Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, аз съм след ЗЕТ 9 ден нямам никакви симптоми, зацапване, болки...нищо... Sad още е рано за ЧХГ, нали?

# 466
Шуша, на мен на 9 ден отчете с два 5 дневни.

# 467
Момичета, аз съм след ЗЕТ 9 ден нямам никакви симптоми, зацапване, болки...нищо... Sad още е рано за ЧХГ, нали?

На мен пиклив ми отчете на 8-ми ден и на 9-ти пуснах ЧХГ и беше 59.
Бях с 2 петдневни ембрита.
Успех! Praynig

# 468
  • София
Никак не е рано, ако са 5 дневни. Успех и тлъсто ЧХГ.

# 469
И за тридневни не е рано, ще покаже.
Риджина, как си, имаш ли вече яснота ?  Hug

# 470
ketti, аз също съм с кафяво течение вече една седмица, тестът е в петък. Но предния път ми дойде с пълна сила въпреки утрогестана, така че не се вкарвай във филма излишно  Wink На мен ми казаха от клиниката, че кафяво течение е по-скоро добър знак. Така че горе главата и едно голяяямо ЧХГ утре  Hug
Дано Magisun,макар че на мен доктор ми е казвал,че тръгне ли такова течение нещата хич не са надобре.Та затова нямам много надежди.Разбира се това не значи че и при теб нещата са така.Успех и да се похвалиш скоро.

# 471
# 472
Да вярно е. И на новините вече го казаха. Без лимит , когато правиш ин витро процедура.

# 473
Рончо,

Ти на какъв етап си - аз около 10ти Юни почвам нов опит Simple Smile

# 474
  • София
Момичета в коя клинката сте и при кой док?Питам защото на мен ми предстои смяна на клиниката и съм много объркана

# 475
Мая ще ти стискам палци за успех и за сладко бебче на финала.
Аз още чакам първи цикъл след аборта и на втория ще се подготвям за ЗЕТ . Heart Eyes

# 476
На кой ден евентуално би отчел пикливия тест ?аз съм с 4 дневни ембриончета и кръвния ми е на 21ви .

# 477
  • София
Момичета в коя клинката сте и при кой док?Питам защото на мен ми предстои смяна на клиниката и съм много объркана
Аз съм в Надежда при Стаменов. Обичам го този ЧОВЕК. Невероятен е. Още първия път, когато го видях, почувствах, че той е човека, който ще ми помогне. Сто живота няма да ми стигнат, за да му се отблагодаря Heart

# 478
Не знам дали вече сте прочели, но ще има повече пари за ин-витро. Даже тези, които са правили 3 опита по фонда, ще може да кандидатстват за 4. Това го е бил казал Бойко Борисов, а Стаменов му бил благодарил лично.
Щели да дават възможност и на онко-болните безплатно да си замразяват яйцеклетки и сперматозоиди.

# 479
  • София
Не знам дали вече сте прочели, но ще има повече пари за ин-витро. Даже тези, които са правили 3 опита по фонда, ще може да кандидатстват за 4. Това го е бил казал Бойко Борисов, а Стаменов му бил благодарил лично.
Щели да дават възможност и на онко-болните безплатно да си замразяват яйцеклетки и сперматозоиди.
Да, даваха го по ТВ. Не само за 4-ти опит, а броя процедури става неограничен, по преценка на лекуващия лекар. На предишната страничка в темата го има Wink

Общи условия

Активация на акаунт