След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 50 635
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Я си дайте мнението сега - това ново ли е , старо ли е ? Преди два часа е сложено в ю туб. newsm78
https://vk.com/video205202799_456239615?list=4f9e1ec569b7d7d96a

# 631
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Я си дайте мнението сега - това ново ли е , старо ли е ? Преди два часа е сложено в ю туб. newsm78

Thinking честно да си кажа нямам спомен да съм я мяркала тази поредна  "случайна"  среща с репортерите  newsm78 Crossing Arms

# 632

Thinking честно да си кажа нямам спомен да съм я мяркала тази поредна  "случайна"  среща с репортерите  newsm78 Crossing Arms

Знами все повече Баръш започва да ми изглежда "кауза пердута" - загубена кауза. Няма да му дойде акъла на него, явно е същия като севгилито си , щом й се връзва на "случайните срещи" с журналисти.  Как пък в тая тъмница ги разбраха къде са. Най-официално вдигам ръце от него и няма да се ядосвам повече, НИЩО ОБЩО НЯМА С ЙОМЕР ИПЛИКЧИ, трябва вече да го приема и това е, да си продължа спокойно живота, както преди Ашка. Като застане до тая, всичкият му чар и харизма изчезват.

# 633
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Диме  Hug, Меги  Hug

Доколкото схванах от коментарите на рускините, ново е и срещата хич не е случайна. Изглежда е организирана за опровергаване новината за сватбата, в колата заедно с тях е братовчед на Баръш. В някоя от руските групи има превод на думите им, но нямам време да ги чета сега, само погледнах набързо, колкото да видя, че са доволни от нещо, казано от Баръш явно  newsm78

# 634
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Диме  Hug, Меги  Hug

Доколкото схванах от коментарите на рускините, ново е и срещата хич не е случайна. Изглежда е организирана за опровергаване новината за сватбата, в колата заедно с тях е братовчед на Баръш. В някоя от руските групи има превод на думите им, но нямам време да ги чета сега, само погледнах набързо, колкото да видя, че са доволни от нещо, казано от Баръш явно  newsm78

Да и според мен срещата с журналистите не е случайна, сигурно е направена , за да се успокоят феновете на Баръш, защото коментарите по темата не са никак ласкави в повечето случаи, и това е във връзка с предстоящият филм по негов сценарий и сериалът по Стар, нали някой трябва да го гледа в новите му роли. За мен новината за сватбата им есента си беше поръчана от Гюпсата, защото скоро нищо друго не беше излизало с двамата и тя трябваше да покаже на всички, че са заедно.

# 635
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Диме  Hug, Меги  Hug

Доколкото схванах от коментарите на рускините, ново е и срещата хич не е случайна. Изглежда е организирана за опровергаване новината за сватбата, в колата заедно с тях е братовчед на Баръш. В някоя от руските групи има превод на думите им, но нямам време да ги чета сега, само погледнах набързо, колкото да видя, че са доволни от нещо, казано от Баръш явно  newsm78

Диде  Hug Heart Eyes да ти кажа все по-рядко се хващам как вече не се нервя с писанията на журналята покрай живота на "най-щастливата турска двойка"  hahaha hahaha. То не бяха писаници, котешки издирвания, щастие до небесата.....то не беше чудо  Whistling. Ай сектир  Naughty на Борко щом след толкоз време с нея не му е дошъл акъла  Thinking ...... или пък все още има изгода от този театър дет ни го разиграват вече сума време  Naughty (никой не може да ме убеди в противното  Naughty) пък в крайна сметка да си се  стряска до прексрасното чучело с вътрешна красота  newsm62 и да й търпи глупостите с които не спира да го излага ежедневно  Naughty. К`во да кажа повече  Rolling Eyes ми хаир да му е  Naughty Joy

# 636
А, Диме, аз отдавна не се нервя с тях. Живота си е техен, избора си е техен, на тях не им пука, че са станали за смях и на патките, аз защо да им бера дерта  Joy  Joy  Joy С цирковете, де ги разиграват станаха и досадни  Mr. Green
Спомням си как едно лято месеци наред Зъбла тръбеше чрез жълтурковците, че аха-аха, днес-утре ще е сватбата им с Керем, то не бяха снимки с родата, фотосесии с каката, посещения при дядото и накрая кво - трън под опашката  Joy  Joy  Joy
Та тоя филм сме го гледали вече, Гупата дори не е оригинална, да измисли нещо ново  Mr. Green

Това са превели рускините от репортажа с чифтето, не знам дали е всичко. Тоя път Боре дори не си е направил труда да каже дежурното - щастливи сме, всичко е наред  Wink

Скрит текст:

Б:Добър вечер, как сте?
Ж: Благодаря. Семейна вечеря ли имахте?
Б: Племенника ми е с мен, отиваме в къщи.
Ж: Наистина ли сватбата ще е в края на лятото?
Г: Нищо такова няма, всички все за това говорят
Ж: Но нали избирате място за сватбата? Чешме, Сапанджа.....
Б: Няма нищо такова.....ако има нещо, ще разберете. Племенника ми е тук, бързаме, в къщи отиваме...

# 637
А, Диме, аз отдавна не се нервя с тях. Живота си е техен, избора си е техен, на тях не им пука, че са станали за смях и на патките, аз защо да им бера дерта  Joy  Joy  Joy С цирковете, де ги разиграват станаха и досадни  Mr. Green
Спомням си как едно лято месеци наред Зъбла тръбеше чрез жълтурковците, че аха-аха, днес-утре ще е сватбата им с Керем, то не бяха снимки с родата, фотосесии с каката, посещения при дядото и накрая кво - трън под опашката  Joy  Joy  Joy
Та тоя филм сме го гледали вече, Гупата дори не е оригинална, да измисли нещо ново  Mr. Green

Това са превели рускините от репортажа с чифтето, не знам дали е всичко. Тоя път Боре дори не си е направил труда да каже дежурното - щастливи сме, всичко е наред  Wink

Скрит текст:

Б: Няма нищо такова.....ако има нещо, ще разберете. Племенника ми е тук, бързаме, в къщи отиваме...

Joy Joy Joy Joy така е Диде  Peace
Мерси за превода  bouquet. Важното е, че крокодила отново не пропусне да покаже, че са заедно  ooooh!. Повече от банална е вече  Naughty

# 638

Thinking честно да си кажа нямам спомен да съм я мяркала тази поредна  "случайна"  среща с репортерите  newsm78 Crossing Arms

Знами все повече Баръш започва да ми изглежда "кауза пердута" - загубена кауза. Няма да му дойде акъла на него, явно е същия като севгилито си , щом й се връзва на "случайните срещи" с журналисти.  Как пък в тая тъмница ги разбраха къде са. Най-официално вдигам ръце от него и няма да се ядосвам повече, НИЩО ОБЩО НЯМА С ЙОМЕР ИПЛИКЧИ, трябва вече да го приема и това е, да си продължа спокойно живота, както преди Ашка. Като застане до тая, всичкият му чар и харизма изчезват.
баръш както и гупа са на един акъл, смешници

# 639

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy така е Диде  Peace
Мерси за превода  bouquet. Важното е, че крокодила отново не пропусне да покаже, че са заедно  ooooh!. Повече от банална е вече  Naughty
да си прост и известен е хем смешно и жалко, баръш какво си мисли че е станал голям професионал, сега имаше късмет с елчин ще го видим от сега нататък

# 640

Здравейте! Ами явно взима уроци по медийно поведение и ПР от Гупсата и е явно, че не го чака нищо добро, като чета на английски коментарите към новата му снимка в инстаграм. Добре го хранят феновете. Той само да не забравя с какво стана  известен и хората разбраха за неговото съществуване, не заради оная велика актриса, а заради "Любов под наем" и тандема с Елчин. Това и му напомнят феновете в инстаграм. А водещите били казали, че станал популярен заради връзката си с Гюпсата, били казали, в смисъл, че е мега влиятелна и знаменита и трябва да благодари на нея за това, което е.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И водещите били казали, че Гюпсето е много талантлива и сладка и след като станали двойка са разбрали хората кой е Баръш Ардуч. Тъпанари! Аз пък разбрах за нея след като почна нашия сериал и  е обратното - всички ние се запознахме с мега звездата покрай Ашка. Ама то и в  това предаване май говорят по сценарий на крокодилката.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 18:29 от Лудата Меги

# 641
 Hug Hug
Мятащата печки през 2012 се е залепила за актьора Ръза Коджаоглу - чрез запивки по маси и качване на коленете - по същия начин след 2 години е "хванала " и Баръш

да ви напомна снимките с Баръш като го влачеше по кръчмите

да не говорим, че тука вече прилича на 40 годишна лелка

Гупсе май рядко е трезвена

сегашната приятелка на 38 годишния Ръза .......

# 642
Последната глава...  Whistling Whistling Скоро очаквайте следващата поредица  Mr. Green Mr. Green

Глава 102
Скрит текст:

На три Дениз бе най- палавото  и любознателно дете, за което Йомер и Дефне можеха да си мечтаят. Любопитна за всичко около себе си, Дениз постоянно задаваше въпрос след въпрос. Баща ѝ вече бе на път да се изнесе- вечно обичащият тишината Йомер бе заобиколен от две постоянно бърборещи жени. Дениз бе копие на майка си и устичката ѝ не спираше да говори, докато не заспи.
Самата Дефне бе бременна отново. Малкият Берк беше направо бебе мечта: макар да беше в шестият месец, Дефне нямаше никакви оплаквания. Хранеше се както винаги, а бебето почти не я тревожеше. В сравнение с дяволчето, което му беше кака, Берк се развиваше напълно нормално и кротуваше през повечето време. Показа се още в средата на четвъртия месец, което силно зарадва родителите му. Бяха започнали веднага приготовленията за стаята му, боядисвайки я напълно в синьо и окичвайки я в плакати на Бешикташ. Макар да имаха лек спор, тъй като Йомер не бе футболен привърженик, Дефне успя да надвие и бе твърдо решена да възпита сина си като истински фен на отбора.
За нейна огромна радост Берк се роди едва 3 кг. и 800 гр. и бе пълно копие на баща си. Имаше черните очи, тъмната къдрава коса и матовата кожа на Йомер, като Дефне се молеше и да е с характера му. Беше спокойно бебе, което плачеше единствено, когато е гладно.
Дениз възприе радостно братчето си. Скоро щеше да навърши четири и разбираше доста неща, затова родителите ѝ подходиха внимателно към нея. Постараха се да я уверят, че бебето няма да ѝ е конкурент за обичта и вниманието им към нея, а напротив- те ще имат нужда от нея. Дениз беше горда от ролята си на кака, опитвайки се всякак да угажда на Дефне, щом се прибраха от болницата. Сутрин помагаше на Йомер, за да приготвят закуска за мама, докато тя кърмеше Берк. Вечер като се приберяха, тя стоеше при бебето, за да може мама да си почине. Стараеше се да е тиха, за да не го буди, и дори обеща да му подари някои от своите играчки, когато порасне.
Дефне беше удивена от промяната в дъщеря си. Беше се страхувала, че вечно капризната и инатлива Дениз няма да приеме бебето, въпреки че много обичаше да гали корема ѝ, докато бе бременна. Дениз обичаше много родителите си и рядко се съгласяваше да остане някъде без тях. Стараеше се винаги да е в центъра на вниманието им и когато разбра, че е бременна, Дефне се изплаши. Но явно малкото ѝ момиченце наистина растеше и сега бе една много отговорна, обичлива и доволна кака.
Йомер се радваше на мъжкото присъствие вкъщи. Обожаваше Дениз, тя бе неговата принцеса, неговото съкровище, но… беше момиче. Нямаше как да рита топка с нея, да я води на баскетбол, да ходят за риба. Колкото и Дефне да спореше, че не е така и да настояваше, че дъщеря ѝ е мъжко момиче, Йомер беше на върха на щастието, когато се роди Берк. Сега силите вкъщи бяха равни.

Исо, Дениз, Джан и Берк имаха най- щастливото детство, за което може да си мечтае едно дете. Голямото семейство, в което растяха, се постара никога нищо да не им липсва- нито материално, нито духовно. Бяха обичани и глезени деца, но възпитани добре. Ходеха заедно в едно държавно училище и всички бяха отличници.
Исо, единственото дете на Нихан и Сердар, реши да учи финанси. Учудвайки всички с интелекта си, впредвид кои са родителите му, той завърши с отличие университет и започна работа в известен холдинг.
Принцесата в семейството, малката голяма Дениз, последва примера на родителите си. Почти. Завърши дизайн, но не на обувки, а на дрехи. Показа първата си колекция едва на 18 години, финансирана от Пасионис. Техните обувки идеално подхождаха на нейните рокли.
Джан и Берк израснаха като братя. Макар четирите деца да израснаха винаги заедно, между тях се усещаше някаква по- специална връзка. Заклети фенове на Фенрбахче, за искрено разочарование на Дефне, те бяха винаги на едно мнение и на една страна. Затова и никой не се изненада, когато решиха да учат едно и също, а малко по- късно и да работят заедно. Адвакатската кантора, която откриха, бавно, но сигурно набираше известност.
Нихан и Сердар бяха развили бизнеса си и от едно кафене, превърнало се в ресторант, сега бяха направили цяла верига. С помощта на сина си се бяха разраснали през годините и сега бяха горди собственици на цели шест ресторанта в Истанбул.
Приятелят им Исо така и не се беше оженил, но както обичаше да повтаря той, никога не бе късно.
Тюркян се бе върнала в Маниса, за да прекара последните години от живота си в родния край. Есра бе заминала с нея- винаги спокойната и трезвомислеща госпожица бе решила, че предпочита усамотението на малкия град.
Синан, Ясемин, Дефне и Йомер не мислеха скоро да се пенсионират, но все по- често отскачаха до извънградските си къщи за по няколко дни. За тяхно щастие децата се бяха съгласили да им помагат в управлението на фирмата паралелно със собствените си кариери. Пасионис щеше да създава още дълги години едни от най- търсените обувки на международния пазар.
Йомер никога не прости на леля си и дядо си за станалото. Хюлюсю бе починал преди доста години, но Йомер не отиде нито на погребението, нито на гроба му след това. Неджми бе отвел съпругата си в Америка след това с оправданието, че иска да са по- близо до Суде. И това бе вярно, но главната причина бе да отдалечи Нериман от племенника си- не искаше тя отново да повдига въпроса за наследството, което щеше да остане за него.
Йомер подари всичко. Макар в началото да не желаеше и грош от парите на Хюлюсю, Дефне го убеди, че може да ги използват за добро. Дариха всичко- пари, имоти, земи, на най- различни благотворителни организации. Така можеха с чиста съвест да продължат живота си, оставяйки миналото далеч назад в историята.

Беше прохладна вечер, края на юни. Оставаха два месеца до рождения ден на Джансу, а току що бяха отпразнували този на Берк. Йомер и Дефне стояха прегърнати на люлката, загледани в обсипаното със звезди небе.
-   Все още не мога да го осмисля.- Прошепна тя невярващо.- Кога малкото ни момченце порасна толкова?!
-   22 години! А сякаш вчера беше в пелени!- Засмя се Йомер.- Джансу ще навърши 26?!
-   Скоро ще се омъжи, ще стане майка...- Сълзи избиха в очите ѝ, докато си представяше своето момиченце с бебе на ръце.
-   А не, още ѝ е рано!- Отсече Йомер, но в гласа му се усещаше недоверие.- Тя е прекалено малка!
-   За съжаление не е.- Дефне обви ръце около кръста му, притискайки лице в него.- Годините преминаха неусетно, птичките излетяха от гнездото. Сякаш всичко, което преживяхме, е било в един друг живот. Обръщайки се назад не мога да се позная.
-   Беше толкова дива в началото!- Засмя се той, гладейки косите ѝ. Макар вече да минаваха петдесетте, на никой от двамата годините не личаха.- Като пантера. Един твой поглед ме караше или да треперя от страх, или да литвам от щастие. И все още е така понякога.
-   Ти беше... как те наричаше Корай, „леден водопад”?!- Смееше се Дефне, припомняйки си старите времена.- Толкова студен, сериозен, винаги ядосан за нещо.
-   Докато не се появи ти!- Прекъсна я той.- Обърна всичко с краката нагоре, карайки ме да изпитвам неща, които мислех, че отдавна съм забравил!
-   Кога ще разкажем на децата за първата ни среща?! Онзи ден Берк пак ме закачи за тази тайна, но ме беше толкова смях, че не можах да му разкажа!
-   Нека това си остане между нас.- Припомняйки си онази целувка Йомер разтърка бузата си.- Не е необходимо да знаят, че си ме зашлевила още първият път, в който ме видя.
-   Но ти ме целуна без позволение!- С протест изрече тя, но се засмя.- И за целувката не искам да знаят, ще решат, че съм била лесна и всеки е можел да ме целува!
-   Ти? Лесна? Как пък не!- Прегърна я по- силно Йомер, смеейки се.- Колко време ми трябваше, за да те убедя само да ме целунеш! Сигурно имаше няколко месеца!
-   Какво да се направи, за всяко нещо си има цена! Но вече не!- Повдигна се леко и го целуна. Сладката и лека целувка бавно се задълбочи, увличайки ги във водовъртежа от чувства.- Никога не успях да ти се наситя!
-   Нито пък аз! Няма да и да успея!- Прошепна той, след което отново покри устните ѝ със свои.- Ще те обичам винаги, до самия край!
-   Завинаги! Твоя и само твоя! Обичам те!
Огрени от лунната светлина, двамата останаха още дълго време така. Припомняха си случки от миналото, което им се струваше толкова отдавна. Дългите години щастие, които имаха, бяха компенсирали всичко, през което преминаха в началото на връзката си. Останали им бяха само весели и хубави спомени, на които да се радват в такива вечери. Красивата им приказка продължаваше и те бяха сигурни, че ще е щастлива до самия си край.

КРАЙ
[/b][/size]

https://www.youtube.com/watch?v=Of4ZNoKI6sM

# 643
 По интересното предаване е било днес - Duymayan Kalmasin с участието на журналистката Оя Доган / която наричат "доктор по сериалите"/ , ако помните тя си беше харесала Елчин и Баръш на първото награждаване на сериала / 2015/ , и също тя направи прословутото интервю, където иронизира писането по медиите за загубената котка на Гупса......

Предаването  е било по повод издаването на втората книга на Оя / дето Гупса си я сложила в инста/ .Водещ предаването е бил Дженгиз / оня дето все хвали Гупса/, ставало въпрос за сериалите и колко е важна "химията" между актьорите, за да покорят зрителите. Дженгиз веднага споменал Баръш Ардуч , разбира се без да каже и дума за Елчин....

Говорили са за двойките които се събират в сериалите и ако твоят партньор е успешен и ти ставаш такъв/ в смисъл известен/.И тука вече Оя Доган е казала тежката си дума / за ужас на Гупса и Дженгиз/ - "Ето Баръш много добре игра в ЛН, и покрай него се прочу Гупсе Озай.Аз за нея не бях чувала, защото комедиите не са в моя жанр, но вниманието което привлече Баръш , направи PR на Гупсе"

Браво на Оя , сложи на място "великата " сценаристка Joy и каза това, което ние феновете говорим от 1 година.
Вчера погледнах и коментариите в инста на Баръш - бяха на 14.500 !!!! Мисля ,че заради тези абсолютно отрицателни коменти направиха веднага интервюто и казаха, че няма сватба и т.н

само 1 комент ще ви сложа  за пример "•  tizianavirginia65@arducbrs Baris you see how you are loved ??? Even here in Italy we love you, only that in my opinion you should ask yourself and give you an answer only ...... why when you are alone receive only positive comments (and look at how many!) While when they are published Photos with Gupse you get insults, offenses and negative comments, you are beautiful, you are a great actor not to ruin your career and reflect carefully on the choices in your private and sentimental life, we hope to see you in Italy

Баръш виждаш ли колко си харесван???Ние в Италия те обичаме, само че по мое мнение трябва да се запиташ и да си отговориш.......защо когато си сам на снимка получаваш само положителни коменти/и виж колко много/.Докато когато са публикувани снимки с Гупсе ти получаваш обиди и негативни коменти.Добър актьор и красив , не си проваляй кариерата и обмисли внимателно избора който правиш в живота и любовта.......надяваме се да те видим в Италия

ooooh!Боже , направих пак голям чаршаф - да ви кажа , не мисля че Баръш изобщо ще се ожени за Гупата -  Joy Joy Joy

# 644
По интересното предаване е било днес - Duymayan Kalmasin с участието на журналистката Оя Доган / която наричат "доктор по сериалите"/ , ако помните тя си беше харесала Елчин и Баръш на първото награждаване на сериала / 2015/ , и също тя направи прословутото интервю, където иронизира писането по медиите за загубената котка на Гупса......

Предаването  е било по повод издаването на втората книга на Оя / дето Гупса си я сложила в инста/ .Водещ предаването е бил Дженгиз / оня дето все хвали Гупса/, ставало въпрос за сериалите и колко е важна "химията" между актьорите, за да покорят зрителите. Дженгиз веднага споменал Баръш Ардуч , разбира се без да каже и дума за Елчин....

Говорили са за двойките които се събират в сериалите и ако твоят партньор е успешен и ти ставаш такъв/ в смисъл известен/.И тука вече Оя Доган е казала тежката си дума / за ужас на Гупса и Дженгиз/ - "Ето Баръш много добре игра в ЛН, и покрай него се прочу Гупсе Озай.Аз за нея не бях чувала, защото комедиите не са в моя жанр, но вниманието което привлече Баръш , направи PR на Гупсе"

Браво на Оя , сложи на място "великата " сценаристка Joy и каза това, което ние феновете говорим от 1 година.
Вчера погледнах и коментариите в инста на Баръш - бяха на 14.500 !!!! Мисля ,че заради тези абсолютно отрицателни коменти направиха веднага интервюто и казаха, че няма сватба и т.н

само 1 комент ще ви сложа  за пример "•  tizianavirginia65@arducbrs Baris you see how you are loved ??? Even here in Italy we love you, only that in my opinion you should ask yourself and give you an answer only ...... why when you are alone receive only positive comments (and look at how many!) While when they are published Photos with Gupse you get insults, offenses and negative comments, you are beautiful, you are a great actor not to ruin your career and reflect carefully on the choices in your private and sentimental life, we hope to see you in Italy

Баръш виждаш ли колко си харесван???Ние в Италия те обичаме, само че по мое мнение трябва да се запиташ и да си отговориш.......защо когато си сам на снимка получаваш само положителни коменти/и виж колко много/.Докато когато са публикувани снимки с Гупсе ти получаваш обиди и негативни коменти.Добър актьор и красив , не си проваляй кариерата и обмисли внимателно избора който правиш в живота и любовта.......надяваме се да те видим в Италия

ooooh!Боже , направих пак голям чаршаф - да ви кажа , не мисля че Баръш изобщо ще се ожени за Гупата -  Joy Joy Joy

Ох, браво,Еми! Направо медец ми капна на сърцето от думите на Оя. Ама дали и оная ги е чула, че да си наведе малко огромния нос, дето е навирила.
Ама нали виждаш и онези от другото предаване как я възхваляват, и казват , че тя е направила Баръш известен , ама то от Космоса личи, че това е по нейна поръчка.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 19:30 от Лудата Меги

Общи условия

Активация на акаунт