Бавен растеж на ЧХГ

• 500
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
На 26.10 ми направиха ЕТ на 2 тридневни ембриона
Ето как се движат ЧХГ и прогестерон
(6.11) 12 ден след трансфепа -ЧХГ- 66.31, прогестерон 89
(8.11) 14 ден ЧХГ - 115.21
(11.11)17 ден ЧХГ - 142.40, прогестерон 127

# 1
Здравейте,може да нараства по-бавно,притеснително е ако е плато или пада,поне така ми обясниха.Продължавайте да следите.С какъв фактор сте?

# 2
Здравейте,може да нараства по-бавно,притеснително е ако е плато или пада,поне така ми обясниха.Продължавайте да следите.С какъв фактор сте?

Женски, Ниски нива на АМХ 0.6

# 3
  • София/Севлиево
И при мен с успешната бременност имаше забавяне-на ден 7 беше 95,на ден 9-135,но после на ден 12 беше над 300(пък прогестеронът ми нисък и падащ).След това спрях да изследвам ЧХГ,само прогестерон...

# 4
  • Варна
На мен не ми изглежда добре. За последние 48 часа е много под удвояване...
Моите стойности бяха подобни про кухото яйце.
Въпреки това, понелавам успех!

# 5
Видях,че сте споменали кухо яйце,при мен имат такива съмнения макар,че 1 лекар казва че се развива,но не казва нищо за жълтъчно мехурче.
Моля за мнение - ходих при 2 лекаря 1 я казва,че е пораснало доста, а другия че е спряло да се развива и не вижда жълтъчно мехурче.
От вчера сутрин съм с кафеникаво зацапване пия фолиева киселина,но шпа,утрогестан- от вчера ми пуснаха но шпа към момента нямам зацапване само сутринта го имах- усещам гърдите си не толкова напрегнати от вчера насам... тази моя бременост ще ме побърка

# 6
  • Варна
Видях,че сте споменали кухо яйце,при мен имат такива съмнения макар,че 1 лекар казва че се развива,но не казва нищо за жълтъчно мехурче.
Моля за мнение - ходих при 2 лекаря 1 я казва,че е пораснало доста, а другия че е спряло да се развива и не вижда жълтъчно мехурче.
От вчера сутрин съм с кафеникаво зацапване пия фолиева киселина,но шпа,утрогестан- от вчера ми пуснаха но шпа към момента нямам зацапване само сутринта го имах- усещам гърдите си не толкова напрегнати от вчера насам... тази моя бременост ще ме побърка
Ами аз няма как да ти дам мнение...
От много неща зависи... аз бях вече мисля в края на 7ма, началото на 8ма седмица, когато категорично се установи, че не е нормална бременност и ми преложиха медикаментозен аборт, който отказах.
Освен да чакаш и да си пиеш лекарствата, които са ти казали, няма какво друго да направиш.
Аз нямах зацапване, въобще нищо не усещах, единствено бях със зверска гъбична инфекция.

Общи условия

Активация на акаунт