,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 512
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
Има и друго, което сега си помислих. Може Калин да го играе сватовник на Борис и Добрева и да иска тя да не си пада по състезателя, защото Калин да си мисли,че са "родени един за друг" с Борис.

# 466
  • Другата България
Аз лично не вярвам това да е замисъла, ако изобщо има някакъв такъв.

# 467
Сигурно има замисъл ама можем само да гадаем сега какъв е

# 468
Разсмяхте ме - Купидон Калин. Направо си го представих с крилца и любовна стрела  Joy hahaha

# 469
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Аз лично не вярвам това да е замисъла, ако изобщо има някакъв такъв.

Merri_An , много си права.....заМИСЪЛ, казваш!  Mr. Green
Еееее, точно това е нещото дето липсва на
екипа сценаристи ръководен от Милошевица..... hahaha hahaha

Едно за главата....друго за краката..... newsm78
Ееее, толкова могат, но е обидно,  все пак не сме олигофрени, нали?   ooooh!

# 470
Според мен Калин не цели да събира Вяра и Борис.
По-скоро вярвам, че иска да предпази Вяра от състезателя поради някаква причина.

# 471
По-скоро вярвам, че иска да предпази Вяра от състезателя поради някаква причина.

Да, това звучи по-разумно от другите предположения. А причината, предполагам само - всяка следваща катастрофа може да му е последна на състезателя.

# 472
  • тук, на мястото си
Калин се впряга за отношенията между Вяра и Ясен, защото нещо ще се случи между него и Наталия. Когато Ана и казваше какво ще се случи в бъдеще, Наталка беше много учудена и сериозна, което ми навява мисълта че с Калин може да се разделят.

# 473
И?Първо Калин нищо не знае за Ана и сънищата ма Наталия.Второ какво общо имат отношенията им с тези на Вяра и Ясен?

# 474
  • Разпиляна във въображението
Калин винаги е подозирал за "връзката" между Тасев и Добрева. Ясно го заяви на Тасев, намекна го на Романова. Според мен целта му беше да раздразни Тасев с цел да го подтикне да направи нещо.

# 475
Не мога да разбера  защо  ни наказват  като имаме празник -ще дават някаква простотия  :Джони Инглиш  ooooh! , а не българския филм .
Гледам Нова  само , когато има някакъв филм и капките , те имат някаква странна  и тъпа схема .

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 21:50 от Ели-фен

# 476
Ооо, супер, "Джони Инглиш се завръща" ! Не, че не съм го гледала сто пъти, ама мога пак.  Heart Eyes Хубаво, че каза, Ели фен! Grinning

# 477
Не мога да разбера  защо  ни наказват  като имаме празник -ще дават някаква простотия  :Джини Инглиш  ooooh! , а не българския филм .
Гледам Нова  само , когато има някакъв филм и капките , те имат някаква странна  и тъпа схема .

Че да не е български празник само, че да дават български филм?! То щото и много читави български филми имаме ... Mr. Green

# 478
  • There I was on a July morning

И аз останах с подобно впечатление. При срещата между Калин и Ясен си размениха някакви реплики, нещо от сорта, че единият все крадял момичетата на другия. Вероятно смята състезателят за ненадежден партньор. Но все пак, Борис демонстрира връзката си с Галя, така че Вяра е една свободна и самотна млада дама и би могла да завърже романтична връзка в момента. А от разочарования никой не е застрахован. Wink

# 479
  • Луната ни пази
По принцип днес така или иначе "Откраднат живот" нямаше да излъчат. Трябваше да са Капките, но на тях им дадоха седмица почивка, утре ще си има ОЖ, както си  е по график.

Общи условия

Активация на акаунт