Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, привет, вчера бледа втора черта на 13 ден след транфер на 2 тридневни? Нямах време за кръвен, трябваше да пътувам до морето на едно събитие, та кръвния ще е чак в понеделник.

# 481
  • София
Момичета, привет, вчера бледа втора черта на 13 ден след транфер на 2 тридневни? Нямах време за кръвен, трябваше да пътувам до морето на едно събитие, та кръвния ще е чак в понеделник.
Браво! Тихичко честито. Чакаме те в понеделник с тлъсто ЧХГ и да си се топлите до термин Hug

# 482
Радинела, браво ! Hug
Тихичко честито и този път да е до финал. Grinning

# 483
  • София
Радинела, страхотни новини! Тихичко честито и лека бременност!

# 484
Радинела, тихичко честито. Hug

# 485
Мисля ,че днес чакаме още ПОЛОЖИТЕЛНИ новини / Rigina / !Слънчев ден момичета и Успех! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 486
Моите са положителни, вървят нагоре стойностите, но имам още един назначен тест към края на седмицата и дано да продължават да растат. Има още да почакаме и да потърпим.  Wink

Успех на момичетата, които тези дни чакат първите си резултати и ви пожелавам големи чхг-та!  Hug

# 487
Браво, Реджина! Много се радвам за теб! Hug

# 488
Моите са положителни, вървят нагоре стойностите, но имам още един назначен тест към края на седмицата и дано да продължават да растат. Има още да почакаме и да потърпим.  Wink

Успех на момичетата, които тези дни чакат първите си резултати и ви пожелавам големи чхг-та!  Hug
И както обещах - Казах ли ти!!!Браво момиче,Бравооооо!Стискам палци да растат,да се удвояват и всичко да е наред!Аз днес го видях / настанило се, расте си хахаха / и се надявам в следващите седмици да чуя и сърчицето!Дай Боже щастие на всички ни!Слънчев ден от мен!

# 489
  • София

Аз днес го видях / настанило се, расте си хахаха / и се надявам в следващите седмици да чуя и сърчицето!Дай Боже щастие на всички ни!Слънчев ден от мен!
Аууу, страхотно Simple Smile Браво.
Аз утре съм на лекар, дано и аз да си видя "точицата" Grinning

# 490
Честото Лейди

# 491
Честито Лейди, честито Реджина. Желая ви безпроблемно до жив и здрав финал.

# 492
Ето ме и мен хубава новина-вчера 11 ден ЧХГ-403.1 Кога да го повторя?
Момичета не мога да повярвам...
Дано всичко е наред.

# 493
Браво Кети, в събота пусни отново тест.

# 494
  • София
Много ми харесва как се развива темата.Момичета желая ви успех на всички!С хубавото време и новините са все по-хубави! Желая на всички положителни тестове!Дано скоро и аз да се похваля ....

Общи условия

Активация на акаунт