Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 83 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Дели, много съжалявам, че с такъв резултат идваш... Tired

# 661
  • София
Момичета, на някоя да й се гади от хапчетата Медрол?

# 662
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, на някоя да й се гади от хапчетата Медрол?
На мен ми се гади и ме боли стомаха от тях. Оплаках се и докторката ми ги намали от 2 на ден на 1.

# 663
  • София
Супер. Утре съм на лекар и ще ги питам. При мен гаденето е денонощно и непоносимо. А и корема не е като да не ме боли, та ако и на мен ми намали дозата, ще е добре.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 10:03 от Petkata80

# 664
Петката, ти до кога ще го пиеш медрола ? На мен ми го спират още в деня след трансфера /аз пия Преднизолон, но то е същото/.

# 665
  • София
Жана, нямам представа. За първи път ги пия тези хапчета. Изписаха ми ги след трансфера и си мисля, че доки ще каже чак към края на 3-ти месец да ги спра.

# 666
При теб е съвсем различно. На мен ми го изписват 11-12 дни преди трансфера и на следващия ден след като мине ми го спират.
С първия трансфер го спрях от раз както ми казаха, но с втория сама си намалях приема постепенно, както бях чела във форума Grinning
Та за това те попитах до кога ще го пиеш.

# 667
Момичета, на кой ден след трансфер и +тест отидохте на преглед. Колебая се, защото предния път итидох мн рано на 20ти ден и се получиха страшни бъркотии(има го някъде назад във форума); а и наличестите  вагиналните прегледи не са мн препоръчителни. Какво мислите?

# 668
Хммм,първият ми път преднизолона ми беше изписан 3х1,сега за втория трансфер дозата е 1х1.Незнам защо така реши доки. newsm78.И аз го пия ден след трансфера и го спирам. Simple Smile

# 669
  • София
При теб е съвсем различно. На мен ми го изписват 11-12 дни преди трансфера и на следващия ден след като мине ми го спират.
С първия трансфер го спрях от раз както ми казаха, но с втория сама си намалях приема постепенно, както бях чела във форума Grinning
Та за това те попитах до кога ще го пиеш.
Може би при мен схемата е такава, защото имам 1 кухо яйце, 1 спонт. аборт и една биохимична. Предполагам, че идеята на тези хапчета е да помогнат  на ембрито да не спре да се развива, та за това сигурно ще си ги пия доста.
Така си мисля.

# 670
Важното е всичко да е наред с точицата, пък ще пием каквото и когато трябва и както кажат д-рите  Hug

# 671
  • София
Важното е всичко да е наред с точицата, пък ще пием каквото и когато трябва и както кажат д-рите  Hug
Така е. Важно е точицата да е добре  Hug

# 672
Здравейте момичета 7 ден след трансфер съм на 4 дневни ембриони и имам болки в кръста и в корема но по скоро встрани към яйчниците.Надявам се да са за хубаво тези болки теста ми е за 29 кръвния  и се шашкам по малко.Четах много за тези болки различно е при всеки ,може да са от лекарствата така се успокоявам защото не са нетърпими и определено не са като преди цикъл.Незнам как да смятам дните но като се има предвид ,че ми бяха върнати на 4 ден смятам че днес е 11 ден вие как мислите?Това ми е първи трансфер и само чета и се чудя нормално ли е всичко и как е при другите.

# 673
Здравей Лили78 Simple Smile сз съм след втори трансфер на пет дневни ембриони, направих кръвен тест на 7я ден и рез на чйг беше 56, днес- 9ти ден чхг е вече 210 Simple Smile след дългото чакане след трансфера, следва дългото чаканв до прегледа и док да потвърди че всичко е наред. При мен имаше и продължава да има краткотрайни болки в областта около яйчниците. Докато и аз чаках резултата изчетох много и разбрах че при всеки е различно , но от сърце ти желая твоите болки да са симптоми на + тест, както беше при мен Simple Smile Стискам палци утре като направиш теста да споделиш радостни новини

# 674
Здравейте на всички Simple Smile Днес ми е 7-мия ден след трансфер. Имам въпрос към вас: чувствате ли се изнервени след трансфер? Първият път го карах спокойно до петия-шестия ден, след това ми беше  постоянно изнервено. Резултатът беше неуспешен първи опит. Този път, обаче, ми е много нервно още от третия ден. Отдавам го на стимулацията, хормоните и лекарствата, но не мога да се контролирам. Вие как се справяте? А, и като добавя започнало гадене от вчера, направо... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт