Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 83 354
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Севлиево
Аз навремето с Прегнил по същата схема до 13 г.с. успях да запазя сина си,който сега седи до мен и наднича какво пиша.Така че от мен успех  Hug

# 616
Успех на всички, които чакат и само положителни новини да има в темата!   Hug

Аз съм втори ден след ЗЕТ на едно ембрионче. Силно се надявам да е моето борбено чудо, защото единствено то продължи да се развива от 4 размразени ембриона.  Heart Eyes
Приемам естрофем 3х1, климата по 2 лепенки седмично, кринон, но шпа 3х2, фолиева. Чудя се дали да включа и аспирин протект.  Доктора каза, че няма нужда щом съм нямала генетични фактори за тромбофилия. Ако го почна на своя глава, поемам ли някакъв риск?

# 617
  • София
Стела, ако правилно помня, ти беше на 40 години, с няколко неуспеха зад гърба си, а факторът възраст влошава много кръвообращението. Аспиринът ти е задължителен реквизит и се учудвам,че не ти е изписан.Аз бих взимала. Да не кажа, ч епо принцип в такива случаи като твоя даже се изписва нмх за разреждане, нека не забравяме ,че терапията с подпомагане на антикоагулацията се прилага не само на жени с вродени или придобити тробмбофилии, но и когато се касае за неизснен стерилитет или някоко неуспеха при АРТ. Успех  Hug

Xiara 100, наистина съжалявам, че трябва да го кажа, но всъщност твоята стойност дори не с е удвоява Confused Двонйата стойност на 37, 12 е 74,24. Знам, че сигурно ти се струва, че издребняваме за някакви единици, но за съжаление опитът показва,че при такива ниски стойнсоти не просто трябва да има удвояване, а дори утрояване, за да са ок нещата Confused Разбира се, има и изключения, но те са рядкост. Дано все пак ти да си сред тях Hug

# 618
Буена,  правилно помниш  Grinning
И аз се учудих,  че не ми назначиха нищо, хем изрично питах дали няма да е добре да имам такава терапия след трансфер. Като чета, в другите клиники се изписва на всяка жена след ЕТ...
Ще почна от днес аспирина и благодаря за пожеланията  Hug

# 619
Момичета много съм притеснена , от вчера имам болки и зацапване , днес зацапване то си преминава в кафеникаво течение , направо като се изпишкам и оцветяване тоалетната вода в кафевичко , съжалявам че така подробно обяснявам но да придобиете представа. Направо имам чувството , че ще ми дойде всеки момент. И след вчерашните не чак толкова високи стойности ще се побъркам . На някоя от вас да се е случвало подобно нещо със щастлив финал ??? Ще се обадя на Док но по-късно че не е на работа все още , до тогава ще си остана в неведение Sad

# 620
Здравейте:)

Няма да ви казвам от кога мечтая да се запиша тук... Ето, че дойде и моят час:) Днес си прибрах една тридневна снежинка:)

# 621

Няма да ви казвам от кога мечтая да се запиша тук... Ето, че дойде и моят час:) Днес си прибрах една тридневна снежинка:)

Успех!  Hug

Теди, зацапването, особено когато е кафеникаво може да е имплантационно и да не е притеснително. Но все пак се обади задължително на лекаря, за да те посъветва какво да правиш и ако трябва да спреш аспирина и фраксито, но нека той ти каже.

# 622
^SunLight^ , успех и от мен  Hug

# 623
Здравейте, ето най-накрая резултата от кръвния тест; 18ти ден, 19 ти ден - чхг 2505 . Чудя се за този напреднал ден дали пък не е ниско?
Успех на всички чакащи:)

# 624

И от мен успех Joy

# 625
  • София
Здравейте, ето най-накрая резултата от кръвния тест; 18ти ден, 19 ти ден - чхг 2505 . Чудя се за този напреднал ден дали пък не е ниско?
Успех на всички чакащи:)
Разни хора-разни ЧХГ-та. Стойността е достатъчно голяма, че с един преглед да се види какво е положението за момента.
Гледайте позитивно и не се излишно тормозете.
Успех Simple Smile

# 626
Говорих с док и той не хареса стойностите на чхг-то , каза да си пусна още един тест на 25 но не виждам смисъл МЦ взе да се развихря Sad приключих с този опит !
Успех на всички и  Hug

# 627
Здравейте момичета, пожелавам успех на всички и скоро да се радваме на големи коремчета Simple Smile почти час след полунощ и сън не ме лови. Днес ми е 5 ден след трансфер на снежковци замразени на 3 ден, размразени и оставени до 5ден. Това ми е втори опит, първия за съжаление не доведе до успех, имах и много болки и усложнения след стимулацията, и не мога да направя сравнение между двата опита.Та сега нещата са различни, чувствам се много добре, нямам търпение за кръвния тест, но имам питане към вас- не ми дава мира едно странно усещане от време на време ниско долу в корема ( сякаш яйчниците), не бих казала болезнено но един вид придърпване, приличащи на тъпи предменструални болки, в същото време съм на зарзио, фраксипарин, естрадиол и естрофем. Едва ли след приема на тези лекарства това е ПМС , но сън не ме лови възможно ли е това да е първото усещане при един успешен опит? Записвам се и ще ви следи с голям интерес

# 628
  • София
възможно ли е това да е първото усещане при един успешен опит? Записвам се и ще ви следи с голям интерес
Имам 5 бременности и един неуспешен трансфер. И при 5-те + теста имах такива придърпвания. При неуспешния трансфер не усещах абсолютно нищо.
Пожелавам ти успех.
При мен и безсънието нощно време е хубав знак Simple Smile

# 629
  • София
При мен пък само на успешншя трансфер нямах никакви придърпвания, разтягания...
Рано е за каквито и да било усещания и симптоми.

Общи условия

Активация на акаунт