Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 164
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
nelka26, на колко дневни ембриони беше трансфера? Аз при един от опитите имах съвсем бледа чертичка на теста, а чхг беше към 150.
Ако имаш възможност си направи кръвен тест.Стискам палци! Praynig
  4 дневни ембриони

# 541
ЧХГ 14.72 mlU/ml как ви се струва за 9 -ти ден на тридневни , да се надявам ли  Simple Smile

# 542
  • София
надявай се  Simple Smile
ама пусни пак след два дни.

# 543
  • София
Момичета, много съм развълнувана, днес си видях "точицата" Grinning Следващата събота се надявам и Heart да чуем Grinning
Успех на всички чакащи тест и леко бременеене на видялите вече двете чертички  Hug

# 544
Момичета, много съм развълнувана, днес си видях "точицата" Grinning Следващата събота се надявам и Heart да чуем Grinning
Успех на всички чакащи тест и леко бременеене на видялите вече двете чертички  Hug
Браво Petkata,честито!На кой ден ти беше прегледа?

# 545
  • София

Petkata80 браво, честито и много лека бременност Simple Smile

# 546
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug
Кети, прегледа ми беше на 20-ти ден, след трансфер на бластоцист и морула.
Последното ЧХГ ми е от 16-ти ден 1879.

# 547
Момичета, аз започвсм да психясвам нещо.....продължавам да съм на това събитие на морето, далеч от всякаква лаборатория....и започвам да мисля, че ми изчезнаха симптомите...
Как ще устискам до понеделник до кръвния, не знам?!

# 548
  • София
Както безброй пъти сме казвали - рано е за симптоми. Как да изчезне нещо, каето не е било

# 549
  • София
Момичета, вчера пуснах ЧХГ и съответно-нищо!Отрицателен! Днес имах една кафява капка,лек дискомфорт и нищо...цикъл няма! Възможна ли е късна имплантация при трансфер на 8.05 на 3-дневни ембриони

# 550
  • София
Момичета, вчера пуснах ЧХГ и съответно-нищо!Отрицателен! Днес имах една кафява капка,лек дискомфорт и нищо...цикъл няма! Възможна ли е късна имплантация при трансфер на 8.05 на 3-дневни ембриони
Съжалявам, Шуша! Не, няма шанс, щом вчера тестът е бил отрицателен, вчера ти е било 11ти ден, което си е доста късно.

# 551
Не искам да влизам в спор, но има късна инпланация между 10ти и 14 ти,  ден...

# 552
  • София
В моя случай се съмнявам и не ми се иска да се надявам.Но...да...и аз съм чела за случаи с късна имплантация

# 553
  • София
Момичета днес не издържах и си направих кръвен- и този път отрицателен, явно не ми е писано... Cry

# 554
Шуша, колко ти е стойността от вчерашния тест ?
Съгладна съм с Буена, ако е категорично отрицателен теста, няма смисъл да се надяваш за късна имплантация. След спирането на лекарствата може да ти дойде цикъла до няколко дни, не още на следващия ден.
Иве, съжалявам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт