Пазаруване от Amazon - тема №66

• 87 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,кога дьрпат цялата сума от италианския вип?Имам само едно евро изтеглено.

На мен ми изтегли 1 евро и след 5 минути ми изтегли другите пари. Явно вече първо проверяват дали има пари в сметката. Поне на мен за първи път ми се случва във vip-a.

# 526
Може би зависи от картата, онзи ден веднага ми изтеглиха цялата сума от италианския

# 527
  • София
Може би зависи от картата, онзи ден веднага ми изтеглиха цялата сума от италианския
Не зависи от картата а кога ще ти пратят нещата.

# 528
Fischer: скиорски обувки, детски, №37 1/3, 40€; дамски, №38 1/3 и №40, 50€, ски, 140 см, 70€
Мъжки часовници, 80€ от 700, не знам дали са наистина швейцарски;
Часовник Burgmeister, 40€ от 400, не е швейцарски Simple Smile
Часовник Lancaster, 38€
Очила Lacoste: 17€, 13.50€, 22€
Мъжки Fila, дамски под 20€

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 17:57 от Розова маслинка

# 529
# 530
  • In transit
Айде пак ми е блокиран акаунта с писмо от испанския амазон  ooooh!  А на празната ми виртуална карта имам -630лв  Sick
да нямаш някой вирус нещо на компа си? Много странно ми се вижда. newsm78 Онзи ден си направих експеримент, след като казахте(ти и още едно момиче), че имате проблем с виртуалните карти на ДСК ( и сте от Варна, ако има значение) да пусна поръчка без да съм сложила пари в картата. Ами нищо не стана, след час получих мейл от вип-а, че нямам пари да си оправя проблема.

# 531
  • Варна
Във вторник направих поръчка в испанския вип, днес са я пуснали с UPS Simple Smile имам и номер за проследяване  Grinning Повечето ми поръчки все в пощата пристигаха а една от средата на март така и не получих, та искрено се зарадвах че пратката е изпратена с куриер Grinning

С виртуална на ДСК плащам и съм от Варна, проблем със плащане към виповете и аз не съм имала Peace

# 532
  • ВАРНА
Айде пак ми е блокиран акаунта с писмо от испанския амазон  ooooh!  А на празната ми виртуална карта имам -630лв  Sick
да нямаш някой вирус нещо на компа си? Много странно ми се вижда. newsm78 Онзи ден си направих експеримент, след като казахте(ти и още едно момиче), че имате проблем с виртуалните карти на ДСК ( и сте от Варна, ако има значение) да пусна поръчка без да съм сложила пари в картата. Ами нищо не стана, след час получих мейл от вип-а, че нямам пари да си оправя проблема.

Явно ще трябва да го нося да го погледнат, през ДСК също трябва да мина да питам как така виртуалната е на - с толкова много,още повече движенията са от 25,26,27.04 . Получих днес някои очила,не мога да пусна линковете,но всички ми харесват,незнам как ще избера  кои да оставя  Mr. Green

# 533
# 534
  • София

Явно ще трябва да го нося да го погледнат, през ДСК също трябва да мина да питам как така виртуалната е на - с толкова много,още повече движенията са от 25,26,27.04 . Получих днес някои очила,не мога да пусна линковете,но всички ми харесват,незнам как ще избера  кои да оставя  Mr. Green
пусни линкове на очилата може да харесам нещо.

# 535
# 536
# 537
  • Русе
И аз съм с виртуална на ДСК и за поръчка от 19-ти и 21-ви ми блокира по 1 евро, а за поръчката от 26-ти не.

Но странното е днес, че за поръчка от 3 артикула беше разделена на 2 и блокирани пари. А днес тази , която беше с 2 артикула е разделена още на 2 и пак ми блокира пари за едната. Още не са изтеглени, а само блокирани.
Случва ли се нещо със сайта?  Има ли друг с такъв случай.

# 538
  • на Мелмак
Получих това яке за щерката:

https://www.amazon.de/gp/product/B01HJMPSBW/ref=oh_aui_detailpag … ?ie=UTF8&th=1 - хубаво зимно яке , много добре й стои.

https://www.amazon.de/gp/product/B01AHY6PWK/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 - сандали за момчета - одобрени .

https://www.amazon.de/gp/product/B01AHY6PWK/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 - найк за момчета , чудесни.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт