Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 62

• 88 787
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз лично не бих си рискувала процедурата с носене на материал от някъде

# 181
Благодаря ви за отговорите. Честно казано аз не съм притеснена. Едно време изпитвах огромни и страхове от болници и какви ли не други неща, но с годините промених мисленето си и спрях да се притеснявам. Ние имаме едно голямо дете на 11 години и сега борбата е за второ. Мисля, че проблемът е и свързан с автоимунно заболяване, с което диагностицираха мъжа ми наскоро и тъй катое съдово- дава отражение и в еректилната дисфункция и това съчетано с психологическото напрежение дава лоши резултати при него. Иначе винаги бил до мен включително на раждането на детето ни без никакви притеснения. Като отида на преглед за определяне на деня на овулация ще попитам ембриолозите и ще ви кажа дали са ни разрешили. bouquet

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 22:18 от sheli2005

# 182
Шели, успех  Peace

# 183
  • София
На кой ден от трансфера се пуска прогестерон? Днес питах Цветков дали с чхг да пусна и прогестерон, той каза може и по-рано. Но колко?

# 184
# 185
Момичета, ако втори ден ми се падне в неделя, Стаменов преглежда ли тогава  newsm78 Или ще ме прехвърлят на друг?

# 186
Гълъбинова, още в деня на трансфера може да се пусне.
Мистика, останалите репродуктивни не работят в неделя.

# 187
Гълъбинова, още в деня на трансфера може да се пусне.
Мистика, останалите репродуктивни не работят в неделя.
Т.е.? Д-р Стаменов приема в неделя, така ли? Каза ми да отида на втори ден за евентуално започване на стимулация и се зачудих, ако е неделя, какво правим  newsm78

# 188
  • Burgas, Bulgaria
Д-р Стаменов работи често и в неделя, но ако не може да те види тогава ще те запишат за трети ден т.е. в понеделник.

# 189
  • Sofia
В неделя нито един от репродуктивните лекари не преглежда, поне така ми казаха миналата седмица.

# 190
  • София
Утре д-р стаменов ще преглежда.
Трябва да се пита за конкретна неделя.

# 191
Бамба, мина ли?! Имаше ли закъснение при теб?!

# 192
Има ли някоя от вас с биопсии от началато на април /първите дни на месеца/ и да си знае вече резултати ?

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 14:46 от -INA-73

# 193
  • София
Бамба, мина ли?! Имаше ли закъснение при теб?!
час може би, до следобеда може и да се натрупа още.

# 194
Да ви споделя — объркана съм! От втори ден на МЦ трябваше да започнем стимулация миналия месец при д-р Стаменов. Отложих го с един цикъл, но пък сега докторът ще отсъства. От регистратурата ми казаха, че мога да започна стимулацията при д-р Шефкетова и след като д-р Стаменов се върне да продължим с него. Така не ми се иска още един месец да пропуснем, но в същото време нямам никакви впечатления от д-р Шефкетова, освен мненията във форума. Чудя се да чакам ли, да започвам ли...

Общи условия

Активация на акаунт