола, акцент , за книгите,
Скрит текст:
то аз ви препоръчвам, ето тази книга, попадна ми преди 2 години, и си признавам, че не успях да я дочета.Беше на моя позната, която е беше взела от някого, и трябваше са се върне в срок,също така си признавам, че я търся да си я закупя, но има книжарници, където дори не са я ,чували, което за мен е много странно.
The Black Book - Книга от и за живота
Ивомир Димчев

Интересна е, няма да съжалявате
.
--------------------------------------------------------------
Комшиите днес, имат празник на децата, оказа се ,че празника е Международен.

Искам да поздравя, нашите деца ,

Да са живи и здрави, и да имат -прекрасно детсво Hug Peace
Още не съм гледала серията с превод, но днес ще го направя.
Хубав ден на всички Hug Peace

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 10:54 от zvezdomira78

# 377
  • Сливен
                    Здравейте отново! Hug

Попадна ми колаж на Баги Hug и го споделям.

Кузманова,  Hug и аз все повтарям това на моите сладури. Книгата ще им отвори всички врати към света!

Звезди,  Hug не ми е попадала тази книга. По интернет не става ли да си я поръчаш?

# 378
  • Сливен
   Честит международен ден на децата! Да са живи и здрави нашите принцеси- Майя и Топрак. Да са много щастливи с мама и тати! Peace

Дано скоро видим тяхна актуална снимка! Peace Peace Peace       

# 379
 Hug Hug Hug

Привет дръзки и красиви! wavey wavey wavey

Свет, Hugблагодаря!

Това е една от големите ми любови!Завладяват ме и не мога да се отделя от тях-книгите!Уханието на мастило и хартия,приятното шумолене на всяка страница,топлината,която дава на дланите ти и завладяващите текстове попивани от съзнанието ми-това е моята любов към книгите-нашето вечно познание!

"Най-добрият киносалон в света е човешкият мозък. И човек разбира това, когато чете хубава книга."
Ридли Скот

Честит празник на детето и на малките ни принцеси Мая и Топрак!Желая им щастливо детство и весели игри!

Изгледах серията още снощи!Не ме пусна до последния кадър!Уникални Туба и Къванч!Толкова красота, харизма и талант на едно място-просто божествени!Сю и Джесур показаха, колко се обичат и как другият трепери за живота на любимия си!Не са ми нужни целувки-те се целуват с очи и ми е много по-вълнуващо.Само движението на очите на Къванч по лицето на Туба ми действа точно като страстна и гореща целувка.

В последните кадри от серията разбрах как камерата ни подведе да мислим ,че детето гледа снимката на Джес.В действителност детето спря поглед на снимката на Тахсин,но камерата завъртя и остави усещането ,че детето гледа снимката на Джес.

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 16:03 от Keskinowa

# 380
  • гр. Върбица обл. Шумен
ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ СЪЗДАНИЯ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО У НАС!

В ЮЖНАТА НИ СЪСЕДКА ЧЕСТВАТ ПРАЗНИКА КАТО НАЦИОНАЛЕН. НЕ СЕ РАБОТИ И НЕ СЕ УЧИ. БИЛА СЪМ ТАМ ПРЕДИ ГОДИНИ. ГОЛЕМИ ТЪРЖЕСТВА, ГОЛЯМО ЧУДО. НАШИТЕ УЧЕНИЦИ ТАНЦУВАХА И ПЯХА НА ОГРОМЕН СТАДИОН. ПОСЛЕ ПОСЕТИХМЕ ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТИ И ГОСТУВАХМЕ НА ИСТАНБУЛСКА ОБЩИНА. БЕШЕ ГОЛЯМ ЕКШЪН.

Кески, и аз мисля, че ни подведоха с последните кадри. Ако настина детето е разпознало Таксин, не ми се мисли как ще го преживее Сю. Ще се наложи Джес вместо да натяква с "Аз казах ли ти!", да я успокоява с "Ти нямаш вина."

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 14:56 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 381
Добър ден ,Прекрасни...опс smile3555...Дръзки и красиви момичета! wavey Hug

Снощи започнах да гледам епизода ,но...умората натделя...след съботния агрофитнес... bowuu ooooh! Whistling...така ,че сега продължавам... Peace

Ето ви и едно следобедно кафенце от мен... Grinning Heart Eyes

Честит празник на децата ...на нашите съседи... baloni baloni

Много здраве и щастливо детство им пожелавам. babydust7 dancing

В Турция обаче освен ден на детето, има и международен детски фестивал, който стартира всяка година на 23. април. Въведен е от президента Мустафа Кемал Ататюрк, който имал желанието да обедини малчуганите от различните краища на света. Фестивалът се превърнал в интернационален през 1979г. и днес в него участват над 50 страни. Парад, игри, посещения на забележителности са само част от програмата.

# 382
Здравейте!  Hug
Звезди, Кузманова, Злати, Лу, Кески, Пъпи, Канти, Боби, Криси, Дива, Гуга, Свет, Байче, tigasa,
благодаря ви за всичко, което сте споделили в темата.  Hug Hug

Кески, с голямо закъснение поздравявам теб и рожденничката!  newsm59
Да ви е жива, здрава, щастлива прекрасната дъщеря.  Hug

Честит празник на детето според празничния календар на съседите.  Hug
Туба и Къванч имат голям принос за подкрепата на децата.  Peace

Много е интересна фотосесията на Йиит!  Peace Харесах ти тези снимки:  Peace

ето и интервюто с Йиит:

http://www.hurriyet.com.tr/egom-yoksa-ben-de-yokum-40434187

и още
Скрит текст:

Видях интересна снимка от сета - официално облечения Джес пред вратите на Корлудаа. Интересно какъв ли е повода за посещението му.  Laughing Laughing Надали ще иска официално ръката на дъщерята на Тахсин.
Като споменах Тахсин ми е интересно дали към изнудвача Ръза няма да му се лепне и изнудвачката Джахиде. Ако изгуби детето / дано не се случи/ на Джахиде ще и трябва "коз в ръкава" за да остане в чифлика. Кървавото петънце, което забеляза и подчерта пред свекъра си, е добър коз.  Peace
Сцените със Сю и Джес бяха прекрасни. Сценаристите намериха начин да са си заедно двамата, а актьорите убедително ни показаха колко се обичат, колко са загрижени един към друг и как не могат един без друг.  Peace

Какво ли са ни приготвили в 24 епизод? За съжаление сигурно чак в понеделник ще ни покажат нещичко.  Laughing

Приятен следобед на всички!  Hug Hug

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 18:11 от rina-rina

# 383
  • гр. Върбица обл. Шумен

Видях интересна снимка от сета - официално облечения Джес пред вратите на Корлудаа. Интересно какъв ли е повода за посещението му.  Laughing Laughing Надали ще иска официално ръката на дъщерята на Тахсин.
Като споменах Тахсин ми е интересно дали към изнудвача Ръза няма да му се лепне и изнудвачката Джахиде. Ако изгуби детето / дано не се случи/ на Джахеди ще и трябва "коз в ръкава" за да остане в чифлика. Кървавото петънце, което забеляза и подчерта пред свекъра си, е добър коз.  Peace
Сцените със Сю и Джес бяха прекрасни. Сценаристите намериха начин да са си заедно двамата, а актьорите убедително ни показаха колко се обичат, колко са загрижени един към друг и как не могат един без друг.  Peace

Ринка, разсъжденията ти напълно се покриват с моите. Не посмях да ги напиша, защото за 23-та серия
сгреших. Може пък Джес да кани Сю на вечеря или има някакъв повод за празнуване... За бебето не ми се мисли. Сигурно признанието ще дойде след доста серии. Аз искам да е по-скоро, за да се порадвам на реакциите на Джес (а Киво мнооого добре ще го изиграе.)

# 384
Изгледах серията.
Харесах обувките на Джахиде, червени със златни токчета.
Корхан имаше малко участие в тази серия.
Ръза и Тахсин-ортаци Joy Joy Joy
Прокурора, така и не разбрахме, защо е тук,в Корлуда. newsm78
А, като казах прокурора, той хубаво пита ,Ръза с какво се занимава, ама да го беше попитал, как така имаш хотел, от къде ,аджеба, като 30 години си бил в затвора, и няма пари за хляб ,както се казва, и изведнъж-хотел newsm78
Ей, той Ръза бил много голям Етелигент, кога излезе от затвора, и кога стана спец по компютрите, с каза прецизност работеше, напрао ми скри -шапката Joy newsm78
А, и ми стана много любопитно, от ,къде Джес, има приятел, който живее в Париж, при положение, ч той ,като дете е напуснал ,Турция и е живят в чужбина newsm78
Ми, станно ми е,как ей така вкарват внезапно, някой неща newsm78
Адалет, да не напусна сериала
А, Боби Hug
не съм се сетила.

# 385
  • гр. Върбица обл. Шумен

Ми, станно ми е,как ей така вкарват внезапно, някой неща newsm78
Адалет, да не напусна сериала
А, Боби Hug
не съм се сетила.

Звезди така става като СЦ пишат на парче. За всяка следваща серия трябва да измислят нови ситуации от миналото, за да оправдаят случващото се в момента. smile3503

# 386
Ринка, Hugникога не е късно за хубави пожелания! love001

Харесвам Йиит,а с тази си роля доказва,че е много добър!Хубава фотосесия за Хюриет!

Прокурорът имаше цел да е в Корлудаа,но нещо не ни развиват образа му,както очаквах.Леле,той си е ядосан на Джес,да видим как ще продължат отношенията им.В края на епизода беше доста затруднен.Мисля си,че се чуди как ще каже на Сю, че детето е разпознало баща и като убиеца.

Дано само ,ако Джахиде е загубила бебето Корхан да не се срине и да се самообвинява за случилото се ooooh!

Ох бе,няма фрагмани и това си е-мъчат ни на бавен огън #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 387

Ийт е тежка артилерия. Много го харесвам.

# 388
  • София
Здравейте. И аз благодаря на екипа, който превежда сериала. Много бързи и всеотдайни сте, момичета.
Джесур и Сюхан са чудесни, но сценарият нещо започна да зацикля според мен. И аз не можах да разбера защо "прокурора" вместо да си върши работата, както му каза батко Ръфат се е захванал да изкара Джесур виновен и му е толкова ядосан, че човекът иска да докаже невинността си, че чак се разпени и развика. И този прокурор като онзи в Аси само обещават, че ще разследват, но явно не знаят как. Мисля си дали сценаристите нямат за цел да ни покажат що е то правосъдна система в Турция?  Май ако не докажеш сам, че си невинен няма да излезеш от затвора. Адвокатката Бану май също се отказа от Джесур. Как можа да се захване с Бюлент, като знае, че той е  първия му враг, не ми е ясно. Хич ли не й хрумна, че той няма да му прости как му отне годеницата и няма да се опита да му отмъсти?
Не знам как се прехвърля собственост на цял хотел, но явно в Турция става с магическа пръчка.
Аз харесвам сериала като цяло, но понякога разни такива недомислени неща ме дразнят и ядосват.  Имам чувството, че всички актьори са изморени и май имат нужда от почивка и презареждане.
 Надявам се нататък да се оправят нещата и всичко да води до един щастлив край.

# 389
wavey Hug

И...аз изгледах серийката...
Киво и Туба са невероятни...Бравос! smile3501Най ми хареса сцената с превързването на Джес...направо се разкапах и  smile3518...ама голям инат е Сю  #2gunfire...моментът беше много ,ама много подходящ да каже на Джес за бебето... bowuu
И...тоя прокурор хукнал по чукаците...за пръв път виждам такова нещо... ooooh! #Crazy и...да не би да е фърлил очо на Сю...че толкоз се репчи на Джес Shocked Joy Joy Joy
Имало е все пак малко човещина и у Тахсин... Naughty,когато каза нищо да не правят на детето...
Мисля ,че Джахидето ако загуби бебето newsm78...двете с Хюлия ще се изпотрепят...макари ,че не ми се иска нероденото детенце да плаща за лошата си майка,най меко казано bowuu
Бануу...май все още е влюбена в Джес,но пък се кипри за Бюлент...не мога да я разбера... newsm78
Ширин много ми хареса...стоически понесе смъртта на баща си и усеща нещата...че може би баща и е убил майката на Джес...
И...накрая Ръза...психар от класа...беше готов да "отстрани" и малкото момче ...ужастъ... ShockedСтрахотна игра на Йиит...чак взех да го намразвам... Angry Joy Joy Joy
За разлика от вас момичета, на мен тази негова фотосесия хич не ми харесва...ама хич no...може би ,защото не я разбирам...незнам... ThinkingКак да харесам това... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт