,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 443
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Вили по гръб няма да падне... Все ще измисли как да го накара да съжалява че я използва... Залагам на Вили все пак той е никой.. А тя е основна фигура.. Възходи и падения.. 😁

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 00:42 от n0richka

# 361
  • София
Верчето още като се появи в сериала ми беше симпатична. Много ще се изкефя, ако я съберат с автомобилния състезател, на нея ѝ е нужно момче с характер, а не  Тасев, който 7 години се чуди "ще ме целуне ли- няма ли да ме целуне".
От Виолета, Пеци, Галя и Тасев се чудя кой ще остане между два стола, та на земята. И четиримата са кандидати да останат без връзка. Той Пецко и сега е сам, но Виолетка взе да му се нахвърля в промото.

# 362
Аууу, много искам Галя да остане на земята, Петър и Виолета да се съберат, Тасев и Добрева също, ама Тасев да стане по-поносим Grinning Grinning

# 363
На Наумчо вече съобщиха ,че Верчето си е паднала по пациент . После той като види ,че момчето е известен състезател....ще се изяде , а накрая ще разбере ,че Верка е казала на Галя да го заведе на картинга да разпусне , а тя си замълча - сама се била сетила ...
На Жени  ми иде да и  извия  набръчканата гушка .... #2gunfire
Вили май ще впрегне  цялата си  зла енергия  afwitch, за да прецака  чичко -паричко , това че го видя  с някаква мацка  да влиза в хотела , доста  ще го прецака  newsm78

# 364
  • There I was on a July morning
А Богданов защо води приятелките си в хотел, а не вкъщи? Не споменаха, да е женен. Wink Thinking

# 365
Това с Богданов и мацката ми се стори, че беше нагласено, точно като Виолета отиде за телефона да ги види.

# 366
  • There I was on a July morning
Нагласено беше, но тя можеше и в дома му да отиде и да ги види. Thinking

# 367
На мен пък ми се ще Вяра и Борис да станат двойка, Вили да е с Богданов, а Галя да се събере с Петър. Колкото и да съсипват образа на Галя този сезон, още съм и фен (заради актрисата). Иска ми се малкият Петър да расте в щастливо семейство с двамата си родители. А и след всички ситуации м/у Захариеви, събиране и поредна игра на сплотено, здраво семейство ще ми е в повече. Предвид развитието на сценария с Виолета и мулти милионера вероятно няма да ми се сбъднат желанията.

# 368
Е, ако с този сериал смятат да оправят имиджа на лекарското съсловие - пиша ги бегАли!

# 369
Като махнем настрана Борис и Вяра защото са още много нови от останалите лекари май само Сашо и Биляна бяха идеалисти и принципно срещу корупцията. За друг почти не се сещам.

# 370
  • Варна
Хич не искам Борис и Вяра да са заедно то ще стане една лигавщина мани мани... Вяра да ссе хване със състезателя, Борис да започне да я ревнува,и  да пренебрегва Стилиянова.. Да се разделят но без Вяра да е пряко замесена Галя да потърси Пецко а Той.. Хои при Вили партия за надцакване и Галя сама... 😁 😁 😁 😈
На тая Жениту няма ли вече да я пенсионирват кво се набута и тя в болницата да си използвала подаръка.. Иван трябваше да я среже че вече мубе минал срока... И той един заспал тиквеник... И сега Кръстева няма да стане директор.. По вероятно е Дебелака Антонов да го набутат...

# 371
Едно не мога да разбера - досега във великата болница не са имали личен състав ли? А, стюга бе. Shocked   rotfImao Това вече е тотално слабоумие.

На Наталия много ѝ отива с тази прическа.  Heart Eyes

Останалите нéма да ги коментирам. tooth

# 372
Като гледах папките на персонала то бая нови актьори трябва да вкарат Wink
Тая Жени ся ще ни се тика постоянно в очите

# 373
Предлагам за директор да изберат друг /защото ЖенитУ подлива вода на Кръстева/ и новият директор да уволни  изпълняващия длъжността "Личен състав" newsm75

# 374
  • Разпиляна във въображението
Жени не ме дразни. Забавно ми става как му рови в делата и излиза, че болницата се самоуправлява и всеки прави каквото сметне за добре. То затова и толкова хора изпомряха - Генадиев напусна операция на родилка, за да отиде на събитие, вместо да си гледа работата и да наглежда специализант. И ми се иска Кръстева да не стане Директор  Laughing  Някак си Калин повече ми допада за този пост. Има и административен опит  Whistling

Галя също не ме дразни. Замълчала си за картинга. Голяма работа, онзи мълчи, че е бил/все още е, влюбен във Вяра  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт