Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 201
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ето ме и мен хубава новина-вчера 11 ден ЧХГ-403.1 Кога да го повторя?
Момичета не мога да повярвам...
Дано всичко е наред.
не го повтаряй, според мен.

# 496
Кети, съгласна съм с Бамба, аз не бих го повторила, резултатът ти е достатъчно категоричен.
Честито и да е лека и безпроблемна до финала  Hug

# 497
  • София
Кети, честито. Страхотен резултат. И според мен няма нужда да го повтаряш.

# 498
Моите са положителни, вървят нагоре стойностите, но имам още един назначен тест към края на седмицата и дано да продължават да растат. Има още да почакаме и да потърпим.  Wink

Успех на момичетата, които тези дни чакат първите си резултати и ви пожелавам големи чхг-та!  Hug
И както обещах - Казах ли ти!!!Браво момиче,Бравооооо!Стискам палци да растат,да се удвояват и всичко да е наред!Аз днес го видях / настанило се, расте си хахаха / и се надявам в следващите седмици да чуя и сърчицето!Дай Боже щастие на всички ни!Слънчев ден от мен!

bouquet Има още време докато се зарадваме спокойно, но съм напълно позитивно настроена.

ketti, честито  Hug

# 499
Благодаря Ви момичета!Ще питам направо за кога да запиша час за преглед при док.

# 500
Честито момичета Simple Smile Като чета хубавите новини и аз имам надежда за развоя и на моето инвитро Wink
Болките като след цикъл при мен намаляха , надявам се това да е за хубаво Simple Smile
Слънчев ден и благодаря че ви има за да давате усмивки на хората около себе си Simple Smile

# 501
Медрола до кога се взима?

# 502
  • София
До като каже доктора! Това важи и за другите лекарства

# 503
  • София
Ех че хубави новини. Честито на всичкии, да се развиват все в тази положителна насока бременностите ви и накрая да си гушката пухкавите бебчетаа. bouquet bouquet bouquet

# 504
До като каже доктора! Това важи и за другите лекарства
До преглед се продължават всички лекарства нали?

# 505
  • София
всички, лекаря ще ти каже кои кога да спираш.

# 506
  • Sofia
Честито момичета на всички ви желая пухкав финал Simple Smile
Реджина Simple Smile  Hug

# 507
 Питах в манипулационната и ми изписаха Зарзио плюс всички други лекарства се продължават до преглед

# 508
днес ми е 7 мия ден след трансфера и изгарям от желание да направя тест , но ме е страх какво ще покаже Sad
 newsm78 newsm78

# 509
  • София
Честито момичета, толкова ме зарадвахте че не можете да си представите. Нека все такива хубави новини да се чуват. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт