Брекети – къде, какви, за колко? -тема 9

• 101 783
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, поставяли ли сте си брекети при д-р Сербезова в гр. Русе, доволни ли сте и какви са цените на металните Даймон?
Мисля, че тя не работи с Даймон. Аз сложих такива на дъщеря ми при Малина Димитрова Simple Smile

# 601
  • София
Някой знае ли колко приблизително струват керамичните брекети при др.Хасара ?

# 602
  • Варна
Здравейте, моят стоматолог ме насочи към д - р Десислава Искрова в Шумен. Някой ходил ли е при нея? За Шумен намирам инфо само за д-р Керанова.

# 603
Искам да споделя опит. Носих брекети от 2013г до 2015г,  след това ми слоциха фиксирани ритейнъри на предните 6 зъба и носех сменяем ритейнър,  година след това понамалих носенето на сменяемия ритейнър,  при което от едната страна малко щрткнаха зъбите (това беше и повод за един мой пост тук). Веднага си сложих отново ритейнърите, с малко зор, но успях и зъбките се върнаха. Имам един поникнал мъдрец, точно от страната ан щръкването. Други нямам зародиши. Скоро си махнах мъдреца и онова щръкване се оправи на 100процента,  така че помсилете за мъдреците,  дори за поникналиге!!!!

# 604
Търсете ортодонти с опит и по-възрастни!  Това е моят съвет!  За Пловдив-Стоилов, Симова,  Шеткова.

# 605
  • София
И аз ще слагам брекети края на месеца.Изпитвам страх от болката и дискомфорта,който ме очаква,но ще търпя,няма как. Peace
Какви храни не трябва да се ядат,когато си с брекети?За да си ги ям сега на воля. Laughing

# 606
  • Варна
A някой би ли споделил за цените при д-р Севдалина Янева във Варна?

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 20:13 от Inninka

# 607
Даяна, всичко можеш да ядеш! Само по-твърдите неща не се отхапват, а можеш да режеш с нож на хапки. Иначе болката е в първите 5 дни, след всяко посещение при ОД. Успех, ще бъдеш горда, като ги сложиш, аз бях направо щастлива  bouquet

# 608
  • Бургас
Потвърждавам! - Всичко може да се яде. Да, има храни, които е добре да се избягват - карамелени, лепящи бонбони например, ядките се ядат по-внимателно и почистването е по-дълго после, но... не е  да са забранени. Първите дни сама ще усетиш какво може и какво не. Обаче това не е на всяко посещение. За 2г само веднъж за период от 1-2 дни съм яла крем супа и смути. Да, има „неудобства“, но определено си струва, въпреки, че за всеки го преживява по различен начин - физически и психически.

# 609
  • София
Благодаря ви!  bouquet
Аз ще съм при др.Хасара  Peace
Ще слагаме сапфирени на двете челюсти за период от 1 година.

# 610
  • Карлово
Искам да споделя опит. Носих брекети от 2013г до 2015г,  след това ми слоциха фиксирани ритейнъри на предните 6 зъба и носех сменяем ритейнър,  година след това понамалих носенето на сменяемия ритейнър,  при което от едната страна малко щрткнаха зъбите (това беше и повод за един мой пост тук). Веднага си сложих отново ритейнърите, с малко зор, но успях и зъбките се върнаха. Имам един поникнал мъдрец, точно от страната ан щръкването. Други нямам зародиши. Скоро си махнах мъдреца и онова щръкване се оправи на 100процента,  така че помсилете за мъдреците,  дори за поникналиге!!!!
Сега носиш ли сменяемия ритейнър?

# 611
  • Карлово
Сега носиш ли сменяемия ритейнър?
За Пловдив също препоръчаме Д-р Йозгюр.

# 612
Здравейте, вече от 1 месец съм с брекети.Сложих си ги при д-р Сехер Йозгюр гр .Пловдив.Надявам се някой ден и аз да се похваля с добри резултати. Успех на всички, които мислят да започнат лечение с брекети! Wink

# 613
  • гр. София
Здравейте отново, бях на преглед при д-р Хунджев и останах много доволна. Общо взето и той и Хасара ми казаха едно и също, нямаше разминавания в мненията. Засега съм се спряла на него и имам час за слагане в началото на декември Simple Smile като ми предложи 3 варианта - метални, керамични бели или сапфирени. Сега се чудя метални или бели керамични, като металните бяха доста по дребни от керамичните... При вас кое беше водещо при избора на брекети?

# 614
Може ли да споделите, какви са цените на различните видове брекети, които Ви предлагат?

Общи условия

Активация на акаунт