Барселона - тема 8

• 131 060
  • 886
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте.
Опитах да се добера посредством търсачката до информация за надеждни сайтове, от които може да се намери билет за мачове на футболния отбор освен официалният на клуба, но не открих подобна. Дали някой може да ми помогне с информация, ако има опит с набавянето на билети?
Предварително благодаря.

# 691
  • Варна
Според хората, които се включиха по същото питане скоро, най-надежден и с най-добри цени, е официалният сайт, но и аз започнах да се оглеждам за други, тъй като за мача, който искаме да посетим не са пуснали още билети, а времето наближава и се притеснявам... Пуснаха за няколко дни преди около месец, но докато се начудим какви места да вземем, ги спряха. Става въпрос за Барселона - Валенсия на 15.4. Вие за кой мач търсите?

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 11:44 от mar4ela5

# 692
За Шампионска лига.

# 693
  • София
Рени, не мога да помогна, не сме ходили до него.

Моля да помощ - пристигаме с Уиз /ако няма закъснение/ в 21,20. Хотелът ни е между Площад Испания и жп.Гара Сантс. В офертата пише, че за късно настаняване след 23ч има такса 30Е. Как мислите - дали ще успеем да стигнем. Автобусите за колко време стигат до пл.Испания и по-начесто ли са, че влака е на половин час и ако изпуснем единия със следващия ще закъснеем.

Точно с този полет пътувахме и успяхме да хванем влака в 21,38. Даже почакахме малко. Мисля че Ренфе е най-добрия вариант.

# 694
  • Плевен
Много ви благодаря. Аз мисля че с проверките ще се забавим повече, затова се притеснявах. Ако успеем така ще е супер!

# 695
А случайно някой да се е възползвал от 25% намаление на билетите за аквариума? Не мога да се ориентирам дали пак ще важат 3 месеца от закупуването им и дали се уточняма дата и час на посещението ни в аквариума

# 696
  • Перник
Според хората, които се включиха по същото питане скоро, най-надежден и с най-добри цени, е официалният сайт, но и аз започнах да се оглеждам за други, тъй като за мача, който искаме да посетим не са пуснали още билети, а времето наближава и се притеснявам... Пуснаха за няколко дни преди около месец, но докато се начудим какви места да вземем, ги спряха. Става въпрос за Барселона - Валенсия на 15.4. Вие за кой мач търсите?
Здравейте!
И аз търсих места за този мач, регистрирах се дори и в официалния сайт на ФК Барселона. Веднага щом пуснаха билетите получих имейл. Пуснаха за кратко, имаше малко свободни места и  бяха доста скъпи. И решихме няма да ходим на мач. Sad  Мисля, че най-сигурното място за покупка си е официалния сайт.

# 697
Рени, не мога да помогна, не сме ходили до него.

Моля да помощ - пристигаме с Уиз /ако няма закъснение/ в 21,20. Хотелът ни е между Площад Испания и жп.Гара Сантс. В офертата пише, че за късно настаняване след 23ч има такса 30Е. Как мислите - дали ще успеем да стигнем. Автобусите за колко време стигат до пл.Испания и по-начесто ли са, че влака е на половин час и ако изпуснем единия със следващия ще закъснеем.

Според мен много удобно е с метро L9 от летището и после се прекачвате, ако има нужда. Работи до 24.00, петък и събота до по- късно.

Точно с този полет пътувахме и успяхме да хванем влака в 21,38. Даже почакахме малко. Мисля че Ренфе е най-добрия вариант.

# 698
  • Варна
А случайно някой да се е възползвал от 25% намаление на билетите за аквариума? Не мога да се ориентирам дали пак ще важат 3 месеца от закупуването им и дали се уточняма дата и час на посещението ни в аквариума
Здравейте, къде е тази промоция?

# 699
Здравейте, къде е тази промоция?

Промоцията я видях във фейсбук страницата на аквариума, но за съжаление вчера беше и последният и ден . Писах им директно, получих бърз отговор и успях да се възползвам.

# 700
здравейте може ли да ми дадете линк за евтин рента кар.благодаря предварително

# 701
  • Варна
Здравейте, билети за мач още няма, но започнах с останалата организация.
Моля, кажете ми за кои забележителности е желатено закупуването на билети онлайн? Опитавам се да направя някаква примерна програма, но се притеснявам дали ще ги съчетая правилно и дали ще предвидя добре времето. Четох доста и нахвърлих нещо, но ще се радвам и на вашето мнение.
Кацаме на 14.4., събота, 17,50ч. на Т2. Купуваме Т10.
Автобус 46 или влак до пл. Испаня? Ако е влак на Санс Естацио ли трябва да слезем? Настаняване около пл. Испаня.
Фонтани от 21 до 22ч.
На следващия ден е мача, на който все пак се надявам да отидем, беше сложен час 20ч., но още не е потвърден. Колко време по-рано трябва да сме там? За да знам колко време ще имаме за обиколки в неделния ден и  какво да включа.
Тур на Камп ноу да вземаме ли отделно или можем да видим музея ако отидем по-рано непосредствено преди мача?

Остават ни понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Летим обратно в петък 18,30. Ще освободим хотела и ще заключим багажа в някой Locker.
До около 15 ч. можем да пообикаляме смятам. Около 2 часа преди полет трябва да сме на летището, нали?

Набелязала съм за посещение следните:
La Sagrada Familia
Casa Mila
Casa Balto
La Rambla, La Boqueria
Columbus Monument
Barceloneta neighborhood
Cuitadella Park
Barcelona Zoo
Barcelona aquarium
cosmoCaixa Science Museum
Guell Park
Montjuic Castle
Maritime Museum - ?  
Музей на шоколада
Тибидабо
Монсерат - не знам дали ще ни стигне времето и за тук, но ми изглежда интересно.
Приемам и други предложения и съвети - нещо да изключа, а да включа друго.

Друг въпрос:  Hop-On Hop-Off автобусите, free пешеходен тур или самоорганизация да изберем? Знам, че е индивидуално, но ми е трудно да преценя. Двама възрастни сме с дете на 7г. и точно заради него ме изкушават автобусите, иначе щяхме да си трамбоваме с ММ.

Препоръчват ми познати посещение на фламенко. Мнение по въпроса? Ето това съм си отбелязала Pdlau Dalmases. И подходящо ли е да се отиде с дете?

Ресторанти: четох добри препоръки за тези като съотношение цена-качество-местна кухня.
Quimet&Quimet
Can Culleretes
Bar celta pulperia
Puda can Manel
Restaurante Romesco
Рестотанта на Меси, евентуално, за малкия фен 🙂

Много дълго стана, ще ме прощавате... Но много разчитам на вас и опита ви. И си запазвам правото да питам още. Blush

# 702
  • Морска приказка
.....

Много дълго стана, ще ме прощавате... Но много разчитам на вас и опита ви. И си запазвам правото да питам още. Blush
Програмата като гледам съвпада и с нашата, ние плануваме пътуването от 15.04-20.04 Simple Smile и  съм набелязала същите забележителности (изкл. Ноу камп) Simple Smile, като смятам да ми стигне времето за Манастира Монсерат. Като пътуване и по мои изчисления от летището с 46 автобус+ друг до апартамента.
     Това, което ме притеснява е събитията от последните дни. Според вас трябва ли да се притесняваме заради сблъсъците и протестите тези дни? Надявам се до като дойде време да се уталожат нещата, но пред вид че сме решили доста да обикаляме и то повечко пеша(за  да усетим атмосферата на града), доста ми е напрегнато в това отношение Sad.

# 703
  • София
Моля, кажете ми за кои забележителности е желатено закупуването на билети онлайн?
Задължително си вземете предварително онлайн билети за Саграда фамилия и за парка Гюел. И за двете неща са с определени часове.

# 704
  • Плевен
За зоологическата градина също на сайта им билетите са с 20% отстъпка.
Ние също ще сме там от 14 до 16 април, и мен ме притесняват последните събития, но да се надяваме, че всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт