Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 474
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
То и за това заглавието на темата е супер подходящо  Wink
Ще мине, няма къде да иде. Чакайте сега в спокойствие, че после след + тестове спокойствието е кауза пердута. Laughing

Това за спокойствието след + тест го потвърждавам Simple Smile Минала съм по този път и наистина треперенето после е огромно. Пожелавам на всички в тази темичка + тест и щастлив финал.

# 151
Да, за себе си съм убедена, че след + тест, тревогите ще са много по-големи и затова сега се опитвам да мисля за чакането като за ваканция.  Laughing И все пак бавничко минава, само втори ден, а и ембритата са тридневни.
Ели, пмс са нормални и май всички ги усещаме след трансфер. Аз още от вчера имам леки такива болчици, но нищо притеснително. Установих, че този път се чувствам много по-леко от предишните пъти, не съм подута, не ме болят гърдите, единствено леко придърпване от време на време, заради Кринона и леки болки като пмс.
Симптоми вече отдавна не търся, защото знам, че всеки път ми е различно чувството.

Момичета, може ли да пия чай от мента и джинджифил (домашен)?

# 152
  • Burgas, Bulgaria
Момичета лежите ли? Аз лягам само за Утрогестана за час-два максимум. Иначе се помотвам из къщи. Само един ден бях на работа, че имах една проверка. Общо взето върша леки неща. Имам син на 1 година и 2 месеца и се налага да го вдигам с всичките му 12 кг.  И аз си чакам кръвния тест. newsm17

# 153
Аз си бях решила този опит да не се залежавам. Не съм на работа, но постоянно си намирам занимания - къде с цветя, чистене и т.н. Вчера даже измих всичките прозорци вкъщи. Е, гледам да не вдигам тежко. Предния ми опит след трансфера лежах почти постоянно и резултата беше (-). Да видим след този какъв ще е  Sunglasses Подготвена съм за (-), въпреки че имам някаква малка надежда  Sunglasses

System, кой ден ти е днес? Пуснала си вече кръвен ли?  Praynig Praynig Praynig

# 154
Здравейте, записвам се и аз в темата, ако може. 2-ри опит - ЗЕТ на 1 бластоцист на 03.05. На деня на трансфера и на следващия имах доста странни бодежи в матката - от клиниката (живея извън Бг) казаха, че може да е странична реакция от прогестерона...Днес вече не усещам абсолютно нищо. Доста съм притеснена вече, не зная как отново ще изчакам 14 дни до тест  Cry

# 155
Кой ли ни вярва... Толкова притеснения, колкото след + тест, никога не съм имала.
Аз също...
Дано всички чакащи скоро да го разберат  Praynig Hug

# 156
Не ходя на работа, почивам си повече, но не лежа постоянно. От вчера си правя разни неща из къщи, леки и ненатоварващи, гледам си филмчета, чета си книжки, пиша тук  Mr. Green
След малко отиваме до магазина с ММ да се поразтъпчем и да понапазаруваме и така.
Лежането ме депресира мен лично и ме кара да се чувствам като болна или като затворник.  #Crazy

# 157
Споделеното притеснение - половин притеснение  Grinning !За себе си реших да работя /и не ,не помага толкова много ,колкото ми се искаше  Grinning / ,но пък вярвам ,че късметът на всекиго си му седи някъде там и няма кой да ти го вземе. 8-ми ден момичета със същите притеснения и утихващи ПМС болки ,само леко нещо загатва за тях ниско долу.Нямам представа за хубаво или лошо е ,то така или иначе ще си покаже!Слънчев Ден и Успех! Дългото чакане продължава  Grinning Grinning Grinning

# 158
А пък аз бях най-стресирана в дните до трансфера , когато чаках да ми кажат дали имамме ембрита  Shocked.

А те не са много общителни от клиниката и аз трябваше да звъня.

А след трансфера не се притеснявах.
Но аз вече съм губила бременност , така че се имам за стрелян заек !  Wink

# 159
Влизам,за да кажа,че редовно ви чета.Макар и още да не е дошъл и моят ред за чакане,но и това ще стане  Laughing Стискам палци на всички ви,да има само пол.тесчета. Praynig bouquet

# 160
  • Burgas, Bulgaria
Аз си бях решила този опит да не се залежавам. Не съм на работа, но постоянно си намирам занимания - къде с цветя, чистене и т.н. Вчера даже измих всичките прозорци вкъщи. Е, гледам да не вдигам тежко. Предния ми опит след трансфера лежах почти постоянно и резултата беше (-). Да видим след този какъв ще е  Sunglasses Подготвена съм за (-), въпреки че имам някаква малка надежда  Sunglasses

System, кой ден ти е днес? Пуснала си вече кръвен ли?  Praynig Praynig Praynig
Нищо не съм пускала още, днес ми е 9-ти ден след трансфер. Казаха ми на 9.05. да направя кръвни, ама май няма да чакам до тогава. Играя си с нервичките си.

# 161
  • София
Момичета, на мен днес ми е критичния ден. От снощи ме боли корема като за цикъл. 7-ми ден след трансфер съм.

# 162
  • София
System, Petkata, пускайте тестове, нали сте с бластоцисти? Тонси е време вече, какво се мъчите.

# 163
  • София
System, Petkata, пускайте тестове, нали сте с бластоцисти? Тонси е време вече, какво се мъчите.
Имам прегнил 5000 в деня на трансфера. Страх ме е да не излезе фалшиво положителен резултат и напразно да се радвам.

# 164
  • София
Прегнилът се е изчистил Peace

Общи условия

Активация на акаунт