Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 727
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 120
  • София
После гледах, гледах и си викам "Какво значение има?!".
Именно Laughing

# 121

Овните са прекрасна зодия, честни и откровени, но това не винаги се разбира и харесва.Упорити са и рядко има Овен, който да не е осъществил целите си.

Със същите впечатления съм. Баща ми е овен и имам прекрасни впечатления от него.

# 122
  • Някъде там
Янтре може да са ужасни, но погледнато от хубавата страна други като твоите няма.Може да ги патентоваш.Simple Smile
Какво да правя с козунака?Имам 5 Simple Smile.Мисля филии с яйца и мляко да им  изпържа утре за закуска, но пак ще остане.Наситиха му се още преди Великден.

# 123
Аз чета автобиографията на Хелън Келър.
Интересно четиво, какво провокира интереса ти? Flutter
Аз чета Сидни Шелдън, "Коледен експрес", но нещо тегаво ми върви.

# 124
  • Телиш/Плевен
Какво да правя с козунака?Имам 5 Simple Smile.
Миналата година правих тази торта. Heart Eyes

# 125
Янтре може да са ужасни, но погледнато от хубавата страна други като твоите няма.Може да ги патентоваш.Simple Smile
Какво да правя с козунака?Имам 5 Simple Smile.Мисля филии с яйца и мляко да им  изпържа утре за закуска, но пак ще остане.Наситиха му се още преди Великден.
Чела съм рецепти, че го правят със смес за крем карамел, но аз веднъж опитах и не ми се получи както очаквах.
Ние нямаме една троха козунак и сега ми се дояде Laughing
Янтра, да не би да си сложила кристали от тези дето имитират заскрежаване.
Чукаме се с яйца, ама само нашите боядисани и отвътре, не могат да се белят, а ръцете се оцветяват в боя. Ползвахме на Метма капсули и една по-специална.
Иначе тази година имах 3 боряка. За първи път ми се случва bowuu

# 126
Веднъж и аз правих останалия козунак с крем карамел, но ми се получи доста гадно - като гъста сладка попара. Много харесвам залят козунак с по-рядък горещ крем, като цитираната по-горе, но не сиропирам. Преди малко правих банановия хляб, но с повече кисело мляко и изцяло с грахам - получи ми се по-добре, първия път стана доста глетав отвътре.

# 127
Честит празник и от мен, момичета! Бъдете здрави, вие и семействата ви.
Бяхме на къщата на приятели в едно село на 60 км. от Бургас. Изкарахме страхотно, децата играха на двора по цял ден. Въобще - разкош. Вчера се прибрахме и започнах да ви чета, да наваксам. Ама не можах да изчета всичко, признавам си. Та, Жаки, стана ли козунака? Даун?
Белинда виждам, не е родила още. Дръж, момиче.
Лина, какво е станало с вас?

# 128
Като един истински Овен, се записвам в темата само, за да кажа, че това е най-хубавата зодия..нали...Иначе, ще се връщам назад да чета.

Режим ще ми трябва и на мен след празниците, определено!!!

# 129
Свалих от читанка книгата на Хелън Келър и се зачетох.Стана ми много интересна.Янтра благодаря,че сподели за нея  bouquet

# 130
Чудна зодийка сте, нали.. И жената е овен, без малко да го кажа в женски род Joy

# 131
Ами...аз мисля, че сме си супер. Идеални!!!! Белинде, давай сега, няма какво да се чудиш. Инат страшен ама сме добряци, много упорити, много целеустремени.  Crazy

# 132
Като един истински Овен, се записвам в темата само, за да кажа, че това е най-хубавата зодия..нали...

Не бе, телец е. После е козирог. Flutter

Никакви режими и диети не признавам аз.

# 133
Аз тази годна направих космати боядисани яйца. Забравих да се похваля.

И ние мислехме да боядисаме ташаците на котарака на свеки, но тя не даде.
Овните са най-чаровни и приятни от целия зодиак, нищо гадно не мога да кажа за тях. То не може да си роден в най-хубавия месец от годината и да си мрачен тип, който вечно разваля настроението на другите, това го могат разни други зодиакални твари като скорпиони, раци и козирози. А децата овен са прелест, късмет е да ти се падне дете овне.
Козунак не ми остава никога, но ако видех, че изостава, щях да замразя, не обичам префасонирани блюда, ама никак не обичам.

# 134
Давиз, аз имам замразен един козунак от миналия Великден. Тъкмо ме подсети да го изхвърля.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт