Слънчево-усмихната 195-та пролетно-лятна немска тема.

• 61 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Рефан имат добра козметика, подарявала съм на мои познати и приятелки тук, много я харесаха.
А бурканче сладко от рози, мисля, е чудесно допълнение към подаръка.
За косопада - и аз имах такъв проблем след раждането на малкия ми син/94-та година/. Правех си какви ли не маски и изобщо не разбрах коя ми подейства... Зехтин, мед, витамини А и Е, кисело мляко, жълтък - какво ли не слагах! Но наистина не мога да ти кажа коя беше чудотворната. Също така отвара от листа на бръшлян влияе добре при косопад, само че внимавай, отровен е.

# 406
Asyalein,благодаря за отговора!Надявам се да успеем и ние да се разходим до Италия края на сезона! Simple Smile

# 407
Момичета, една от учителките на дъщеря ми мечтае да посети България и обожава българската козметика. Детето иска да й взене подарък от България за следващата учебна година, нещо свързано със страната - сет на Българска роза примерно, бурканче сладко от рози и т.н. Удачно ли е?

Виж и козметиката на Phitocode, българска, почти 100% натурална. Научих за марката от тук и съм доволна от изпробваното. Peace

# 408
  • На зелено
Здравейте!Исках да ви попитам дали сте посещавали Lido di Jesolo,до Венеция?Въобще в коя част на Италия ходите,ако искате да има плаж и море?  grinning039

Да, на мен много ми харесва. Дълга плажна ивица, много фин пясък, плажна алея (тясна) успоредна по плажа, душове и тоалетни в непосредствена близост, голям избор на хотели на 1-ва линия според бюджета. Към цената на нощувка в повечето хотели има включени чадър и шезлонг на плажа, някои от хотелите разполагат и с частен плаж. Ако пътувате с кола, задължително проверете за паркинг и дали е беъплатен. Това се оказва, при нас, често определящият фактор за избор на хотел. И тогава не просто проверявам, дали е наличен, но и чета и коментарите в тази връзка, защото често има разлика между подаденото инфо от хотела и реалността. Изборът от заведения в курорта също е ок, за всеки вкус и джоб  Laughing

*** ще допълня коментарът си и във връзка с бълг.козметика.
От Фитокод не съм доволна. Пробвах на два пъти с широка гама от продукти, но явно не е моята поддържаща грижа. Имам опит и с марката Yoghurt of Bulgaria. От нея съм ползвала само почистващо мляко за лице и го намирам за много качествен продукт.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 21:01 от Rovaniemi

# 409
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
на мен една приятелка ми подари крем за лице на Alteya organics с мирис на дамаскена роза, много съм доволна. произвежда се в с. Ягода до Сф.
био е.

Рефан не ми харесва... Rolling Eyes

# 410
Alteya organics имат супер неща (включително за бебета).

# 411
  • Deutschland
Много благодаря за предложенията  Heart Eyes.

# 412
Това с падането на косата да не е от липса на някави витамини?

# 413
  • Deutschland
Това с падането на косата да не е от липса на някави витамини?
Вероятно от диетата.Свалих 24 килограма за кратко време. Знам, че шампоан няма да помогне, но се надявам да открия някакъв изход

# 414
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
след хормоналното (нормално) падане на коса след раждането, имах и следващо.
оказа се липса на желязо.
изследваха не само хемоглобина (при мен беше в норма), а и феритина - това са депата на желязо. аз запаси нямах. Peace

можеш да провериш и вит. Б12 Peace, аз си го заплатих сама, но не беше много 15-20Е

# 415
Тъй като сега покрай втората бременност изследвах какво ли не само искам да препоръчам ако се изследва Б12 да не се изследва серумен Б12, а холотранскобаламин (Holo-TC). Много по-точно изследване е. На мен ми струваше 20-30 евро (сама си го заплатих).

# 416
Доколкото знам след раждането е нормано да има недостиг на желязо. И двата пъти ми дадоха желязо и ми казаха да си го пия без протести. Това без изследвания.

# 417
Здравейте,

има ли някой, който е направил застраховка на децата за зъби. Например има ли такива застраховки, които биха поели скоби, шини или каквото и да е ако детето има криви зъби и е само козметичен проблем. Също имате ли застраховки за зъби за вас и заслужава ли си или е по-добре просто да хванем самолета и да си ги направим в България.
Няколко пъти вече получавам писма от ЕРГО с предложения за някаква застраховка за зъби за мен, та се замислих поне за детето дали не е добре в случай, че някой ден се наложат скоби или други скъпоструващи манипулации( сега е на 4г ).
Също ако имате такива и сте доволни, моля за името на застраховката, вид, какво е включено, към коя фирма, цена, може и на лични.

Предварително благодаря  bouquet

# 418
  • München, Deutschland
ДаАдАд, на мен са ми казвали, че за децата до 18 са безплатни шините. Според мен първо се обади и питай в твоето Кранкенкассе дали се поемат козметични проблеми, макар че проблемите в устата рядко са чисто козметични, обикновено криви зъби може да доведат до проблеми със захапка, неравномерно изтъркване и т.н., поради което и го правят. Важно е обаче да започне лечението (а може би и да приключи? до 18г.). Също знам, че поемат само най-простите, метални брекети (с метални лигатури може би, но за това не съм напълно сиг). Ако искаш естетични, се доплаща. Знам го от човек, свалил брекетите наскоро и още с ритейнър т.е. актуално ми е инфото.

# 419
Плащат се скобите и за деца. Не може да ги правите в БГ защото редовно се настройват. 

Общи условия

Активация на акаунт