На море в България 2017г. - 2

• 119 518
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
За комплекс Градина до Созопол някоой може ли нещо да сподели?

# 106
  • В.Търново
Здравейте,

Относно въпросите за Китен, бях там миналата година. До първата седмица на юли не е толкова претъпкано, но точно към края на почивката ни стана вече доста пренаселено...Иначе е много приятно, плажовете бяха хубави, водихме децата на конна езда. Май минахме покрай този хотел Дъбака, но не мога да споделя впечатления...Ние бяхме отседнали в хотел Еос и беше просто супер! Само all inclusive-a не ни беше по вкуса... Whistling
Къде сте ги водили на конна езда?

# 107
# 108
  • СВИЩОВ
Какво ви е мнението за Хотел Престиж и аквапарк, хотел Плиска или Амбасадор Златни пясъци за началото на юни. Кой е по- добър? Храната хубава ли е? Басейните топли ли са? Имат ли паркинг? Благодаря.

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 13:52 от nushi_in

# 109
  • София
Хотел София в Китен - някой има ли лични впечатления за него? Благодаря  Hug

# 110
Какво ви е мнението за Хотел Престиж и аквапарк, хотел Плиска или Амбасадор Златни пясъци за началото на юни. Кой е по- добър? Храната хубава ли е? Басейните топли ли са? Имат ли паркинг? Благодаря.
Посещавала съм само хотел Плиска. Стаите са много хубави, басейна беше топъл и до тук с положителните неща. Много неприятен персонал. Особено на рецепция, едни намусени, нервни лелки. Храната изобщо не ни хареса, а не сме претенциозни.

# 111
  • СВИЩОВ
Посещавала съм само хотел Плиска. Стаите са много хубави, басейна беше топъл и до тук с положителните неща. Много неприятен персонал. Особено на рецепция, едни намусени, нервни лелки. Храната изобщо не ни хареса, а не сме претенциозни.
Вече резервирах за Престиж и аквапарк. Дано не съм сбъркала.

# 112
Моля за отзиви за добър хотел в района на Балчик? newsm78 Обърнах нета да чета, нищо не ми хваща окото

# 113
Моля за отзиви за добър хотел в района на Балчик? newsm78 Обърнах нета да чета, нищо не ми хваща окото
Вероятно сте наясно, че плаж в Балчик може да се каже, че няма! Поне за моите разбирания за плаж.

# 114
  • В.Търново
Отправих запитване за новият аквапарк до Равадиново и ми върнаха това.Само ми написаха, че още фиксирани цени няма.

http://www.aquaparkneptun.com/

# 115
Отправих запитване за новият аквапарк до Равадиново и ми върнаха това.Само ми написаха, че още фиксирани цени няма.

Отворих линка но не разбрах ще го има или не това лято? Аз на аквапарка в Приморско не стъпвам, та този ми беше опция.

# 116
Вероятно сте наясно, че плаж в Балчик може да се каже, че няма! Поне за моите разбирания за плаж.
По напред сме обсъждали "Топола Скайс" м/у Балчик и Каварна Simple Smile

# 117
  • В.Търново

Отворих линка но не разбрах ще го има или не това лято? Аз на аквапарка в Приморско не стъпвам, та този ми беше опция.
Да, ще го има, но все още няма фиксирани цени.
https://www.youtube.com/watch?v=LMEcQbGQnQ4

# 118
В търсене съм на хотел, на база ол инклузив, който да е подходящ за деца на 5 и на 1 г. Някой нещо да предложи! От години не съм почивала по нашето черноморие и си нямам и идея за хотели!

# 119
Здравейте, някой има ли отзиви за Тринити Къмпинг Царево?
Гледах оферти и цената е доста ниска за закуска, обяд и вечеря. Не сме ходили на Царево и затова питам. И аз като kisssa търся място на база ол инклузив и сме със бебче,което септември ще е на 1 година. Та за Тринити къмп дали става за почивка?

Общи условия

Активация на акаунт