Ноемврийче, покажи се - момче ли си или момиче?

• 59 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
mena02 - 37г., трета бременност, термин 24.11.2017, пол не се знае

# 406
ангел4ето -  тази година ще навършва 33г., София, първа бременност, термин 07.11., момче

# 407
Hitrushana, след 20 дни навършвам 38 г., трета бременност, София. След скрийнинга в 12-та седмица уж беше 95% момче, а преди две седмици за голяма моя изненада се оказа момиче. Ще видим следващия път дали ще се потвърди тенденцията. Терминът ми е 03. Ноември. Мимита, радвам се да те видя тук, реших че сигурно наблягаш на фейсбук.

Наистина отдавна не бях влизала в бгмамма. Повече върви комуникацията през ФБ. Ще се постарая за в бъдеще по-често да поглеждам и тук. На новите момичета честито и леко бременеене Simple Smile

# 408
  • гр. Пловдив
Колко килограми сте качили до момента?
Аз съм в 17 г.с. и съм качила 4 кг  newsm78

# 409
  • София
аз съм 15 и съм + 2

# 410
16-та г.с. - -5кг. съм.

# 411
15 г.с. - +3кг съм. Вече ако съм облечена с потник, който е точно по мен, се забелязва коремче.  Heart Eyes

# 412
Аз съм си на същите, че с това гадене първо бях нагоре, после свалих и сега съм си като в началото и нямам нищо отгоре 15г.с.+3

# 413
18-та седмица, минус 3 кг.
До тази седмица нямах никакъв апетит, от няколко дни, обаче усещам, че се възвръща. Не съм повръщала, не ми се е и гадело кой знае колко, но напоследък наблягам на разходките. Гледам да изминавам по около 7 км. с кучето.

# 414
Аз съм качила почти 6 кила Sad В 16 седмица съм .

# 415
Нестинарката - 33г., гр.София, трета бременност, термин 05.11, момче  stork-boy Heart Eyes
А отностно килограмите: 17гест.седмица: +5кг.

# 416
Аз съм в 17-та г.с. и съм +4кг, обаче коремът ми стърчи яко напред. Качила съм и по бедрата и дупето, но е нормално да се трупат мастни депа, те после се изразходвали при кърменето ( дай боже  Laughing )

# 417
  • Дания
Danish girl, 29 години, Варна/ Копенхаген, термин: 20.11, засега момиченце 👩👧❤

В 16г.с. съм и все още съм 2кг под тези, в които забременях. Нямах апетит и повръщах в началото, та свалих 5кг, досега съм си наваксала 3кг.

# 418
  • Габрово
Аз въпреки зверското гадене, което имах почти два месеца съм качила 6кг. и съм в 16 г.с. С предишните две бременности си възвръщах килограмите до годинката на децата(кърмех ги по година и кусур) и се надявам и сега да е така.

# 419
Момичета, съжалявам, но не ми се получава вписването на термините. Има някакъв код или нещо във темата, който не ми позволява да се справя. Успявам да напиша каквото трябва, но не мога нито да го центрирам, нито нищо. Като пусках темата просто копирах чрез бутона "цитирай" от предната тема всичко, и изтрих излишното за тази като "добре дошли" и т.н. Ако някой разбира повече, нека заповяда. На мен не ми се получава.

Общи условия

Активация на акаунт