,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 515
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Виолетаааа  Heart Eyes
Влюбена съм в тази жена!!! Grinning

# 496
  • Майна Сити
Защо имам чувството че в промото за следващия епизод Камбуров пропява за размяната?

# 497
  • София
Ако Виолета се ядоса на Генадиева, мисля, че онази шептяща скумрия е свършена просто  Joy

# 498
  • Ню Йорк
Защо имам чувството че в промото за следващия епизод Камбуров пропява за размяната?

И на мен така ми се стори, но едва ли, че той ако разкаже всичко и ще приключи сериала.

# 499
Няма да е толкова лесно, особено докато Кръстева е на страната на Генадиев. Тя обаче започна да схваща че ще е кукла на конци и никак не и хареса такава роля. Очаквам да има много обрати, но понеже остават много малко серии до края на този сезон мисля че ще оставят много от нещата за следващия.

# 500
  • There I was on a July morning
Очаквам да има много обрати, но понеже остават много малко серии до края на този сезон мисля че ще оставят много от нещата за следващия.
Нима ще има следващ сезон?  newsm34

# 501
Значи, аз днес изказах предположие, че "Дързост и красота" ще свърши преди "Откраднат живот"
И още нещо- притеснява ме,че тоя розов период между Калин и Наталия е предвестник на нещо не така хубаво..

# 502
За съжаление в този сериал щастливите мигове са за твърде кратък период само за да си отдъхнем малко и следва нова драма. Въпреки това го смятам за достатъчно добър български сериал сравнен с немалко други такива и нямам нищо против да продъжи и с нов сезон.

# 503
Аа, по-добре да има нов сезон, отколкото да няма. Ако е много тъп, спирам да гледам, както стана със Столичани в повече, страшна тъпотия.
Отивам да видя какъв Пародонтакс има вкъщи и да си измия зъбите в хола.

# 504
Ако Виолета се ядоса на Генадиева, мисля, че онази шептяща скумрия е свършена просто  Joy

А дано, ама надали.

# 505
  • София
Отивам да видя какъв Пародонтакс има вкъщи и да си измия зъбите в хола.

Тъй като и аз я ползвам, още се чудя защо си мия зъбите в банята, а не в хола?

# 506
Виолетаааа  Heart Eyes
Влюбена съм в тази жена!!! Grinning

Ама какво нещо е животът (както казва един филмов герой  Simple Smile)
Виолета преживя все страшни неща- раздяла с детето си, самота, рак...
Е, не миряса това чудо! Обикновено изпитанията карат хората да се спрат и да премислят живота си, да заживеят различно. Обаче промяната при Виолета беше докато израсте косата й. Красива е актрисата и играе добре, но образът е отвратителен, повърхностен и не бих искала в живота си да имам в обкръжението си такава персона,  като въпросната госпожа.

# 507
Миете се в банята, защото имате баня, като няма баня и холът е баня... ко ся.

# 508
  • Ню Йорк
Значи, аз днес изказах предположие, че "Дързост и красота" ще свърши преди "Откраднат живот"
И още нещо- притеснява ме,че тоя розов период между Калин и Наталия е предвестник на нещо не така хубаво..

Подозирам, че Наталия ще го закъса здравословно след като забременее. Не знам само сценаристите в какъв стил ще го развият, защото ако е в стил "Анатомията на Грей" ще трябва да я убият.

# 509
Имам чувството, че главен сценарист е Шонда Wink

Общи условия

Активация на акаунт