Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 753
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
След слагане на мускулна инжекция встрани под кръста остана една болка, която продължава вече четвърта седмица. Опитахме с компреси с риванол. Но болката продължава. Вероятно е засегнат нерв. Витамин В комплекс дали ще помогне за отпускане на нервите? Или други идеи за такъв случай?

# 646
  • Варна

Да,явно съм гладна  Laughing
Ама и на предната страница съм изяла с-то Grinning

# 647
  • София
Здравейте
Имам въпрос, който може би не е точно за тук, но не знам къде да попитам:
Ако приеман хапчета за високо кръвно мога ли да дарявам кръв?

Обикновено не се допускат такива хора за кръводарители.

# 648
  • София
Здравейте
Преди 2-3 години съпруга ми искаше да дари кръв, но му отказаха. И той пие хапчета за високо кръвно.

# 649
Вчера бях на преглед при гинеколожката ми за моя цикъл, който пак дойде след седмица. Нищо ми няма, нито кисти, миома. Напълно съм била здрава и ми каза, че съм била третата със същото оплакване за вчера, т.е. нейното заключение е заради времето и ако пак се получи така да взема само вит. С.
И след месец ще ми пусне изследвания за хормони.

# 650
  • Варна
Момичета имам ужасен жилав заден секрет,който ме мори основно през нощта.Постоянно се мъча да го изкашлям,а се получава трудно и ми пречи на качеството на съня.Нещо да ми предложите,които би могло да облекчи положението.

# 651
  • София
Момичета имам ужасен жилав заден секрет,който ме мори основно през нощта.Постоянно се мъча да го изкашлям,а се получава трудно и ми пречи на качеството на съня.Нещо да ми предложите,които би могло да облекчи положението.
Геломиртол Форте.

# 652
  • Варна
Геломиртол Форте.

Това онези миризливите хапченца,които изписват при кашлица ли са ?

# 653
  • София
Геломиртол Форте.

Това онези миризливите хапченца,които изписват при кашлица ли са ?

Нямат миризма.
http://apteka.framar.bg/04009463/%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BC% … 0-%D0%BC%D0%B3-20

# 654
  • Варна
Благодаря Rima ще пробвам.И аз имам съмнения,че проблема е в синусите.

# 655
  • София
Благодаря Rima ще пробвам.И аз имам съмнения,че проблема е в синусите.
Ще те облекчи със сигурност - по 1 сутрин и вечер.

# 656
Гело миртола нямат миризма,а от тях има един специфичен дъх в устата.Според мен е от евкалипта  Peace .Сега го пия за възпален синузит,определено сравнително бързо усетих успокоение .

# 657
  • Mediterraneo
Здравейте

Обикновено не се допускат такива хора за кръводарители.

http://bgblood.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 658
  • Варна
Гело миртола нямат миризма,а от тях има един специфичен дъх в устата.Според мен е от евкалипта  Peace .Сега го пия за възпален синузит,определено сравнително бързо усетих успокоение .

Да де, неправилно се изразих.

# 659
Че то няма от кого да се вземе кръв, след този списък?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт