Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Честито, момичета! Hug

# 526
Момичета, кога си пускате пикливия тест?
Аз на 9-ти ден.

отчете ли вярно ?

# 527
  • София
Момичета, кога си пускате пикливия тест?
Аз на 9-ти ден.

отчете ли вярно ?
Сега съм за пети път бременна, винаги на 9-ти ден ми е положителен пикливия тест, а стойностите на 10-ти ден са ми били най-разнообразни ( от 10-биохимична бременност с много, много бледа втора черта, до 200 с наситена втора черта).

# 528
  • София
Честито момичета, толкова ме зарадвахте че не можете да си представите. Нека все такива хубави новини да се чуват. Grinning

iveto, ти няма ли скоро да правиш тест?  Simple Smile
ще правя във вторник Simple Smile
Интересно, но този път съм някак една спокойна, не че не се вълнувам. Може би защото в сряда ми предстои дълго чакана почивка. Simple Smile

# 529
  • Бургас
Честито момичета, толкова ме зарадвахте че не можете да си представите. Нека все такива хубави новини да се чуват. Grinning

iveto, ти няма ли скоро да правиш тест?  Simple Smile
ще правя във вторник Simple Smile
Интересно, но този път съм някак една спокойна, не че не се вълнувам. Може би защото в сряда ми предстои дълго чакана почивка. Simple Smile
Ивето и аз съм в вторник дано сме с добри новини  Grinning . Желая ти щастлива и приятна почивка. Hug

# 530
Здравейте , тази сутрин реших да си направя пиклив тест въпреки че е 8ми ден от трансфера . Имаше само една чертичка и никаква дори и бледа втора черта. Искаше ми се да я има .
Какъв е шанса да не е отчел вярно , при условие че ми е от клиниката и пише че е  с най-добрата чувстителност - 10 UI/L ?

# 531
nelka26, на колко дневни ембриони беше трансфера? Аз при един от опитите имах съвсем бледа чертичка на теста, а чхг беше към 150.
Ако имаш възможност си направи кръвен тест.Стискам палци! Praynig

# 532
Привет пак,
Да подходихме изцяло на естествен цикъл, с една единствана инжекция Прегнил, преди пункцията. Решихме го бързо, за една седмица успяхме да си направим изследванията. Пункцията ми беше в понеделник. Не хранех надежди ,но за щастие имаше оплождане и добро деление. Всичко това в Тутракан, клиника „Иван Рилски”
Да уточня че ние сме с мъжки фактор. Имаме дъщеря на почти 10г.
Успех на всички и само усмихнати постове тук.

# 533
Нелка, каквото и да пише на теста, не всеки път отчитат. Аз уринарен на 8 ден не бих направила, не знам защо си причинявате излишни тревоги само  Rolling Eyes
Пусни си кръвен, той ще е безпогрешен. Най-много да е с по-ниска стойност и да се наложи да повториш, но поне ще имаш някаква яснота.
Успех  Hug

# 534
  • София
Момичета, чакам и днес хубави новини! Палчета за всички, на които им предстои тест!

# 535
Здравейте момичета , от много време ви чета с голямо вълнение, много неща научих от вас , надявам се да ме приемете в отбора  Wink Първи опит ми е ЕТ беше на 10.05 на 3-дневни . Та искам да ви питам как ви се струва днес един кръвен много ли е рано  newsm78 ?

# 536
  • София
Здравейте момичета , от много време ви чета с голямо вълнение, много неща научих от вас , надявам се да ме приемете в отбора  Wink Първи опит ми е ЕТ беше на 10.05 на 3-дневни . Та искам да ви питам как ви се струва днес един кръвен много ли е рано  newsm78 ?

Спокойно може да направиш тест днес Peace Успех!

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 11:13 от Buena esperanza

# 537
Момичета тъй като взимам л-тироксин 50мг трябва ли да се коригира дозата след положителния тест.
Днес чакаме още добри новини ☺

# 538
  • София
Момичета тъй като взимам л-тироксин 50мг трябва ли да се коригира дозата след положителния тест.
Днес чакаме още добри новини ☺

Трябва да пуснеш ТСХ и чак тогава да се мисли за корекция, а не на сляпо. Пусни и един прогестерон Peace

# 539
Здравейте момичета , от много време ви чета с голямо вълнение, много неща научих от вас , надявам се да ме приемете в отбора  Wink Първи опит ми е ЕТ беше на 10.05 на 3-дневни . Та искам да ви питам как ви се струва днес един кръвен много ли е рано  newsm78 ?

Спокойно може да направиш тест днес Peace Успех!

Благодаря  Hug, после ще пиша с резултат  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт