,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 365
  • 779
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Много ми харесва Стоян Алексиев.
Познавам реално такъв тип като Генадиев. Говори възвишено и убедително, а всъщност е долен и корумпиран мръсник.

# 16
  • Варна
Тенкс за новата тема
Днес за първи път от трите сезона ми хареса играта на Жени с Наталия и как се представи с Камбуров и накрая като каза на Иван че е спокойна и щастлива
Искам Галя и Вяра да се съюзят срещу Доцент Захариев и Тасев та да стане нещо интересно...

# 17
  • Разпиляна във въображението
Много нелепа сцена между Добрева и Генадиев. Говорят си за парите и кутията с бонбони  Joy И той едни й ги наприказва Laughing

Галя правилно му каза на Тасев. Дано този реши какво иска ТОЙ Thinking

# 18
  • Берлин
Галя я докараха до под дъното  Sick

# 19
  • Ланкър, планините Овнерог
Тенкс за новата тема
Днес за първи път от трите сезона ми хареса играта на Жени с Наталия и как се представи с Камбуров и накрая като каза на Иван че е спокойна и щастлива
Искам Галя и Вяра да се съюзят срещу Доцент Захариев и Тасев та да стане нещо интересно...

Защото сценаристите четат тук явно.
Та, понеже четат, моля да кажат какво става с бащата на Александър. Изчезна човека, все едно не е от главните потърпевши.

# 20
Благодаря за темата! С Галя нямаме напредък, някак се върти в кръг. Тъкмо прегръдка- тя е там! Тези хора не се ли прегръщат, та за всяко нещо тя се мръщи? Става много първосигнално. Би могла да пробва с усмивка, но пък и Тасев тича след нея, така че тя се надува.... Малко елементарничко-о-о-о-........ Grinning Grinning Grinning

# 21
Галя не знам дали се върти в кръг, но Вяра тотално я забиват. По сценарий естествено. Вчера налита от нищото на Борис, днес както се опитва да оправи полажетието и изведнъж пак от нищото му се хвърля на врата. Иначе ходИ да говори с Галя и то доста намахано.
По-логична ми изглеждаше реакцията на Стилянова - да постави ребром нещата на Тасев, отколкото да го отбягва и да се държи като ощипана.

# 22
  • тук, на мястото си
Благодаря за новата тема! bouquet
Аз малко се пообърках. Нали действието се развива в болница? Хора, не съм виждала никога, никъде, в никоя болница така да се прегръщат докторите по коридорите. Да се карат, да викат - да, ама прегръдки и целувки - никога!  newsm78
И Стилянова, ами на луда я направиха тази жена, добре че артистката, Ралица Паскалева май се казваше, играе момичето много добре. Трябваше да е като Алексиеви и да не и се разбира нищо, щеше да е голям майтап.
Като казах Алексиеви, че се сетих, от диалога Генадиев-старши / Добрева разбрах само Вяра, нищо ново.

# 23
Оф,тез четириъгълници така размазаха филма,че вече само то слушам,правейки нещо друго.Единствено Наталка и Калин крепят интереса ми все още.

# 24
 bouquet Благодаря за темата !
Днес пропуснах рециталите  Laughing

# 25
Играта на професор Нинчев ми хареса. Много свежа беше сцената с него  Simple Smile

# 26
  • София
А какво стана със Стаменова, нали беше пристрастена към морфина?

# 27
  • София
А какво стана със Стаменова, нали беше пристрастена към морфина?

Било си е за онази серия.  Mr. Green

# 28
  • Разпиляна във въображението
Много добре си реагира Галя. След приказките на Тасев, че е само приятел с Добрева, че нямало нищо между тях, тя ги заварва Вяра да го целува на тавана, после да го прегръща в коридора. Постави точния въпрос - не какво става с тях двамата, а какво иска той. А Вяра се бута постоянно - я на Тасев, а върху Галя.

# 29
  • София
Нелепи сцени из коридорите между Тасев и Добрева. И как пък точно когато ще се прегърнат и хоп Галя изкача отнякъде, да кажеш, че работят заедно стая до стая, а то голяма болница.  ooooh!
Слаба серия, пълнеж. Няма да видим и драма в съда при развода на Генадиеви. Това можеше да се очаква, защото явно и пари няма за такова нещо. 95% от действието е в болницата и 5% на тавана на Генадиев и в някакъв парк.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт