,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 479
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
А Генадиев не може ли просто да уволни жена си? Нали все още е директор на болницата.

# 391
  • Разпиляна във въображението
На основание какво - че си върши работата? Отгоре на всичко трябва да пази имидж. Първо назначава жена си в болницата, а после я уволнява Laughing

За влизането на Жени в апартамента на Калин. Напълно нормална майчина проява - чува силна музика, може би викове и си влиза. Не е много приятно, но си е така. Майка ми живее точно срещу нас и си влизаме без звънец или чукане. Да не се е нанасял срещу родителите си Whistling

# 392
За мене не е изобщо нормално майка да влиза при сина/дъщеря си така. Нито моите родители, нито тези на мъжа ми биха нахълтали така у нас, нито ние у тях. Аз вече чукам на вратата на стаята на сина ми, нищо че е само на 12 години, какво остава, като стане по-глям, още повече - в неговото жилище. Всеки има право да се усамоти и подобно нахълтване е недопустимо за мен.
А Женито, тъпото, стои и гледа като треснато, много тъпа сцена беше, пълна простотия.

# 393
  • София
И на мен не ми е нормално това нахлуване. Аз даже ключ давам на нашите само когато ме няма. А от тяхното жилище нямам ключ. Пък и кой държи отключено вкъщи вече?

# 394
Много малоумно беше нахълтването наистина, а още по-тъпа и беше реакцията. Голяма работа, напили са се. А и са си у дома, могат да си правят каквото искат. А Калин даже в обяснителен режим влезе, а майка му гледа все едно са деца на по 16 г. и ги е заварила да пушат трева на терасата.  ooooh!

# 395
Ма тя Жени влизаше така и преди, поне 2-3 такива сцени има, не й е сефте.

# 396
За влизането на Жени в апартамента на Калин. Напълно нормална майчина проява - чува силна музика, може би викове и си влиза.
Е кое е нормалното пък на това?? Сина ѝ не е на 6 години, че да нахълтва така без да чукне или звънне. Още повече пък и в чужд апартамент.

В трейлъра забелязах, че майката на Мазов ще е пациент. Както се казва - колелото се върти. Както тя го изнудваше преди 2 серии, сега мисля, че той ще и сипе да яде.

# 397
Ма тя Жени влизаше така и преди, поне 2-3 такива сцени има, не й е сефте.
Ми да, сценаристите с това искат да покажат какви несъобразителни жени има. Какво прозрение, нали!  Joy Joy hahaha hahaha

# 398
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че не живеете врата до врата със семействата ви. Направо си ви представям как правите две крачки, звъните е чакате на вратата за малко захар. Няма да си отключите и да влезете. Калин дали чука и звъни когато ходи при родителите си?

# 399
  • тук, на мястото си

В трейлъра забелязах, че майката на Мазов ще е пациент. Както се казва - колелото се върти. Както тя го изнудваше преди 2 серии, сега мисля, че той ще и сипе да яде.

И сега Мазов трябва да прати Хинова да лекува свекито!  hahaha hahaha hahaha

Евгения има нужда от един такъв хубав шамар като Виолетиния, че тя май не знае какво иска. Като не можа да направи нищо на Иванчо, ще си го изкарва на Кръстева. Крайно време е сценаристите да поработят малко върху образа на Евгения, че с всяка измината серия става все по-ненормална.

# 400
Наистина супер противен образ е Евгения.

# 401
И сега Мазов трябва да прати Хинова да лекува свекито!  hahaha hahaha hahaha
Да, дали ще омекне майката на Мазов, проф. Гочева, големата работа, ако Лорчето я лекува (сигурно точно тя ще я спасява от нещо). Thinking  Laughing

# 402
Аз си мисля, че Кръстева ще стане директор, с или без анкетите на Евгения, защото вече Генадиев го уреди с Антонов. Затова и самия той е спокоен и я оставя да прави каквото си иска, за да има впечатлението след това, че Кръстева е одобрена от борда и заслужава позицията.
Много щеше да ми е кеф ако Жекова и беше натрила носа на Жени със същия тон, с който говори на сестрите, когато имат оперативка, ама клекна бързо за жалост...

# 403
  • София
Предполагам, че не живеете врата до врата със семействата ви. Направо си ви представям как правите две крачки, звъните е чакате на вратата за малко захар. Няма да си отключите и да влезете. Калин дали чука и звъни когато ходи при родителите си?
Те все пак са млади и прясно влюбени, в собствено жилище...можеха и секс да правят. тя как така ще нахълтвя и гледа като отровена, да ги беше хванала наистина в крачка поне  Joy

Жекова ми е другия много дразнещ образ. Такива като нея с Жени ги има навсякъде, типични комплесарки, на които като им дадеш малко власт се мислят за Господ Wink

# 404
Е как, ще завие Калинчо и ще му каже една две тихи смирени думи  Tired

Общи условия

Активация на акаунт