Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много отрицателен 0,15 освен,ако няма грешка от лабораторията #Crazy Praynig Heart Eyes

# 556
Съжалявам, но наистина е категорично отрицателен и няма смисъл да се надяваш на по-късна имплантация. Tired Hug

# 557
  • София
Да,Жана права сте.Првкслено хубаво щеше да е ...

# 558
Потъжи си малко, но не се отчайвай, горе главата и само напред към целта - следващият път ще се получат нещата  Hug

# 559
Съжалявам, момичета, дано следващият опит е успешен.  Hug

# 560
Някой може ли да каже нещо повече за трансплантционното зацапване или такова след трансфер Shockedсвързано ли е с овулацията

# 561
  • София
Някой може ли да каже нещо повече за трансплантционното зацапване или такова след трансфер Shockedсвързано ли е с овулацията
Може би питаш за имплантационно зацапване Wink.
Аз не съм запозната с това чудо.

# 562
  • Бургас
Не искам да влизам в спор, но има късна инпланация между 10ти и 14 ти,  ден...
Защо не можеш да получаваш лични съобщения.

# 563
При моя първи трансфер имах имплантационно зацапване, което започна на 10 ден след трансфера, т.е. на 28 ден от МЦ. Продължи 3-4 дни.
Няма общо с овулацията.

# 564
Някой имал ли е зацапване и кървене след трансфер и колко време продължи и на кой ден след трансфер  newsm78

# 565
В поста ми преди твоя съм написала как беше при мен.

# 566
  • Бургас
Привет момичета пожелавам успех на всички които им предстои тест,и лека бременност на вече успелите. Утре на мен ми предстои кръвен тест според вас колко най малко трябва да показват стойностите, трансфера беше на 13.05 на 2-дневен ембрион. Hug

# 567
  • София
Привет момичета пожелавам успех на всички които им предстои тест,и лека бременност на вече успелите. Утре на мен ми предстои кръвен тест според вас колко най малко трябва да показват стойностите, трансфера беше на 13.05 на 2-дневен ембрион. Hug
Ще пускаш ЧХГ на 9-ти ден след трансфер на 2 дневни?
Лично на мен ми се струва безумно рано. Все едно на 6-ти ден на бластоцисти. Според повечето материали, които съм чела, точно тогава започва да навлиза ЧХГ в кръвта, ако е имало успешна имплантация. Аз бих изчакала още 4 дни, но ти си знаеш.
Успех!

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 18:25 от Petkata80

# 568
Светлана, много е рано за тест, особено за двудневни.
Според мен най рано след три дни, сега нищо няма да ти покаже само ще ти донесе неприятни емоции.
Стискам палци след три дни да се похвалиш с тлъсто ЧХГ.  Peace

# 569
Здравейте мили момичета Wink Утре ми предстои кръвния тест , на 4 дневни ембриони Simple Smile
Надявам се всичко да е наред , моля ви стискайте ми палци Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ще се пръсна от напрежение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт