Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 746
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 020
Успях да ви изчета най-накрая, похилих се с "оная с листото" Joy Жаки, всъщност как се разви конфликта? И аплодисменти за питата!
Ванини, леко да минава варицелата на Варицелчо Hug

И относно анкетата, понеже 24 от номерологична гледна точка е супер готино, посочвам 24.04. С мерки и теглилки 3.750 и 52см. Laughing

# 1 021
  • дядовата ръкавичка
Не успях да прочета всичко, но гледам Плевен и плевенчанки се споменават. Това е и моят роден град. До 17 годишна живях там. Прекрасно беше, това са  едни от най-хубавите ми години. Имах чудна рокерска компания, на "Банана" (eдно заведение до каскадата) се събирахме .... ама вие сте млади, едва ли го знаете  Simple Smile. Напоследък се позавъртях в града покрай болежките на майка ми ...  много запуснато, мръсно и ромско едно такова ми се видя  Cry. Мъчно ми стана.

За Белиндиното козуначе за 29ти залагам. Пристрастна съм към тази дата, та затова.

# 1 022
Даун, как така улегнали жени ще се търкаляме по тревата в Морската?  Joy
И аз големи глупости сънувах.

Искам да кажа, че като се говори за разкрасителен сън, нямат предвид да се спи 13 часа.  ooooh!

След последния екшън с хазяите, те кротуват и мълчат, обаче съдбата явно не е на тяхна страна. Вчера детето се върнало от училище и намерило в къщи грамадна локва с вода. Звъннала на ММ, на мен съм ѝ казала да не звъни по време на работа. Той дошъл веднага. Оказало се, че от лампата в коридора тече жълтеникава течност и е изтекла към един кубик докато се прибере той. Апартаментът който е точно над нас е на дъщеря им и те го ремонтират, т.е. дострояват от шест месеца насам. Последните дни се слагат плочки. Някаква тръба обаче се спукала, текнала вода смесена с прясно сложен материал от плочките и през дупката за лампата в нашия коридор, изтича право в нас. Викнали майсторите, оправили всичко, хазяйката изчистила цялата къща, счупили се да се извиняват и като никога говорили много тихичко.
Представям си просто ако на тези сладури следващите им наематели са някои весели руснаци или англичани.  Mr. Green

Уф, не знам Чек, ама беше като нна живо  Grinning И носехме от нашите сандали. Ти беше с рокля, което ме вцепи всъщност.

# 1 023
  • Някъде там
Здравейте.Изпратих си мъжлето.Тъжно и нервно ми беше цял ден,но нямам избор,ще свикна пак.
Не съм ви чела,само последните постове.Видях че  малкия на Ванини е с варицела, леко да минава. Hug
За дата за козуначко  Laughing ами любимите ми са 21 и 27 и понеже 21 мина,на 27 ще да е. Grinning
Днес пак мерих на девойки кз,този път наистина на гладно,след ставане и си беше в норма.
Колко мъмрене им чуха ушите,само те си знаят. Grinning
Връщам се да ви почета.

# 1 024
  • някъде ... тук ...
Поизчетох и аз Simple Smile
Днес поработих, и пак не змам как ще смогна със срока  Confused

Козуначко май си кротува и нехае за облозите Simple Smile Аз мисля, че ще е другата седмица, ама не ми е просветнала дата   Crazy

# 1 025
Какъв разкрасителен сън му дръпнах, не е истина.  ooooh! Довечера трябва да се заредим с филми за гледане.
Мислех, че доста сте писали(нямах търпение да проверя дали има новини от Белинда), но бързо ви изчетох и се запътвам към кухнята.

# 1 026
  • София
на "Банана" (eдно заведение до каскадата) се събирахме .... ама вие сте млади, едва ли го знаете  Simple Smile

Аха, 'ич не го знаем Банана Mr. Green Heart Eyes

Телиш като ми кажат, асоциацията е само една - мерло Crazy Мням! Ако някой от вас на старини ще се изнася там, да ме кани на гости, ще нося еклери и ще пием мерло Simple Smile

Козуначко го водих на мол. Страшен гмеж! Ако не трябваше да се видим с приятели и да напазаруваме 2 в 1, никога не бих се завряла доброволно там през уикенда, ужас е, у-жас! Едно време София беше град на анонимността - мериш улиците цял ден, един познат не виждаш. Това в контраст с малкия град, където като минеш два пъти по централната улица, целият град те е видял, и ти него. Сега с тия молове стана егати селото - за 2 часа видяхме поне петима колеги, още толкова съседи, дори един съученик от Плевен Joy

# 1 027
Разходихме се въпреки времето. Вятърът поутихна малко и като пекнеше слънце, беше поносимо.
Имаше сигурно към 5-6 класа с ученици ва екскурзия, отделно и възрастни.

За циганите, не знам къде ги виждате толкова. Аз хем живея тук и подобни впечатления нямам.
Но пък останах смаяна в Брюксел що пасмина и сган има и то в централните части.
Нашите цигани тук пасти да ядат.

# 1 028
Днес в Плевен се проведе състезанието  Гимнастрада зона Север. Имаше и две групи участнички до 74 години. Толкова готини, свежи и забавни. Догодина сме решили да правим ансамбъл на майките на гимнастичките.
Ех, Банана. Тийн годините ми минаха там, а началото на студентските на Лайното в Русе.

# 1 029
на "Банана" (eдно заведение до каскадата) се събирахме .... ама вие сте млади, едва ли го знаете  Simple Smile

Аха, 'ич не го знаем Банана Mr. Green Heart Eyes

Телиш като ми кажат, асоциацията е само една - мерло Crazy Мням! Ако някой от вас на старини ще се изнася там, да ме кани на гости, ще нося еклери и ще пием мерло Simple Smile

Козуначко го водих на мол. Страшен гмеж! Ако не трябваше да се видим с приятели и да напазаруваме 2 в 1, никога не бих се завряла доброволно там през уикенда, ужас е, у-жас! Едно време София беше град на анонимността - мериш улиците цял ден, един познат не виждаш. Това в контраст с малкия град, където като минеш два пъти по централната улица, целият град те е видял, и ти него. Сега с тия молове стана егати селото - за 2 часа видяхме поне петима колеги, още толкова съседи, дори един съученик от Плевен Joy

Луда жена си ти.

# 1 030
  • Телиш/Плевен
Дадено! Mr. Green
Аз не съм много по виното, ама като се роди Козуначко в понеделник (Grinning), ще пийна чаша мерло Телиш за негово здраве. Hug

# 1 031
На 2 май ще е, така че не се гласи  Mr. Green

# 1 032
  • Телиш/Плевен
На 2 май ще е, така че не се гласи  Mr. Green
smile3533
Ще я видим тази работа. Mr. Green

# 1 033
Ха, добър вечер и от мен! Да ви правя малко компания, а и вие на мен, че съм нощна смяна?  Hug

# 1 034
Абе когато, тогава, все някой ще омеси тутманик и ще направи торта (Яна), а Белинда ще ни мрази когато я буди Козунакчо (искам да му науча името вече) (Калоян)?

Общи условия

Активация на акаунт