МАC & Sephora - 40 тема

• 110 486
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Аз и от пяните и от маските получавам обрив. От пяните съм тествала бялата и черната. От маските зелената. Маската съвсем в началото ми беше добре, но после започна да не ми понася.

# 511
Момичета ,може ли отзиви за продуктите на GlamGlow , искам да си взема почистваща пяна и маска -с доста проблемна кожа съм ,но и чувствителна. ooooh! Бялата или зелената пяна ще е по-подходяща?
Много съм доволна от всички продукти на Глемглоу! За чувствителна кожа може би зелената е по - подходяща, тъй като е по - нежна  Peace

# 512
Glamglow маските са страхотни! Аз лично обожавам бялата маска за почистване, синята маска за хидратация и лилавата - за избистряне на тена. От пяните съм ползвала две, но не съм впечатлена. По-скоро съм фен на маските им. Имат и балсам за устни, който пробвах наскоро, но ме разочарова...

# 513
  • Пловдив
Аз имам черната,бялата и синята. Хубави са,но има и по-добри за по-ниска цена. Струват ми се твърде надути цените им.

# 514
Извинявам се за малко досадния въпрос сигурно, но дали от Сефора може да се поръчва по телефона Simple Smile

# 515
Извинявам се за малко досадния въпрос сигурно, но дали от Сефора може да се поръчва по телефона Simple Smile
може, без проблем

# 516
Момичета, загледах ружа от лятната колекция на МАC, много ми хареса!
Стори ми се, че е подобен на Springsheen. Но вкъщи отворих да видя суочове и на някои от тях Springsheen e откровено розов, чак го сравняват с Оргазъма на Нарс, на други си е прасковен, какъвто на мен ми се видя.
Скрит текст:

По принцип бях луднала по Papa don't peach и ми се иска да е нещо подобно.

Вие какво ще кажете по въпроса? За Springsheen.
Харесвате ли го? Много ли е пигментиран? (За мен е минус, имам много тежка ръка и предпочитам по-слабо пигментирани ружове и сенки, за да не заприличам на клоун от първото нанасяне.)

Друг руж, който си търся по принцип, е нещо много неутрално - загледах Nars Madly и Lovejoy, но ме притеснява да не изглеждат чисто и просто като бронзираща пудра/контур. Дали могат да се ползват двете едновременно без да се слеят и лицето просто да изглежда плоско? Eвентуално и MAC Warm Soul влиза в сметките, въпреки че понякога ми се вижда твърде тъмен за мен.  

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 11:40 от bambinnah

# 517
на мен ми отказаха преди няколко месеца като исках да поръчам една палитра .....

# 518
Аз съм поръчвала по телефона, нямало е проблеми..

# 519
  • Бургас
При мен също не е имало проблеми.

# 520
  • Бургас / София
Привет има ли намалени бронзъри на Сефора?

# 521
  • На ръба..
Може би ако се изпрати куриер на място няма да има проблем.
Аз така съм пазарувала и от там, и от Мак.

# 522
  • Бургас
При мен имаше проблем , отказаха ми по време на намаление(нямало как да бъде отразено) . Трябва да се изпрати куриер , преди нямах такъв проблем.
Понеже в центъра на Бургас има да го наречем "фургонче" на Шанел , промотират лаковете, новите глосове и червила , изкара цветове които си мислех че са лимитка и от няколко години ги няма...
Та поне влязох вече в единствения магазин да проверява за въпросното червило, но разгледах новите сенки и много ми харесаха . Цветово и пигмент , грабнах една сянка от новите в бурканче. Имат разлика със старите .

# 523
  • Sofia
Момичета, много хвалената очна линия на M.A.C беше тази, нали така?

А тази каква е?

Искам също да попитам дали тези двете – 1, 2 – са хубави и удобни за боравене.

Разбира се, не знам дали всички от посочените продукти са налични в нашенските магазини на бранда, така че ще се огранича до каквото имаме тук, в България.

Благодаря! bouquet

# 524
  • София
Момичета, имам спомен, че в Дъглас в Сердика се предлагаха палитрите на Марк Джейкъбс, намират ли се още?

Общи условия

Активация на акаунт