SUPERNATURAL: A Season for Apricots

• 21 621
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
На живо. Joy

# 331
 Shocked Вах!
Дано не ги хване сценична треска Joy .

# 332
Какви снимки, какво клипче. Ще правим тричасов филм в 55 части  Joy

# 333
 Joy Момичетааа, ще се гътна! Току-що говорих със сестра ми, питам я какво прави, тя ми казва: "Ям сушени кайсии с лешници." Аз - Shocked , после - rotfImao . Не успях да ѝ обясня защо.

# 334
 Joy Joy Joy

Мани бегай. Вманиачихме се с тия кайсии. Като почнат да излизат по сергиите ме е страх, че вместо да кажа "дай едно кило кайсии", ще кажа "дай едно кило джефри"  Joy

# 335
 Joy Joy
Импалке, не те оставят на мира тия пусти кайсии. Joy Joy Моят кайсийчо донесе някакво сладко от бабата на колега от село, да, от кайсии е. Joy

Елорка, да снимаш физиономията на продавача, ако искаш случайно кило Джефри. Joy На бас, че ще ти даде само кайсиите. Joy

# 336
  • София

Баш кайсийчо  Mr. Green

# 337
Как мъ гледаа  Heart Eyes
Разтопих се.
От Супернатурала ли този гиф?  Thinking

# 338
Нашата ще мре. Mr. Green

# 339
Гифчето е от 1.20 "Dead Man's Blood". Т.е. баш Тате.

Joy

# 340
Да, има нещо вярно. Joy

# 341
За мен се отнася най-вече за пая, кръстопътя и шлифера Joy . Наистина не са същите вече.

# 342
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Joy Joy А, не! Кечовите кайсии привличат явно само Мама.

O, сега се сетих! На SDCC 2016 се закачаха, че имало някаква 'връзка' между Мама и Кастиел Joy . Дженсън/Дийн беше много "доволен" Mr. Green

Не. Да не съм чула. ooooh!

Mr K е психопат. Но пък е интересен.

Дано на финала да замине Мама и Русата чума.  Crossing Arms Никой да не пипа Кас, чееее  #2gunfire

# 343
Димка, на шега беше Hug . Искаш ли да ти намеря панела?

Русата и д-р Хес да заминават. За Мама се колебая, макар да не мисля, че ще остане задълго. Не ми пречи, но някак не ѝ виждам мястото и ролята в историята Rolling Eyes .

# 344
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Димка, на шега беше Hug . Искаш ли да ти намеря панела?

Русата и д-р Хес да заминават. За Мама се колебая, макар да не мисля, че ще остане задълго. Не ми пречи, но някак не ѝ виждам мястото и ролята в историята Rolling Eyes .

Ако можеш, да. Благодаря!  bouquet

И аз не виждам ролята на Мама, освен да умре трагично.. Но Тате трепе зомбита, така че..

Общи условия

Активация на акаунт