Брекети – къде, какви, за колко? -тема 9

• 101 773
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
  • И аз не знам къде...
Здравейте,

Моля да ми препоръчате ортодонт в Стара Загора!
С търсачка не успях да намеря мнения от старозагорци, а трябва да заведа детето поне за консултация.
По други форуми хвалят основно д-р Владиславова, но там силно се разочаровах от факта, че приема пациенти по реда на пристигане. Не е възможно да си запазиш час. И приема нови пациенти за преглед и консултация само в понеделник до 20 часа.
Не е нормално да отида в 18,30 (по-рано ми е невъзможно), да вися 2 часа и да се окаже че не може да ни приеме! Може и да успеем да минем с детето, но може и да не успеем!

# 556
Здравейте! Предстои ми поставяне на брекети другата седмица (първо на горна челюст, след известно време и на долна). Вчера си извадих долен мъдрец, с операция, имам 3 шева, като за сега се чувствам добре, но се чудех колко ли време ще ми е необходимо, за да се възстановя напълно, и да съм готова за залепянето на брекетите Simple Smile От толкова много време чакам да си ги сложа, че не ми се чака и ден повече  Grinning

# 557
Здрасти Stasiq, на мен ми казаха да мине поне месец, и при мен имаше  шевове Simple Smile) Даже бих изчакала повече, ако трябва да съм четна, но ги сложх Simple Smile)

# 558
Цял месец? Еха, доста ми се струва... Аз от тази гледна точка, че първо брекетите ще са на здравата челюст, и докато ми сложат и долу, където е вадения зъб, ще мога да си се възстановя на сто процента... Но пък знам, че се седи с широко отворена уста по време на лепенето, което в момента не мога да направя, например  Grinning
Благодаря Simple Smile Вероятно ще видя как се чувствам след няколко дни, и ако не съм окей ще изместя часа за поставянето  Cry

# 559
ДА, точно затова. защото поне 1 час ще си с разчекната челюст и няма как да стане, преди да ти е разастнало изцяло..даже може и два месеца да минат, докато добре ти зарастне раничката

# 560
На мен ми ги сложиха за 20 мин Blush

# 561
20 минути с изчистването на зъбите, полирането, премерването и всичко???????

# 562
Седнах и след 20 мин станах от стола с бреки на 1 челюст

# 563
ДА, разбрах, но какво точно ти прави знаеш ли Simple Smile

# 564
# 565
  • София
По-скъпите ортодонти,означава ли,че са по-добри?
Чувам за огромни разлики в цените на брекетите при различните ортодонти.
Искам да знам,че съм в много добри ръце и затова цената не определя избора ми,и все пак...
Засега съм се насочила към др.Луис от Медикъл дент в София.
Някой има ли отзиви за работата му и за цените му?Доколкото чух са доста високи.

# 566
По-скъпите ортодонти,означава ли,че са по-добри?
Чувам за огромни разлики в цените на брекетите при различните ортодонти.
Искам да знам,че съм в много добри ръце и затова цената не определя избора ми,и все пак...
Засега съм се насочила към др.Луис от Медикъл дент в София.
Някой има ли отзиви за работата му и за цените му?Доколкото чух са доста високи.

Доста е "доста" относително понятие.. Моите брекети ще бъдат 2800 за двете челюсти, като в цената са включени ритейнърите, абсолютно всички посещения, ако нещо се счупи, падне, рзлепи и тн също..общо взето не доплащам за нищо.. Но моите брекети са автолигиращи, същите метални при ортодонтката ми са 2600 Simple Smile)

# 567
  • София
Автолигиращи какво означава?Безцветни ли са?
Около 3000 лв за мен са приемлива цена,но над 3500 вече...си е доста.Даже скоро чух и за 5000 лв Sad

# 568
Не, автолигиращи са различна система брекети  тук може да прочетеш http://www.lekar.bg/2016/07/07/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8/ автолигиращи = самолигиращи Simple Smile

# 569
  • София
На мен най-добре ми звучат керамичните. Peace
След седмица съм на преглед и тогава вече ще ми разяснят подробно от какъв план на лечение се нуждая.
Лекарят при който съм е специалист в изработване на бондинг,фасети,но не е ортодонт.Каза,че ако се налагат брекети( почти е сигурно) ще ме изпрати при ортодонт.

Общи условия

Активация на акаунт