Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 547
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 150
Леле, Сандоканчев и да не беше казал нямаше и да предположа, че си Лъв.  Crossing Arms

Чек, двоен Телец. Това е добро.

Обожавам Скорпионите, но да не живеем заедно Simple Smile
Иначе като се замисля най-добрите ми приятелки от детството са Скорпита, Везни, Водолей и Лъв. А от по-зрелите ми години дружките ми са предимно Лъв, Рак, Везни и  Стрелци.
По принцип мъжете са различни от жените със същата зодия.

Как се изчислява асцедент?

https://www.astrohoroscope.info/ascendent.htm

# 151
Зодиите, които не харесвам са заради определени техни представите ли, така че не мога да се изкажа - ще е много субективно.
Много трудно се справям с мъж -Овен, в частност баща ми... За има няма минута и сме подпалили и двамата. Не отричам, че е прекрасен баща, просто сме много еднакви.
Много добре се погаждам с мъже представители на зодия Стрелци

# 152
Добро утро!

Ужасен дъжд и студ е тук, пак ще вадя ботите, които до момента мих, прибирах и вадих около 18 пъти... И цяла седмица го дават такова гнусно. Аман! Днес се очертава да имам много, много работа...
Още ме боли кракът, който хлопнах с дърво миналата седмица. Мажа с някакви неща ама явно ще си ме помъчи.

Аз съм риби с асцедент риби, мъжът ми е лъв. Идеална комбинация сме. Тотална греда съм удряла единствено с мъже, представители на собствената ми зодия та не ги предпочитам.

Хубав ден ви пожелавам!

# 153
  • на Мелмак
Добро утро!
Ох, пак е гадно и студено.
Децата са на училище, нагушках ги докато бяха в къщи, добре мина ваканцията.
Вчера, като търсихме денонощен зъболекар, попаднахме на Добър в банишора. Ходихме до други денонощни, които не работиха.
Малкият го хареса и не иска да ходи при нашата зъболекарка, само при новия.
Започнах да пия масло от вечерна иглика, дано има и при мен добър резултат.
Усмихната седмица на всички  Grinning

# 154
  • Варна
Добро утро!

Ужасно време ,не ми се ходи на работа  Tired

# 155
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро.
И тук вали и примесено с вятър е ужасно  Tired
Като чета какво пишете за лъвовете си мисля,че моя баща не е тази зодия.Много кротък,тих и на мравката път ще направи.Инат е да,но аз се спрявям с него. Mr. Green

# 156
Добро утро! Последен ден от отпуската и от утре пак на работа  Whistling
Аз съм зодия рак с асцедент лъв,но не им вярвам много на зодиите!
След малко ще водя татко на лекар.Дано да не чакаме много!

# 157
  • Някъде там
Добро утро.Лаленце благодаря за тортичката ще я пробвам.Два изпържих на филии и останаха още три.
Не харесвам замразен хляб,козунак и тн.Друг вкус имат като се претоплят.
За моята зодийка само хубави неща казахте. Heart Eyes Laughing И аз мисля така.Знаем как да уцелим хората в сърцата. Grinning
За Лъв много мога да говоря. Grinning Според мен трябва много дипломатически да се подхожда с тях,могат да бъдат чудесни, но си иска време за да го постигнеш.Съдя по типично лъвския нрав на мм.
При децата едната е точно с овнешки инат,другата е взела повече от рибите.  Grinning но с тях се разбирам много повече от колкото с лъва.

# 158
Зодиите са за майтап и следобедни приказки на кафе, всички познаваме по един-два представителя от зодия и като казваме "овните са очарователни, а лъвовете досадни", си представяме конкретни хора, наши познати. И от темата е видно, че потребителки с една и съща зодия са съвсем различни и нямат нищо общо.

# 159
Добро утро .
Сама съм вече,вън вали,запалих камината,идилия  Heart Eyes .Планирам да излезна чак следобед,за да взема детето от училище.Никаква спешна работа нямам,та ще се отдам на блажен мързел  Mr. Green .Спорна седмица на всички работещи  bouquet .

# 160
  • дядовата ръкавичка
И за мен зодиите са само за забавление. Не вярвам. Познавам хора вманиачени в зодиите. Ми дразня се. То така за всичко се намира оправдание и обяснение "от зодията е".

Защо и при нас не изостава козунак. Вчера сутринта направих 4, тази сутрин имаше един и половина  Crossing Arms

# 161
  • Някъде там
Айля и на мен до сега не ми е оставал, но този път много правихме и купувахме преди празника и им омръзна а гостите донесоха,пак правих и се насъбра.Ще го употребя с сигурност.Филийките много се харесаха и май и утре ще им направя.
Времето е ужасно а имаме излизания с мм. Децата са на училище втора смяна,дано спре да вали.

# 162
Като кажеш на някого, който е вманиачен в зодиите, че познаваш хора с една и съща зодия, които са много различни, се почва, че то асцедентът бил важен, ако се случи да са различни, въпреки еднаквите зодия и асцедент, се оказва, че то и друго оказвало влияние и накрая се стига до изводът, че всеки си е за себе си Simple Smile

# 163
Добро утро.
При нас е студено и духовито, но поне тротоарите и асфалта са сухи след пороя предния ден.
И аз разкарах останалите козунаци. ММ каза да оставя един- той щял да го яде. Да видим кога ще се сети за него. Подозирам изхвърлянето му без изобщо да е опитан.
Щерката беше заспала повторно след като я събудих. Това й се случва за първи път, но до колкото разбрах вчера доста късно за заспали с брат й. Защо си го причиняват и не слушат Лъвицата майка?  Crossing Arms
Вече измих тоалетна, подредих спалнята, изгладих. Остава да измисля обяд за ММ и децата, и да намеря подарък за рожден ден на 12 годишна госпожица.

# 164
Дпбро утро от студена и валежна София!

Днес трафика е ужасен!!!! Едва стигнах в офиса, на няколко места исках да сляза и да зарежа колата заедно с мъжа вътре, въпреки че той днес беше кротък, но аз много се панирах, получих сърцебиене, беше ужасно!! Адски много коли!!!! Децата докато бяха ваканция, всичко беше супер. И сега заради тях, пак жмел! Писна ми!!!  ooooh! Измрънках си.

Аз вярвам в зодиите, защото съм си правила опит да генерализирам неща, характерни за зодиакалния знак в различни представители. Факт, различни индивидуалности, но много общи черти има. Аз съм Овен с асц. Овен  Crazy А моя мъж е Скорпион, не му знам асц. Е... баш скорпион си е. С всичките им лудости. В началото мислех, че няма да го изтрая ама с времето му свиквам малко по малко.

Общи условия

Активация на акаунт