Лежащи мами-39

• 79 563
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, за първи път ще пиша втемата ,и аз сам от лежащите ,бременасам 15 г.с
След инвинтро от самото начало сам на утрогестан,дуфастон,естрофем,
ношпа,витамини , фолиева и фраксипарин,до сега два пати лежах паталогията за задържане получих кървене
От две седмици сам си вкъщи
лежа само до тоалетна ставам
И тази сутрен пак имам капки кръв лекарката ми каза да почвам магнерот 3×2 незнам зашо е това кървене тук в бургас никой нети обиснява казват лежи пий хапчета и толкос ,имали момичета като мен многосам притеснена след 10 год.мъки тъкмо стана сега бременоста ми е тешка дано се роди живо и здраво .
Здравейте, за първи път ще пиша втемата ,и аз сам от лежащите ,бременасам 15 г.с
ношпа,витамини , фолиева и фраксипарин,до сега два пати лежах паталогията за задържане получих кървене
И тази сутрен пак имам капки кръв лекарката ми каза да почвам магнерот 3×2 незнам зашо е това кървене тук в бургас никой нети обиснява казват лежи пий хапчета и толкос ,имали момичета като мен многосам притеснена след 10 год.мъки тъкмо стана сега бременоста ми е тешка дано се роди живо и здраво .
Здравей,аз съм едва в 7 та седмица и също лежа в къщи за задържане, имам на моменти кървене,но и при мен не казват на какво се дължи. Пия хапчета и на мен ми казаха ставане до тоалетната,   
Признавам си днес не издържах и станах за 30 Мин да си избърша готварската печка, и сега видях,че веднага пак съм прокървила. Знам,че не ти помогнах

# 436
  • Варна
Ох ,пробвах се да пиша ...на нещо не ми се получи.
Та днес родих по спешност,като ми светне малко пак ще ви пиша

# 437
Честито skabiela!!!
Бързо възстановяване ти пожелавам и много здраве на цялото семейство! Хайде и другите да устискат като теб!

# 438

skabiela, и тук да пиша Simple Smile Честити бебчета. Много да ви радват и да са все така борбени, както майка си!
Все пак те си решиха кога да излязат, а, не дочакаха 17-ти Simple Smile, както им беше планирала Simple Smile Simple Smile.
Пожелавам ти бързо възстановяване, пиши когато имаш възможност.

Момичета, щом сте с кървене никакво ставане от леглото или пък домакинска работа, вдигане на тежко и подобни. Кървенето може да е от няколко неща, но щом не са ви казали лекарите да не гадаем сега. Аз имах отлепено плодно сакче в началните седмици, което с много пазене на леглото се оправи. Така че, лежете и не ставайте, работата ще почака. В началото не е лесно да гледаш мръсната и разхвърлена къща, но се свиква в името на бебето Simple Smile. Успех!

# 439
Честито, Скабиела! Бъдете живи и здрави, щастливи и благословени! ❤

# 440
Честито,Скабиела Simple Smile живи и здрави и все така упорити Simple Smile Бързо възстановяване и да пишеш!

# 441
Skabiela,честито !!!!!Да сте живи и здрави всички.Ето,че и ти стигна до края.Прегръдки....пиши като можеш :*

# 442
Здравейте! Благодаря за посрещането! Simple Smile
Скабиела, честито двойно щастие. Много здрави и щастливи да растат мъниците, а на теб бързо възстановяване.  Heart Eyes

Млада мама, за лекарствата - в момента съм на Магнерот, Флорадикс билкова кръв, Талцид, витамин Ц, витамин Б и в краен случай мога да взимам Но шпа, парацетамол. Аптека стана вкъщи, но това е. Отделно съм с хранителен режим, все едно фитнес интруктор ми го е правил! Simple Smile

# 443
Здравейте на всички лежащи мами за първи път пиша в темичката надавам се да срещна мами с който да обменим опит. Бременна съм за трети път за съжаление първите два пъти завършиха зле... един аборт имам в 10сед и друг в 18... сега съм бременна пак в 29 сед съм и вчера доки ми каза ,че шийката ми е скъсена доста и ми забрани да ставам от леглото предписа ми конски дози магнерот и лежане. Много съм притеснена и постоянно ми се плаче моля се този път да устискам поне до 36сед от всичко на горе всеки  ден съм на фраксипарин и вече всичко ми идва в повече.  Ако някоя мама има съвет към мен с радост бих го приела успех на всички ни със здрави бебета на финал Heart

# 444
Eleq, съветът ми е единствено да бъдеш спокойна и да следваш препоръките на лекаря за почивка. Ти си стигнала вече много напред, 29 г.с. е супер. Стискам ти палци, бъди търпелива и дори ще минеш 36 седмица. Успех.

# 445
Здрасти Елея! Браво, този път си го докарала до прилични седмици. Слагайте кортикостероиди и си пусни успокояваща музика ..... и каквото е рекъл Шефа отгоре това ще е. А, уговори се с лекар, който работи в голяма болница с неонатология с трето ниво на компетентност за зор заман. Ако тръгне раждане да те поемат там. И пак казвам КОРТИКОСТЕРОИДИ профилактично, а не да чакат последния момент!

# 446
Здрасти и от мен, Елея. Разбирам идеално как се чувстеаш. Може да ми пишеш за каквото се сетиш. Всички мисли и тревоги, през които минаваш са ми познати до болка. В 27 седмица съм и съм в Шейново за кортикостероидна терапия. Серклаж в 21седмица. Давай да бутаме заедно дните🤘🙏🤞🥂🍀

# 447
Здравейте момичета вчера говорих със следящия ме АГ вметнах идеята за кортикостероидите но се направи че не ме чува да си кажа направо доста се ядосах понеже аз съм от Търговище тук няма специалисти и пътувам по 3ри часа до Тутракан всеки месец за прегледи защото имах проблеми преди да забременея и реших ,че там ще ми помогнат... но вчера като споменах и отг никакъв...тук няма към кого да се обърна и се чудя какво да направя .... дали да не се обърна към някоя болница във Варна или да си лежа .. нз вече Confused

# 448
Елея, отивай в голяма болница с добра неонатология и никой да не се прави на неразбрал за кортикостероидите. Иди до София в Майчин Дом ако трябва.

# 449
Много е важна преценката на доктора. Първата бременност бях със скъсена шуйка и изкарах с нея до термин, беше 1,9см. Същият лекар не ми предложи терапия за дробчетата. Сега след скъсяване и серклаж ми прави терапията. Всеки случай е индивидуален. Но ти трябва добър доктор.

Общи условия

Активация на акаунт