Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 227
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Пробвах свещичките Ева кю... само на мен ли са ми отвратителни? Не можах да изтърпя да се разтвори. Сега съм взела Лактолоза.

# 451
  • София
На мен ми казаха, че мога да пия Дуфалак и е важно да ходя всеки ден до тоалетна!

# 452
Прави повечко колики,за това иначе не е противопоказно.Свещичките само"размекват".Иначе чаша хладка вода или мляко с лъжичка мед,едно киви на гладно сутрин.

# 453
Аз като се запека, храни не ми помагат, за съжаление. Иска си разхлабващо средство и това е. Дуфалак ми беше екстра лично на мен.
Клиър, свещичките Ева кю са ми ужасни и на мен, предпочитам 1000 пъти миниклизмичките на Мелилакс.

# 454
ЗДРАВЕЙТЕ , моля за помощ Sad
от снощи имам болки все едно ще ми дойде Sad
При вас има ли такова нещо ?
Днес ми е 6-ти ден след трансфера и не мога да мръдна от леглото Sad

# 455
  • София
защо не може да мръднеш от леглото  newsm78

# 456
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ , моля за помощ Sad
от снощи имам болки все едно ще ми дойде Sad
При вас има ли такова нещо ?
Днес ми е 6-ти ден след трансфера и не мога да мръдна от леглото Sad
При мен болките като за цикъл започнаха от 7-ми ден след трансфера и още продължават. С предишната ми бременност продължиха до към края на втори месец.
Успех  Hug

# 457
защо не може да мръднеш от леглото  newsm78
защото ме боли ниско долу и ми дърпа Sad

# 458
  • София
Лягай и почивай, звънни на сестрите или на док и виж може ли да пиеш но шпа...

# 459
Може да се пие ношпа 3х2, аз имах назначена такава доза + бусколизин 3х2.
Ама пък чак толкова силни болки, че да не мога да мръдна, не съм имала. Разбира се, всеки има различен праг на болка, аз съм си малко магаре и доста търпя.

# 460
тежи ми все едно коремчето Simple Smile не ми е до разхождане и мърдане . като съм легнала по гръб и сякаш намалява болката Simple Smile дано да е на хубаво Simple Smile
успех на всички вас  Simple Smile

# 461
Момичета 11 ден ми е сутринта ме боднаха за кръвен.Резултати утре.По кафявото течение съдя че съм на финала и само утрогестана спира същинския цикъл.Нервите ме тресат яко

# 462
  • София
не намокри ли един домашен  Rolling Eyes

# 463
ketti, аз също съм с кафяво течение вече една седмица, тестът е в петък. Но предния път ми дойде с пълна сила въпреки утрогестана, така че не се вкарвай във филма излишно  Wink На мен ми казаха от клиниката, че кафяво течение е по-скоро добър знак. Така че горе главата и едно голяяямо ЧХГ утре  Hug

# 464
не намокри ли един домашен  Rolling Eyes
hahaha
Ех, Бамба, разсмя ме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт