Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Много е скъпо даже, 20 табл. за 42 лв.
Не знам кое наистина смятате за скъпо, ако това не е.

Метформин също подобрява качеството не Я и е евтино.

Дори е много скъпо. Това 120.00 лв. на месец е прекалено скъпо.

# 346
Зависи с какво го сравнявате. Ако е гарантирано, че ще реши проблема с 4 по 120лв на месец за мен си заслужава. Но нямам идея дали е добро.
Този метформин е 2.50лв  Grinning http://apteka.framar.bg/13003729/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%84%D0%BE% … 0-%D0%BC%D0%B3-30

# 347
Не ме задължава да си ги купувам ,предписа ми и противозачатъчни ,но лятото не ми е много угодно да кървя по две седмици само ,за да имам някакъв цикъл. За сега не съм започнала нито едното нито другото . Та и затова питам ,ако наистина с тази хранителна добавка ще "защитя" яйчниците от евентуални поражения ще я започна ,но от предната гинеколожка знам,че няма да си излекувам поликистозата с нея .
Едно ме интересува ,ако наистина има алтернатива ,защо предписват по-скъпия вариант?  newsm78
В интерес на истината ,доктора погледна цената в някакъв каталог и каза "скъпичко е " ,но не измисли нещо по-достъпно . Едва ли ме събутира  Joy дори искаше да ми подари противозачатъчните ,но не ми беше удобно и отказах . Blush

# 348
  • Варна
Поликистозата май няма лечение,да не те отчайвам.Моя цикъл се регулира след като ми оперираха щитовидната жлеза,но кистичките си седят по яйчниците ми.

# 349
Е той за какъв рестарт ми говореше след 6м прием.... Stop Вече не вярвам на нищо. Но ,нека поне са откровени с мен ,защо да "троша" пари по нещо ,което няма да ми повлияе ? Не е малка инвестицията .  Peace

# 350
  • Варна
Е той за какъв рестарт ми говореше след 6м прием.... Stop Вече не вярвам на нищо. Но ,нека поне са откровени с мен ,защо да "троша" пари по нещо ,което няма да ми повлияе ? Не е малка инвестицията .  Peace

Може да са измислили ново лекарство знам ли вече.Изписвали са ми противозачатъчни,за да ми коригират цикъла,други са ми казвали нищо да не правя,че било състояние не било заболяване.Всеки чете от различни учебници.

# 351
И последно ,защо си мислят ,че след като съм кистозна ,трябва да имам мустак мъжки тип и пъпки омазани с фон дьо тен  newsm78 Да не би да са изключение жените ,чиито външен вид не издава проблем с яйчниците ? newsm78

# 352
  • Варна
И последно ,защо си мислят ,че след като съм кистозна ,трябва да имам мустак мъжки тип и пъпки омазани с фон дьо тен  newsm78 Да не би да са изключение жените ,чиито външен вид не издава проблем с яйчниците ? newsm78

Е не това не е задължително и мен ме питаха да не би предния ден да съм се епилирала  Laughing

# 353
Мен си ме обиждат с това съмнение .
Моят доктор ме матира ,говорихме си някакви хапчета ,сега не помня  Embarassed май герикапс ,много щели да ми бъдат от полза ,защото са полезни за ендометриума и внимание - за пъпките ,и аз "какви пъпки ,нямам " , "ами ,може да имаш"  Joy лицето ми е гладко като бебешко дупе ,къде видя пъпки не знам /и "там" нямам /  Confused

# 354
  • Варна
Ади,ади не го вземай при сърце,от това не се мре  Laughing

# 355
Сега да попитам ,сраствания/възпаления  могат ли да се получат след аборт ,при който бях заставена да се "самоизчистя" ,т.е нямах кюретаж ? newsm78

# 356
  • София
Зависи с какво го сравнявате. Ако е гарантирано, че ще реши проблема с 4 по 120лв на месец за мен си заслужава. Но нямам идея дали е добро.
Този метформин е 2.50лв  Grinning http://apteka.framar.bg/13003729/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%84%D0%BE% … 0-%D0%BC%D0%B3-30
Метформин не беше ли лекарство за диабет??? Нямам нищо против положителното му влияние върху яйчниците, но прилагането му без следене на кръвната захар може да доведе до хипогликемия и смърт.

# 357
  • Варна
Този метформин е 2.50лв  Grinning http://apteka.framar.bg/13003729/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%84%D0%BE% … 0-%D0%BC%D0%B3-30
Метформин не беше ли лекарство за диабет??? Нямам нищо против положителното му влияние върху яйчниците, но прилагането му без следене на кръвната захар може да доведе до хипогликемия и смърт.

Точно,аз съм прибелвала очите от метформин и не бих пила ей така  Confused

# 358
Хора, ходих вчера на дерматолог за разранената бенка, изписа ми Дипрогента да я мажа 3-4 пъти дневно в продължение на седмица и после ще я махаме. Да ама днес като станах и гледам, че е много набрала. Не знам как ще изглежда ако трябва да чакам седмица.... Да се притеснявам ли?  baby_neutral

# 359
Възможно ли е от много Витамин C да пикая жълто?

Общи условия

Активация на акаунт