Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 83 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Нелка, Светле, прегръдки и от мен, много съжалявам  Hug
Мая, Буена, аз споделих в 11-12 г.с., та може би и заради това бързо ви се струва  Hug Минава малко по малко, дано да успея да добутам докрая и всичко да е наред  Praynig
И да ви се връща скоро и на вас, и на всички тук Hug

# 601
  • София
Мая, Буена, аз споделих в 11-12 г.с., та може би и заради това бързо ви се струва  Hug Минава малко по малко, дано да успея да добутам докрая и всичко да е наред  Praynig

Ще добуташ мнгоо ясно Heart Eyes Дано и ние поне да забременеем преди да си родила Mr. Green

# 602
Ще успеете, пожелавам ви го от все сърце и знам, че така ще бъде Praynig Hug

# 603
към кого мога да се обърна за мнение за д-р Любомир Бойчев в Тутракан ?
Мисля да отида при него на преглед и консулт

# 604
# 605
към кого мога да се обърна за мнение за д-р Любомир Бойчев в Тутракан ?
Мисля да отида при него на преглед и консулт
Аз съм при Богомил Бойчев , изключителни професионалисти и хора , за Любомир нямам наблюдение , но също съм чувала само хубави неща за него , но който и да избереш според мен няма да останеш разочарована . Дано съм ти помогнала , желая ти успех и бързо емоционално възтановяване  Hug

# 606
Момичета излезе ми резултата на ЧХГ днес 16 ден от трансфера-5580
Много висок ми се вижда.

# 607
здравейте момичета. съжалявам за всички с - тест.Преди 3 дни пуснах кръвен тест (профил християна.бях си забравила паролата .не знам какво става.извинявам се  )  19.05- 37.12  вторият 21.05- 68.66.казаха че се удвоява,но трябва да започна поставяне на прегнил на всеки 4 дни.момичета как ви се струва?на преглед съм чак на 2.06.до тогава сигурно ще откача.чувала съм че мога да пусна кръвен в последователен ден и да проследя дали има покачване на хормона.но това как ще разбера? прегнила пада всеки ден .как ще разбера колко е разликата?не знам дали го обясних правилно.има ли друг начин?

# 608

Ще добуташ мнгоо ясно Heart Eyes Дано и ние поне да забременеем преди да си родила Mr. Green

А дано ! Ако не сега - зимата . Аз  се настрийвам отсега !  Confused Mr. Green

Християна,

С тоя прегнил не знам какво ще разбереш за ЧХГ.
По-добре си изчакай прегледа след 10 дни- или ще се види сакче , или не.

# 609
  • София
Момичета излезе ми резултата на ЧХГ днес 16 ден от трансфера-5580
Много висок ми се вижда.
Близнациииии  Hug

# 610
Или просто много хубав ембрион Simple Smile

# 611
  • София
Или просто много хубав ембрион Simple Smile
мъжки  Mr. Green

# 612
здравейте момичета. съжалявам за всички с - тест.Преди 3 дни пуснах кръвен тест (профил християна.бях си забравила паролата .не знам какво става.извинявам се  )  19.05- 37.12  вторият 21.05- 68.66.казаха че се удвоява,но трябва да започна поставяне на прегнил на всеки 4 дни.момичета как ви се струва?на преглед съм чак на 2.06.до тогава сигурно ще откача.чувала съм че мога да пусна кръвен в последователен ден и да проследя дали има покачване на хормона.но това как ще разбера? прегнила пада всеки ден .как ще разбера колко е разликата?не знам дали го обясних правилно.има ли друг начин?
Не искам да съм аз този с не добрите новини, но в началната бременност доста по-бързо се покачва хормона. По-принцип има шанс, но не е голям. Тези бременности продължили с такова чхг, са били единица. Незнам защо ще правите прегнил, защото ако бременността не се развива както трябва какъв е смисъла?
Дано не съм права, желая успех

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 09:35 от Follow

# 613
  • София
здравейте момичета. съжалявам за всички с - тест.Преди 3 дни пуснах кръвен тест (профил християна.бях си забравила паролата .не знам какво става.извинявам се  )  19.05- 37.12  вторият 21.05- 68.66.казаха че се удвоява,но трябва да започна поставяне на прегнил на всеки 4 дни.момичета как ви се струва?на преглед съм чак на 2.06.до тогава сигурно ще откача.чувала съм че мога да пусна кръвен в последователен ден и да проследя дали има покачване на хормона.но това как ще разбера? прегнила пада всеки ден .как ще разбера колко е разликата?не знам дали го обясних правилно.има ли друг начин?
Не искам да съм аз този с не добрите новини, но в началната бременност доста по-барове се покачва хормона. По-принцип има шанс, но не е голям. Тези бременности продължили с такова чхг, са били единица. Незнам защо ще правите прегнил, защото ако бременността не се развива както трябва какъв е смисъла?
Дано не съм права, желая успех

И аз съм на същото мнение Confused

# 614
осъзнавам че стойността на 13 ден е ниска Sadно нали се удвои все пак?надеждата умира последна...Simple Smileне знам защо ми слагат прегнил.притеснява ме факта че съм в неведение след вторият тест.до вчера имах слаби болки и придърпвания.днес не чувствам нищо.а изобщо трябва ли да усещам нещо?това ми е 5 опит и само той е с такава стойност останалите бяха 0.0 i един с 6.6.благодаря ви момичета.ще се моля за всички нас които още чакаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт