На пазар във Варна - 46

• 70 554
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Много пъти сме коментирали в темата магазините за платове, дамаски, пердета - на Бенковска от Сливница до Владислав, а и след него по целия ред има, аз съм доволна от Гершман. Studio79 също имат много хубави десени. На Ген. Колев и Сливница също има голям магазин на два етажа за платове.

# 256
Да, пердета на Бенковска от Сливница до Пискюлиев.

Знаете ли къде продават от пакетираните кроасани на Лагард, натуралните, по 5 бр в пакетче? В Кауфланд не видях и следа от тях. По кварталните ни магазини имаше, но са изчезнали, в СВА не намерих също. Искам да купя повечко за сандвичи за детски РД, а то няма  Thinking

# 257
Къде в централната част на града мога да купя табела или стикер "Гараж"? 

# 258
  • Варна
Лагард имат хлебарница/сладкарница на Кокалчето, срещу детската площадка. Може да имат налични.
За пердета- също в Камко има разнообразие. Зависи и от ценовия диапазон, в който търсите.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 10:59 от flufi

# 259
  • In transit
Лагард имат хлебарница/сладкарница на Кокалчето, срещу детската площадка. Може да имат налични.
Също на пазар Чаталджа и една на ул. „Уилям Гладстон“ 8 (над Пикадили Чаталджа)

# 260
  • Варна
Лагард има и до закуски "Иглика". Срещу входа на хотел Черно море.

# 261
  • Варна
Като сме на вълна пекарни- имам въпрос към пазаруващите от Пармаксъзов. Мисля, че сме ги споменавали в темата, но отдавна. Миналата година по препоръка на позната почнахме да купуваме от тях. Ужким ръчно месени, домашно, на пещ, квас, без мая и т.н. Малкият много обича селския им хляб и сухарите. Но напоследък всичко развалиха- и качеството, и зареждането. Засичам бус на Бал Клас да ги зарежда. Та въпросът ми е- това на балчишкия Бал Клас ли са реално продукти? Защото, ако е така, според мен нищо домашно и на пещ няма в тях, лимец и т.н. Имате ли информация, къде се произвеждат, пекат?

# 262
  • In transit
Като сме на вълна пекарни- имам въпрос към пазаруващите от Пармаксъзов. Мисля, че сме ги споменавали в темата, но отдавна. Миналата година по препоръка на позната почнахме да купуваме от тях. Ужким ръчно месени, домашно, на пещ, квас, без мая и т.н. Малкият много обича селския им хляб и сухарите. Но напоследък всичко развалиха- и качеството, и зареждането. Засичам бус на Бал Клас да ги зарежда. Та въпросът ми е- това на балчишкия Бал Клас ли са реално продукти? Защото, ако е така, според мен нищо домашно и на пещ няма в тях, лимец и т.н. Имате ли информация, къде се произвеждат, пекат?
Не знам къде се пекат, но ми направи впечатление, че изведнъж наотвориха доста фурни из целия град. Така, че няма да се учудя някоя голяма фирма да ги е купила и да има промяна в качеството.

Едитвам се: https://tr.bivol.bg/view.php?guid=26EB3C9ABD7B1B93C886D920EB0C3D … F8064A8BFBD947D31
Този линк ще ти даде яснота мисля Simple Smile

# 263
  • Варна
Мдааа, потвърдиха ми се предположенията! Спирам ги значи. Моля, препоръчайте фурна, освен живия хляб в Гръцката махала и майстор Мирослав на Ул. Кап. Петко войвода. Искам хляб от хубаво тесто, без примеси Е-та и т.н. Нямам хлебопекарна, искам да си имам доверена фурна.

# 264
  • Варна
Кътчето на Тони правят хляб, но не съм купувала от там. Другите им неща са ок.

# 265
Благодаря, ще погледна кафенето на Сливница, до Иглика, то ми е най- близо. Не се бях сетила, че там може да има, ще видя дали ги предлагат по такива места тия кроасани.

Пердетата в Камко са на фирма, която има магазин и наа Бенковска, надолу почти до Пискюлиев е магазина, но в този магазин на живо са по- малко изложените, другите на каталог, мисля. Казвам го, понеже ако се тръгне по Бенковска може наведнъж да се минат всичките.

# 266
  • Варна
pina, централата на Лагард е на гърба на затвора,
ако не намериш по другите места.

Ето сайта им, с точния адрес.
https://www.lagarde.bg/bg/contacts

# 267
О, аз знам, сладкарска кооперация  Wink но там някога имаше магазин с тяхното производство, после го събориха и направиха друго магазинче, после стана ресторант, после не знам какво стана и не знам сега има ли нещо изобщо да се продава... няма ли. Скоро не съм ходила. Мислих си и за там, но не знам дали да бия пътя.
Според 'конатакти' те им трябва да има в Кауфланд и СВА, но няма.

# 268
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ПИНА,обект на Легард има до ДГ Слънчева дъга.Там съм виждала такива кроасанчета,често сме посещавали магазинчето им.Има и павилион на пазар Чаталджа.

# 269
  • Варна
О, аз знам, сладкарска кооперация  Wink но там някога имаше магазин с тяхното производство, после го събориха и направиха друго магазинче, после стана ресторант, после не знам какво стана и не знам сега има ли нещо изобщо да се продава... няма ли. Скоро не съм ходила. Мислих си и за там, но не знам дали да бия пътя.
Според 'конатакти' те им трябва да има в Кауфланд и СВА, но няма.
И аз не съм минавала от там отдавна - отдавна...

Общи условия

Активация на акаунт