Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
При мен пък само на успешншя трансфер нямах никакви придърпвания, разтягания...
Рано е за каквито и да било усещания и симптоми.
И аз нямам никакви симптоми Нандин а вече ми е 18 ден.Имам само напрежение в гърдите и слабо кафеникаво течение по утрогестана.Все си мисля че не е нормално и че нещо не е наред

# 631
  • София
Симптоми може да нямаш и цяла бременност. Не ги търси, ако се появят ще разбереш със сигурност Simple Smile
За кафявото течение трябва доктор да каже.

# 632
Здравейте момичета, вчера ми беше транфера и се записвам и аз за дългото чакане.
За да не е празен запис, имам въпрос. Изписаха ми гел Кринон всеки ден вагинално. Док каза да го слагам в 16:00 и след това около час да имам движение. Вие запознати ли сте с този гел, как процедирахте с него?

# 633
  • Бургас
На мен ми казаха 30мин. движение. Препоръчва се да се слага сутрин. Simple Smile

# 634
Надежда, правилно ти е казал доктора и както ти го е казал така го прави. Ако не се движиш след поставянето му, той изтича от влагалището. Успех и да ни зарадваш с плюс тест.

# 635
Благодаря момичета! А дали е фатално ако не се слага точно в определения час? Предполагам все някой ден ще се окаже, че няма да мога да го поставя в 16:00

# 636
Кринона аз го слагах вечер.Гледах да се движа 15-тина минути и тогава си лягах.Някой път даже направо си лягах,когато ме мързеше.
За симптимите,и аз имах придърпвания,болезнени гърди и повишена телесна температура,които си продължават и до днес. Simple Smile

# 637
  • София
Аз също имам придърпвания, болят ме гърдите и температурата ми е около 36,9.
Придърпванията бяха най-силни около 6-7 ден след трансфера, сега понамаляха.

# 638
Здравейте момичета! На 20.05 ми беше ембрио трансфера. Трансферираха ми на 4 ден- 1 хубав и 2 ембриона за подкрепа  Simple Smile. На хубавия правиха и асистиран хетчинг, защото лигавицата била по- дебела. Това ми  е втори опит. От първия имам син на 4г и половина  Grinning. Пия дуфастон 3*1, аспирин протект 1,фолиева 3*1, но шпа 3*2, кринон гел. Прави ми впечатление, че съм с много изострено обоняние. Има ли и други момичета като мен с такова обоняние  Rolling Eyes ? Трябва да правя кръвен тест на 29 и вече се побърквам. Laughing

# 639
Здравейте момичета,
С голямо разочарование ви споделям, че моят пети опит приключи.
От своя страна смятам, че направих всичко по силите си, за другото няма да коментирам.
Мъчно ми е много, разочарована съм, защото наистина имах надежда, че този път ще успеем, но уви.

В никакъв случай не се предавам или отказвам, напротив, борбата за нас ще продължи до успех, в който искрено вярвам.
След последния шанс, който дадохме при този опит, сега категорично сменяме стратегията, клиниката и лекаря, и дано да попаднем на правилното място и се открият причините и решенията за неуспехите ни.
Не спирайте да се борите и да вярвате, защото всички ние заслужаваме това щастие! Hug bouquet

# 640
Риджина...толкова съжалявам да прочета написаното, така се надявах, че този път всичко ще е както трябва да бъде  Tired
Силно те прегръщам и знам, че ще имате успех, независимо в коя клиника и при кой доктор. Може би по-различен подход ще е решаващ  Hug

# 641
Риджина,много мъчно ми стана да прочета това. Sad Дано смяната на лекаря и стратегията ви донесе успех и да си имате така мечтаното бебче.Прегръдки. Hug

# 642
Риджина така съжалявам, не очаквах такова развитие, силно вярвах , че този път ще успееш.
Но още повече вярвам , че другия път ще е до финал.
Прегръщам те силно  Hug

# 643
Реджина, съжалявам и пожелавам много късмет и успех с новия лекар и клиника!  Hug

# 644
Реджина, много съжалявам... Бъди силна и не се отказвай! Надяввам се скоро чудото да е на лице!

Общи условия

Активация на акаунт