Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите на Sanyo-ECJ-HC100S-10-Cup Multicooker?
Какви са възможностите на Morphy Richards 48810 Intellicook Silver?
Какви са възможностите на Olla GM D?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите на Sanyo-ECJ-HC100S-10-Cup Multicooker?
Уредът Sanyo-ECJ-HC100S-10 Cup Multicooker предлага различни функции, включително готвене на пара, варене на яйца на пара, пържене, приготвяне на суши, бланширане на ориз, готвене с добавка към ориза , приготвяне на кафяв ориз бързо готвене, готвене с особени покълнали зърна и овесени ядки бавно готвене при висока и ниска температура и поддържане на топлина.
-
Какви са възможностите на Morphy Richards 48810 Intellicook Silver?
-
Какви са възможностите на Olla GM D?
Устройството Olla GM D предлага функции като готвене във фурна, яхнии и супи, варене с високо и ниско налягане, варене на зеленчуци, варене на месо, обикновено готвене, грил и други. Новата версия позволява на потребителя да променя температурата на готвенето и разполага с допълнителен капак за запичане отгоре.
-
Какви са възможностите на TORINO MULTICOOKER?
-
Как Olly се справя с нагряването на водата и отчитането на времето за готвене?

Предишната ми беше много полезна, надявам се и с тази да е така, а и аз да се включвам със съвети.
Само турбото ми е спасението, но пък не съм я купила заради него