Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 62

• 88 783
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ,Nandin . Уж , рових в сайта , но не съм го видяла това  Rolling Eyes

# 631
Момичета, дали гише "Информация" в клиниката работи днес?

# 632
Здравейте, знаете ли кои е дежурен днес? Благодаря

# 633
Хитрушана, Информация не работи в неделя, ако имаш въпроси- звънни директно за записване на час.
Бенито, в неделя единствено д-р Стаменов е в клиниката, и то не всяка седмица.

# 634
Хитрушана, Информация не работи в неделя, ако имаш въпроси- звънни директно за записване на час.
Бенито, в неделя единствено д-р Стаменов е в клиниката, и то не всяка седмица.

Благодаря, днес няма никои от тях, сега се връщам от спешния.

# 635
Benito,как мина  на спешния, доволна ли си?

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 21:34 от Анонимен

# 636
Благодаря, Та.ра!
От регистратурата ми свършиха работа. Отбих се, да си взема болничния лист.

# 637
Benito,как мина  на спешния, доволна ли си?

Ами не точно. Попаднах на една млада докторка, мисля че се казва Раева. Отидох с кафяво зацапване в 5 седмица. Нищо не каза, единствено може  да пия утрогестана но може и вагинално защото зацапването било малко и тъй като съм с отрицателен резус фактор да бия Анти д гама глобулин и но шпа. Говореше само за кръвната група. Другото каза да се обадя на спешния на репродуктивните  да ми увеличат зарзиото. Въобще не беше убедителна. Питах една от акушерките и дефакто само но шпа - то взимам и пия утрогестана. Според нея всичко е ок, а от какво е това зацапване.....

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 18:00 от beniito

# 638
Benito,как мина  на спешния, доволна ли си?

Ами не точно. Попаднах на една млада докторка, мисля че се казва Раева. Отидох с кафяво зацапване в 5 седмица. Нищо не каза, единствено може  да пия утрогестана но може и вагинално защото зацапването било малко и тъй като съм с отрицателен резус фактор да бия Анти д гама глобулин и но шпа. Говореше само за кръвната група. Другото каза да се обадя на спешния на репродуктивните  да ми увеличат зарзиото. Въобще не беше убедителна. Питах една от акушерките и дефакто само но шпа - то взимам и пия утрогестана. Според нея всичко е ок, а от какво е това зацапване.....

Здравейте момичета, само да кажа снощи ходих пак в спешния. Попаднах на д-р Кайрякова или нещо подобно с обилно червено течение. Отнесе се много адекватно, не съм чела мнения за нея, но съм доволна. Явно зависи на кой ще попаднем.  Успех.

# 639
Дано сте овладели кървенето  Praynig
Каза ли от какво е и какво ще направите?

# 640
Кайрякова е много готина. Аз бях при нея в началото на ЖК и съжалявам, че я смених после.

# 641
Дано сте овладели кървенето  Praynig
Каза ли от какво е и какво ще направите?

Май са били две и едното изпада. Видя се сакчето и всичко му беше наред, но нощес беше кошмар, много силни болки и много обилно кървене. След кръвоспиращите сега е по -добре, но мен много ме е страх. Дано да е права и само едното да е изпаднало.

# 642
Дано  Praynig
Нерядко се случва при двуплодна бременност. Преди няколко седмици лежах в отделението и съквартирантката ми беше с два ембриона и обилно кървене, изписаха я с едно туптящо и в добра форма  Wink

# 643
Дано  Praynig
Нерядко се случва при двуплодна бременност. Преди няколко седмици лежах в отделението и съквартирантката ми беше с два ембриона и обилно кървене, изписаха я с едно туптящо и в добра форма  Wink

За съжаление при нас бебето е изпаднало нощес.

# 644
Дано  Praynig

За съжаление при нас бебето е изпаднало нощес.
И второто ли?

Общи условия

Активация на акаунт