"София - Ден и Нощ" - 22

• 101 355
  • 740
  •   2
Отговори
# 615
Калина (Нериман май се казваше) си е отворила фризьорски салон в София. Предвид нейния външен вид, не бих го посетила, ако живеех там  Tired

Митко е сложил в Инстаграм на стори няколко клипчета, едно от които май е от откриването на салона. Там са и Боби,Ясен,Михаела и Дани.

# 616
 След Михаела и Ася видях и Жоро Италианеца. В едно заведение на Витошка.С риск да ме помислите за луда или че недовиждам... И той като тях не прилича на този от екрана. Много симпатично момче. Вчера пък в Лозенец се разминах с Леля Мария, същата си е  Simple Smile

# 617
И аз си мисля, че дори и Ася да се окаже бременна, нещо ще стане и няма да роди.
Иначе става някак сложно...да размъкват всеки епизод бебе, пък и тогава вече няма да им е до купони и събирания на родителите, тълпата в апартамента ще е излишна...
Та или трябва да се изнесат някъде Боби и Ася, само наем да събират, което пък не е логично, тъй като Боби е главен герой. Или да останат сами в големия апартамент, ама пак се губи логиката, тъй като сюжетната линия се върти около квартирата най - вече и обитателите ѝ.

Та моето предположение е, че ако Ася е бременна, ще се окаже, че бебето е наследило, нейната болест и ще се наложи аборт. И от там да изпадне в депресия Ася, да се раздели с Боби...и край на образа ѝ.
Може и да си останат заедно, ама без деца...макар че няма вече какво да развиват покрай връзката им в такъв случай.
Живеят си, обичат се...не си изневеряват (любимото на сценаристките)... Няма драма...

# 618
  • София
[quote author=KaPaMeJl link=topic=974665.msg35099569#msg35099569 date=1496404535
Та моето предположение е, че ако Ася е бременна, ще се окаже, че бебето е наследило, нейната болест и ще се наложи аборт. И от там да изпадне в депресия Ася, да се раздели с Боби...и край на образа ѝ.
Може и да си останат заедно, ама без деца...макар че няма вече какво да развиват покрай връзката им в такъв случай.
Живеят си, обичат се...не си изневеряват (любимото на сценаристките)... Няма драма...

[/quote]

+1 Peace

# 619
# 620
# 621
  • София
От Вторник до Петък и то само по 20-тина мин ( реклами и тем подобни простотий #Cussing out)

# 622
От Вторник до Петък и то само по 20-тина мин ( реклами и тем подобни простотий #Cussing out)
Е, да ама аз за днес въобще не очаквах Peace

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 19:59 от DebSs

# 623

Понеделник – петък, 22.30 ч

# 624
  • София

>>>>>>>т.е. 2 1/2 серий Tired

# 625

>>>>>>>т.е. 2 1/2 серий Tired

До сега даваха по 3,не е голяма разликата Simple Smile

# 626
Айде Зара си намери гадже   txtloves

# 627
Как събориха Зара, дожаля ми  Rolling Eyes Cry А този новия, май ще и е гадже newsm78 Дано не е, не ме кефи особено.
Коки, с тези гащи  Laughing Laughing Пък и на всичко отгоре, майката на Йоана се прибра.  Joy  "Слонски гащи" hahaha

# 628
  • Gotham City
Майката на Йоана е боклук, ама и Никола "Вие кво правите тука?!?!" и вика  ooooh!

Дано се събере Зара с този. Въпреки, че е ясно, щастлива връзка няма да е  Whistling

# 629
Когато Йоана участва в епизода, аз не го гледам. Няма по- противна жена за мен от нея.То като започне " айде ,айде " един налудничав ,смешен поглед , като на някаква ненормална направо ми прилича на травестит. Груба , много груба

Общи условия

Активация на акаунт