Пазаруване от Amazon - тема №66

• 86 399
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Момичета, може ли да Ви помоля за малко помощ!?
Днес получих това съобщение от банката, чиято дебитна карта ползвам за плащане в Амазон:
ZAIAVENI 71.99 USD
Amzn CldDrv Unlmtd
866-216-1072
United States
Status OK:776946

Имате ли представа това какво е? Закупила съм някаква услуга без да разбера или е начин за източване на карта?

Мисля, че е това , но сумата на абонамента не съвпада  newsm78 Пиши на амазон, обясни че си се объркала и помоли да ти възстановят сумата.

# 136
Благодаря за темата.

# 137
# 138
# 139
# 140
  • Казанлък
Кожени кецове Boxfresh, 42 размер, 8 евро

http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01N6Q8RTB&cAsin=B016Q … qd_wp_dp&fc=1

# 141

Отговарят си , ресните не са кожа  Peace

# 142

Благодаря за линка  Hug имам няколко неща в кошницата, но в испанския ВИП, дали може инфо от коя кампания са да ги потърся там ?  Flutter

# 143

Здравейте! Отговарят ли си на номера? Всъщност, на 42 размер колко е дължината на стелката?
Благодаря предварително за отговора!

# 144
  • Тополовград

Здравейте! Отговарят ли си на номера? Всъщност, на 42 размер колко е дължината на стелката?
Благодаря предварително за отговора!
Умалени с номер. Взех миналия път на мъжа ми но са малки и ги пуснах в размените.

# 145
# 146
  • София

Благодаря за линка  Hug имам няколко неща в кошницата, но в испанския ВИП, дали може инфо от коя кампания са да ги потърся там ?  Flutter
Отиваш в линка и сменяш it със es, ако ги има в испанския ще излязат, не винаги работи но повечето пъти да.

# 147
  • София
моля за мнение.. това яке как е като размер? ...пътува едно голям номер към мен и се надявам да е умалено..

# 148
набързо запис, че съм ви изпуснала  Hug
по-късно ще пиша какво получих от исп вип  Peace
благодаря на всички споделящи линкове и опит  Heart Eyes bouquet Hug

# 149
  • на Мелмак
Ох, днес спирам вече официално с пазаруването Crazy
ММ ми каза да спра да поръчвам , особено обувки, защото ще започне да изхвърля Mr. Green
За якето мисля , че имаше коментар , че е умалено с номер , но не съм съвсем сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт