Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 214
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Честито момичета, толкова ме зарадвахте че не можете да си представите. Нека все такива хубави новини да се чуват. Grinning

iveto, ти няма ли скоро да правиш тест?  Simple Smile

# 511
  • София
Момичета, кога си пускате пикливия тест?

# 512
И аз се гмуркам при вас. Трансфера ми беше днес. На спонтанен цикъл, ИКСИ, трансфер на 3-и ден. Не попитах на какъв етап е newsm78. От снимката броя че е разделено на 6. Като маргаритка.
Ще следя с интерес. Усмихмати дни на всички.

# 513
  • София
Аз на 9-ти ден.

# 514
И при двата ми трансфера не съм правила уринарни тестове, не ми се щеше да се отчайвам или да се радвам предварително. За мен категоричен е кръвния тест.
viarkata, успех и положителен резултат ти желая  Grinning

# 515
   Zdraveite momi4eta.10 den sled transfer sum.vijdam 4e vsi4ki tuk imat nqkakvi menstrualni bolki.az ni6to.edinstvrno na 9 den usetix slabo prifurpvane i leka bolka koqto ot6umq.ot togava i edna tupa postoqnna bolka v desniqt qi4nik i bolka v bubrecite.tova e ni6to drugo .Mnogo sum pritesnena.3 embrion4eta vurnaxme.imali nqkoq ot vas da ne e imala simptomi i da e s polojitelen rezultat.dori i bolkata v gurdite iz4ezna 5 den ot tansfera.qvno za poreden put nqma da se poli4i pri men Sad

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 11:26 от AnMary

# 516
  • София
Пиши на кирилица!
Аз нямах никакви болки, придърпвания и каквото и да е и имах положителен резултат. На този етап е рано за каквито и да е симптоми!

# 517
Риджина , Кети браво момичета. Успешно до пухкав финал

# 518
  • Бургас
Успех и от мен момичета  bouquet

# 519
Благодаря момичета!Успех и на вас!
Аз лично не мога да се зарадвам някак си съм се стегнала и какви ли не мисли ми минават.

# 520
Ето ме и мен хубава новина-вчера 11 ден ЧХГ-403.1 Кога да го повторя?
Момичета не мога да повярвам...
Дано всичко е наред.

Кети моята първи кръвен беше с 1056 и въпреки това,Док искаше да повторя след 2 дни ,за да види ,че се удвоява - за мое и нейно спокойствие!Попитай твоя Док ,ако не направо да го видиш... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 521
  • София/Севлиево
Реджина,така се радвам за теб ,за Кети също.Моят ЗЕТ така като го смятам ще е около 7.06. ,сега съм в подготовка,пия Марвелон да предизвикаме цикъл и почвам после по старата схема...Успех на всички.

# 522
  • София
И аз се гмуркам при вас. Трансфера ми беше днес. На спонтанен цикъл, ИКСИ, трансфер на 3-и ден. Не попитах на какъв етап е newsm78. От снимката броя че е разделено на 6. Като маргаритка.
Ще следя с интерес. Усмихмати дни на всички.

Вярката, успех Hug Моля те, кажи на абсолптно естствен цикълнли беше или имаше някаква стимулация? При кой лекар си?
Момичета, на всички много успех  bouquet Аз също съм за кръвен тест, който е абсолптно категоричен и при няма място за интерпретации.

# 523
Браво на вас! Все така!  Hug

# 524
На всички положителни тестове честито и без проблемно до финал. Hug Зареждате ни много положително,нас,които сме в подготовка или чакаме следващи процедури.
Успех и само нагоре. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт