На море в България 2017г. - 2

• 119 616
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
И аз давам пробиотик и вит С преди морето. Да чукам на дърво вече 3 години няма проблем  Peace

# 406
Върлува и нов вирус с температура и възпалено гърло, ние сме на морето и дребната го изкара вчера тук..за щастие е само за ден. Пробиотици давам задължително!
Времето е повече от чудесно, морето е тюркоазено! В Блу Ориндж сме иначе за втора година, нищо не се е променило от миналата.

# 407
  • В.Търново
Пробиотик не давам.Позволих си само първата година, след като се роди малкия.Точно тогава големия повръща последната нощ и на следващия ден като си тръгвахме.Тогава бяхме в Албена.Имаше и други повръщащи деца.На следващата година преванривно не съм давала и не се разболяха.Всичко е до късмет и състояние на имунната система.Ако в хотела върлува зараза и е замърсено морето няма как да не се изкара вируса.И аз 2015г като бях на Серенити и морето гъмжеше от мръсотия в края на август не съм гълтала вода от морето, влизах за малко и то до под кръста, но го изкарах леко вируса.

# 408
  • There I was on a July morning
Един малко страничен въпрос.
Тези, които ще ходите с децата на почивка, давате ли им предварително някакви пробиотици, пък и вие самите пиете ли нещо?
Не даваме и не пием. Спазваме строга хигиена - измиване на ръцете преди хранене, не консумираме таратор и по възможност - не гълтаме морска вода. Wink От последното, синът ми веднъж направи разстройство, но горе-долу се опазваме по този начин. Peace

# 409
  • София
Питах в темата за Златни пясъци, но никой не отговори.
Интересува ме транспорт от Златните до Албена без връщане до Варна, а директно, ако има.

Благодаря !
такси
има и маршрутки от Варна , но са нарядко

Това ясно, но къде спират тези маршрутки и евентуално известно ли е разписанието им ?

# 410
  • Варна
Скрит текст:
Питах в темата за Златни пясъци, но никой не отговори.
Интересува ме транспорт от Златните до Албена без връщане до Варна, а директно, ако има.

Благодаря !
такси
има и маршрутки от Варна , но са нарядко

Това ясно, но къде спират тези маршрутки и евентуално известно ли е разписанието им ?

Влез в сайта на Автогара Варна http://autogaravn.com/index.php?module=schedules&action=departures
Заминаващи за Албена. Автобусите на Варна Бус ООД имат междинна спирка на Златни пясъци. На тел.на информация на Автогарата предполагам ще ти кажат къде е спирката на Златните. Не съм пътувала по този маршрут, но Варна Бус са коректна фирма.

# 411
Привет от Поморие! Топло, топла и много чиста морска вода и приятен хотел Инкогнито. Чадър и 2 шезл. на южния плаж  - 24 лв.  и то само в комплект. Има туристи, но все още не много. Тихо и спокойно. За сега толкова, че само от ден съм тук. Като се върна ще пиша повече. Не чакайте, а тръгвайте към моретооо! car003 sport027 grinning039

# 412
Fatalina и аз съм се ориентирала към Поморие след около 2 седмици. Ще дадеш ли повече инфо? Гледам, че има няколко плажа. Аз искам да сме близо до калното езеро, че ми се ще да го пробвам. Ако можеш споделяй по нещо всеки ден, ако не направо в края на почивката. Ще ти бъда много благодарна.

# 413
  • Страната на чудесата
В Поморие ходихме преди 2 години, наехме апартамент за 60лв/вечер, оборудван с кухня, пералня и т.н. през букинга, беше в близост до гранд-хотела и на 10 мин.от калното езеро. Имаше и много хубав затворен комплекс с басейн там, със страхотна храна и обедно меню. Плажа е хубав, но пясъка е едър, иначе беше полегат и без камъни.

# 414
  • Сф
Сега попаднах на това, парка в Равадиново отваря на 22.07 .
Аз не го хващам.
http://www.gramofona.com/turizam/mega-akvapark-v-ravadinovo 

# 415
Fatalina и аз съм се ориентирала към Поморие след около 2 седмици. Ще дадеш ли повече инфо? Гледам, че има няколко плажа. Аз искам да сме близо до калното езеро, че ми се ще да го пробвам. Ако можеш споделяй по нещо всеки ден, ако не направо в края на почивката. Ще ти бъда много благодарна.
Аз съм многооо далече/ на 3 - 4 км/от соленото езеро с лечебна кал. В началото на т.н. нов град съм. До хотел Сънсет Ризорт. До южният плаж съм, който е най-широк и голям, но също с едър пясък. С по-светъл пясък е, в сравнение с пясъкът до соленото езеро.  Още не съм се разхождала до старият град, така че и от там нямам отзиви. Ако реша да отида ще пиша какво е положенето. Днес на плажа имаше доста повече хора, предимно бургазлии/съдя по спрените автомобили до плажа/. Явно събота и неделя прескачат на плаж в Поморие. Към 12 часа не се стоеше от топлина, а на пясъкът без джапанки изобщо не може да се стъпва. Водата е топла и пракрасна за къпане. Морето става плавно дълбоко и е подходящо за малки деца. Хотел Инкогнито е много приятен, с доста луксозно обзавеждане, хубав басейн, зеленина. Храната е добра, вкусна, без да нещо особено. На обяд и вечеря се сервират 3 вида салати, един вид супа, две основни, пържени картофи, плодове и десерти. На закуска има всичко, но кашкавалът и саламите  са от евтините.

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 21:20 от fatalina

# 416
Fatalina, има ли свободна зона на плажа, който ползвате (предполагам, встрани от "Сънсет Ризорт")? Според теб "Инкогнито" подходящ ли е за семейство, което е без кола?
Благодаря, че отделяш време, за да ни информираш!  Hug

# 417
  • В.Търново
Сега попаднах на това, парка в Равадиново отваря на 22.07 .
Аз не го хващам.
http://www.gramofona.com/turizam/mega-akvapark-v-ravadinovo  
Най-накрая! Малко закъсняха.Дано цените не са космически.
В техния сайт няма обявени цени.

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 17:23 от rusalka1

# 418
Момичета, първи ден в Приморско  Peace Слънце, топла вода, супер еее...още и няма тълпи. На идване видяхме аквапарка в Равадиново - още се прави...но по Ропотамо ще се ходи. Днес бяхме на северния плаж, утре сме на южния. Времето го дават за тези 10 дни бонбон   Hug

# 419
Обещах да пиша за плажа във Варна. На нас ни харесва много! Широка плажна ивица със ситен пясък, морето изглежда чисто и прозрачно, водата е 24 градуса. Хапнахме в страхотно заведение до водната пързалка най-хубавата цаца, която съм яла плюс пресен сафрид, разходката в морската градина е допълнителен бонус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт