Бавен растеж на ЧХГ

• 874
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,
На 26.10 ми направиха ЕТ на 2 тридневни ембриона
Ето как се движат ЧХГ и прогестерон
(6.11) 12 ден след трансфепа -ЧХГ- 66.31, прогестерон 89
(8.11) 14 ден ЧХГ - 115.21
(11.11)17 ден ЧХГ - 142.40, прогестерон 127

# 1
Здравейте,може да нараства по-бавно,притеснително е ако е плато или пада,поне така ми обясниха.Продължавайте да следите.С какъв фактор сте?

# 2
Здравейте,може да нараства по-бавно,притеснително е ако е плато или пада,поне така ми обясниха.Продължавайте да следите.С какъв фактор сте?

Женски, Ниски нива на АМХ 0.6

# 3
  • София/Севлиево
И при мен с успешната бременност имаше забавяне-на ден 7 беше 95,на ден 9-135,но после на ден 12 беше над 300(пък прогестеронът ми нисък и падащ).След това спрях да изследвам ЧХГ,само прогестерон...

# 4
  • Варна
На мен не ми изглежда добре. За последние 48 часа е много под удвояване...
Моите стойности бяха подобни про кухото яйце.
Въпреки това, понелавам успех!

# 5
Видях,че сте споменали кухо яйце,при мен имат такива съмнения макар,че 1 лекар казва че се развива,но не казва нищо за жълтъчно мехурче.
Моля за мнение - ходих при 2 лекаря 1 я казва,че е пораснало доста, а другия че е спряло да се развива и не вижда жълтъчно мехурче.
От вчера сутрин съм с кафеникаво зацапване пия фолиева киселина,но шпа,утрогестан- от вчера ми пуснаха но шпа към момента нямам зацапване само сутринта го имах- усещам гърдите си не толкова напрегнати от вчера насам... тази моя бременост ще ме побърка

# 6
  • Варна
Видях,че сте споменали кухо яйце,при мен имат такива съмнения макар,че 1 лекар казва че се развива,но не казва нищо за жълтъчно мехурче.
Моля за мнение - ходих при 2 лекаря 1 я казва,че е пораснало доста, а другия че е спряло да се развива и не вижда жълтъчно мехурче.
От вчера сутрин съм с кафеникаво зацапване пия фолиева киселина,но шпа,утрогестан- от вчера ми пуснаха но шпа към момента нямам зацапване само сутринта го имах- усещам гърдите си не толкова напрегнати от вчера насам... тази моя бременост ще ме побърка
Ами аз няма как да ти дам мнение...
От много неща зависи... аз бях вече мисля в края на 7ма, началото на 8ма седмица, когато категорично се установи, че не е нормална бременност и ми преложиха медикаментозен аборт, който отказах.
Освен да чакаш и да си пиеш лекарствата, които са ти казали, няма какво друго да направиш.
Аз нямах зацапване, въобще нищо не усещах, единствено бях със зверска гъбична инфекция.

# 7

И при мен се съмняват са кухо яйце.При последния преглед от сряда лекарката видя сакче,но не видя ембрион.Вижда се само като прозрачно мехурче вътре в сакчето.Посъветва ме да пусна на ново ЧХГ, и това са резултатите.Очаквам отговор и от лекаря.

# 8
Здравейте , нормално ли е след 6г.с. ЧХГ да се покачва по-бавно ?
До сега ми се покачваше за 48часа повече от двойно , а сега 19 194 и след 48ч 30 200

# 9
До сега ми се покачваше за 48часа повече от двойно , а сега 30 220 и след 48ч 39 537.61
Прогестеронът пък спада

# 10
До сега ми се покачваше за 48часа повече от двойно , а сега 30 220 и след 48ч 39 537.61
Прогестеронът пък спада

И аз съм в същата ситуация ...

# 11
  • София/Севлиево
ЧХГ в един момент вече не се удвоява,а расте по-бавно.Аз бях с падащ прогестерон и понеже имах няколко неуспешни бременности ми назначиха 3 вида различен до края на 1-ви триместър.Но колкото повече чета, толкова повече забелязвам,че при много момичета пада.Бих го обсъдила с АГ...

# 12
Здравейте много съм объркана моля за помощ пуснах си чхг по принцип когато е отрицателен винаги стойността ми е 0.100
Преди 3 дни си пуснах и стойността беше 0.466
Днес е 0.624 прикачвам снимки

Общи условия

Активация на акаунт