Брекети – къде, какви, за колко? -тема 9

• 101 810
  • 771
  •   2
Отговори
# 585
# 586
Хора, вие как си чистите събите с конци или зъбен душ? Тъй като хич не обичам конците, а и явно не мога много добре да го правя..постоянно си разкървявам венците, реших да си купя зъбен душ. Бихте ли ме посъветвали кой ползвате, ако ползвате или за кой сте чували хубави мнения. Някак си не ми се иска да давам безбожни пари за него и моля за нещо по-достъпно Simple Smile

# 587
Малко по-назад в темата е обсъждано.  bouquet

# 588
Здравейте!
Вчера бях на преглед при д-р Видев от "Ортоестет".
Ами... очарована съм от него, почти съм сигурна, че той ще е моят бъдещ ортодонт. Не само заради цената.  Всичко ще струва 3700 лв за метални Damon , но ако много държа, може и сапфирени. Вдъхва ми доверие. Отдели ми около 40-50 мин. като ще направи всичко възможно да не се вадят зъби, дори и ще опита да спаси един, който стоматолозите са категорични, че е за вадене. Ще видим какво ще стане. Искам да попитам, дали някой е провеждал стоматологично лечение при майка му? На мен нещо не ми се нравят такива връзки при ортодонт- стоматолог.
Бях на преглед и при д-р Гаврилов, според него трябва да се извадят общо 3 зъба. Лечението ми там би било 6000лв.

В момента съм в чуденка, дали да не се запиша за консултация и при д-р Хунджев? Thinking

Здравей! Тъй като и аз се лутам в избора на ортодонт, исках да те питам на кого все пак се спря, каква е цената, доволна ли си и ако си била вече на консултация при д-р Хунджев - какво мислиш? Благодаря! Simple Smile

# 589
Здравейте, случвало ли ви се е да ви боли умъртвен зъб? От брекетите ми се самоумъртви един зъб, на който извадихме нерва преди няколко месеца и днес отново ме заболя този. Чудя се това възможно ли е? Вярно, под натиск е от дъгата и кучешкия, но нали е мъртъв?

# 590
  • София
Не знаех,че в Медикъл Дент е чак толкова скъпо...
5000-6000 за брекети,1300 лв е една фасета,1700-имплант.......  #Cussing out

# 591
  • гр. София
Здравейте, и аз търся ортодонт. Преди известно време бях на преглед при Хасара, много мила жена, но имах чувството, че малко претупва нещата, като се има впредвид и колко хора чакаха... Сега се спрях и аз на д-р Хунджев, четох няколко добри отзиви, та ще се радвам, ако някои скоро е ходил при него. Скоро смятам и аз да отида за още едно мнение Simple Smile

# 592
  • София
Доста я хвалят Хасара. Peace
Знаеш ли какви са цените при нея за бели(керамични)брекети?

# 593
  • гр. София
Като цяло останах доволна от прегледа, обясни ми, каза ме няма против да говори и с моя стоматолог, да обясни какво ще прави, но се чака, имаше и няколко известни от Бг ефира, докато бях там. НЗ цена за керамични, на мен ми предложи метални. Но сега мисля да отида и за второ мнение при Хунджев.

# 594
Аз отдавна не съм се разписвала, но да се похваля, че приключих с лечението. Отне точно 4 месеца и половина да се изправят зъбите ми, но аз бях много съвестна и носех алайнерите почти денонощно.

# 595
Честито, Syringa!
А на мен искат да ми махат горните, а аз не съм доволна от един зъб, който е леко завъртян. Като попитах - моята ОД ми каза - добре е! ... От половин година зъбът няма никакъв напредък, позицията му е една и съща. Явно не може да го изправи ..

# 596
Аз отдавна не съм се разписвала, но да се похваля, че приключих с лечението. Отне точно 4 месеца и половина да се изправят зъбите ми, но аз бях много съвестна и носех алайнерите почти денонощно.

Колко ти излезе и къде си ги поставя? Аз ходих в Dentaprime City и след процедура установиха, че съм подходяща за алайнери и ми предложиха 6 месечен план. Общо всичко на цена от 2200 лева.

# 597
  • София
Честиитооо!
Само 4,5 месецаа,супер!

# 598
Здравейте, поставяли ли сте си брекети при д-р Сербезова в гр. Русе, доволни ли сте и какви са цените на металните Даймон?

# 599
Тъй като горната ми дъга обича да се измества надясно от време на време, пречи ли ако я намествам така, че онази по-дебела част която е посредата да е наистина в средата? Страх ме е да не променя нещо в самата форма на дъгата и зъбите ми да се местят неправилно или няма такава опастност

Общи условия

Активация на акаунт