Слънчево-усмихната 195-та пролетно-лятна немска тема.

• 60 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Е, и по-големи го посещават. Simple Smile
Мисля, че ако си зададе въпроса в Allgemeines Forum- раздела, има шанс да получи отговор.

# 661
  • Berlin
То по-скоро аналог на толкова посещаван и с мнения по всички теми форум търси жената. Така го разбирам аз. Simple Smile И аз търся такъв, ама на английски, може би yelp или Reddit, не знам...
Ей, да си се похваля днес - децата минаха един преглед при лекар за преди училище и градина. Големият всичко си разбра на английски, отговори къде на английски, къде на немски. Ще го пуснем малко на Hort преди училището, подписахме договор за детска градина и трябваше да го пусна по пощата, което всъщност излезе най-сложното нещо. 😄😬 Изобщо днес свършихме малко работа с децата. Сега с нетърпение чакам да започне и градината, че да се отдам малко на работа върху себе си. 😄

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 17:46 от abs

# 662
https://www.gutefrage.net/ 
и тези с нов фейс Simple Smile

# 663
  • Berlin
Nice, благодаря. Прилича май на Quora малко.

# 664
  • The QC to be!!!
То по-скоро аналог на толкова посещаван и с мнения по всички теми форум търси жената. Така го разбирам аз. Simple Smile И аз търся такъв, ама на английски
Скрит текст:
, може би yelp или Reddit, не знам...
Ей, да си се похваля днес - децата минаха един преглед при лекар за преди училище и градина. Големият всичко си разбра на английски, отговори къде на английски, къде на немски. Ще го пуснем малко на Hort преди училището, подписахме договор за детска градина и трябваше да го пусна по пощата, което всъщност излезе най-сложното нещо. 😄😬 Изобщо днес свършихме малко работа с децата. Сега с нетърпение чакам да започне и градината, че да се отдам малко на работа върху себе си. 😄
https://www.toytowngermany.com

# 665
А имунизациите на децата, трябва ли да са преведени? И как въобще стои въпроса с тях?

# 666
Аз взех от личния лекар документ за здравното състояние на децата и направените им имунизации и ги преведох. Когато записахме децата при педиатър е Германия, искаха преведените документи.

# 667
  • Germany
Нашите имунизации бяха на бланка на английски и ми ги приеха.

# 668
  • Berlin
И аз взех от лекаря някаква бланка на английски, мисля, че е някаква стандартна за заминаващи за САЩ, но върши работа при нас.

# 669
Свидетелството за граждански брак, трябва ли да е и то многоезично като актовете за раждане или да е преведено на немски?

# 670
  • Deutschland/HE
Свидетелството за граждански брак, трябва ли да е и то многоезично като актовете за раждане или да е преведено на немски?

Няма нужда от превод, достатъчен е многоезичния дубликат на Свидетелство за брак.

# 671
Здравейте момичета,  можете ли да ми кажете от къде изгодно се купуват памперси в Германия, Имаме
бебок на 10 дни. Знам само ДМ, Кауфланд и Лидл. Днес трябва да се купуват че останаха  малко и се чудя от къде. Благодаря предварително.

# 672
Аз купувах от Росман, мисля, че бяха марка ДМ - Babylove. Големите пакети струваха 10 евро. Аз взимах номер 4, вътре бяха 80 броя. Много бях доволна от тези памперси и само от тях взимах.

# 673
Росман магазин ли е

# 674
  • Deutschland
Да. Дрогерия май се води. И аз купувам от техните памперси, страхотни са

Общи условия

Активация на акаунт