Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 4

• 104 091
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • България
Здравейте!
Плахо поглеждах в тази тема от време на време. Но ми подариха мултикукър и сега имам нужда от съвет.
Филипс 3037 е придобивката. Четох, че се налага честа подмяна на вътрешния съд. Така и не разбрах със сигурност какво е покритието. Май е алунимиево.
Въпросът ми е дали да заменя този уред с Филипс 4749, който е с керамична купа.
Виждам на предната страница коментари за купи, но в момента не се отварят линковете, заради промоцията в Технополис. Май точно за 4749 пишете, че е с най-лошите купи.
До колкото разбирам, стоманените са най-добри, но в България предлагат ли се кукъри с такива купи?

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 10:21 от тортичка

# 496
Мултикукъри със стоманени купи в БГ не се предлагат.

# 497
Тортичка, покритието ти е тефлон! Купата е добра!
Керамичните купи са с керамичен прах, боклук и половина! Ползвай си подаръка!Ще ти върши страхотна работа! Тефлонът е вреден при температура над 200, а такава програма на филипса няма!

# 498
Уф, някак си съм успяла да стопя част от пластмасовата дръжка на капака на мултикукъра. Някой сменял ли е само капак? Ако се наложи да го сменям целия - какви модели с готвене под налягане ползвате/харесвате (купувани от БГ)? 

# 499
Уф, някак си съм успяла да стопя част от пластмасовата дръжка на капака на мултикукъра. Някой сменял ли е само капак? Ако се наложи да го сменям целия - какви модели с готвене под налягане ползвате/харесвате (купувани от БГ)? 
http://technika.bg/product/14630/multifunktsionalen-ured-za-gotv … tria-fa-5130.html
Това има в България и Делимано! Приятелк го има Фърста, доволна е! Има си всички необходими програми! Heart Eyes

# 500
И на Фърста му пасва иноксовата купа от инстант пота ,която последно в амазон uk беше 17 £ .

# 501
И на Фърста му пасва иноксовата купа от инстант пота ,която последно в амазон uk беше 17 £ .
Стиеф, ми това е чудесно, де да бях знаяла да си купя фърст с иноксова купа! Flutter

# 502
Две мами във фейса имат олла и фърст и решиха да се пробват и купиха купи 6 литра за инстант пот.Ми съвместими са !Със фърст стават перфектно ,така казаха !И с олла стават ,нещо съвсем малка разлика при оллата имало като ги мерили ,ама като готвят всичко е точно!

# 503
Две мами във фейса имат олла и фърст и решиха да се пробват и купиха купи 6 литра за инстант пот.Ми съвместими са !Със фърст стават перфектно ,така казаха !И с олла стават ,нещо съвсем малка разлика при оллата имало като ги мерили ,ама като готвят всичко е точно!
За Олата знам, че не пасва съвсем точно но става да се готви, но ако го повреди....! А Фърста е евтин и да замине няма да ми е жал, друг ще купя! hahaha

# 504
Благодаря ви! Явно Фърст ще е. На делимано намирам само белия 50 в 1, който ми изглежда, че не е херметик.

# 505
Мими ,тя пък Оллата щото хич нищо  не и се поврежда 😂 ти пък , чак от купата на ИП нещо да и стане....най -много да не направи налягане! Виж купата на Оллата ама тая най- новата (тя влиза и доста плътно в Оллата)  та тая купа ,навряна във Фърста е трагедия.Задръства се и става един път мазало.Бая жени се излъгаха и си я купиха ама не си е работа.

# 506
А На Фърст каква е купата?

# 507
А На Фърст каква е купата?
С незалепващо покритие.....май керамична! Няма да е хубава....за тия пари? Но ако може да се купи стоманена на ИП ще е екстра!

# 508
Как да разберем дали наистина става номера? Grinning

И още нещо, Фърст може ли да се ползва без налягане?

# 509
Фърста е с тефлонова купа.Нямам идея дали може да готви без нягане защото нямам Фърст .Интересувах  се от него заради майка ми а тя си има Филипс и исках нещо под налягане да и взема.Затова знам че купата е тефлон и знам че купата на ИП става на Фърст абсолютно точно.

Общи условия

Активация на акаунт