На пазар във Варна - 46

• 70 685
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ще ми трябват паспортни снимки за бъдещата първокласничка, искам да ги направя от сега, да избегна опашките. Къде има фото в района на Трошево, пазарчето на Санита?

Точно там има фотостудио. Като тръгнеш от светофарите на Сливница нагоре по уличката / посока Санита/, по реда на магазинчетата от лявата страна , преди да стигнеш до химическото. Точно до него има магазин за 1 лев. Една жена е фотографа, ние там си правим за бележника.

# 646
  • Варна
Ще ми трябват паспортни снимки за бъдещата първокласничка, искам да ги направя от сега, да избегна опашките. Къде има фото в района на Трошево, пазарчето на Санита?
Синът ми ще е трети клас и до сега опашки не е имало септември.
Пускат ваучер, включващ снимки, бележник и лична карта и ключодържател.

# 647
А, в Кауфланд до мол Варна, на автомата, сме засичали огромни опашки.

# 648
  • Deutschland/HE
Аз ги снимах вкъщи на стената и после вадя снимките на апарат, така вместо 5лв ми излизаше под 1лв. Те тези снимки са толкова дребни и като им сложат и печат отгоре...

# 649
Точно на пазарчето в младост зад Пикадили има две фото студиа.

# 650
  • Варна
Откъде да си купя тебешир против мравки? Аптека, агроаптека или нещо друго? Онзи ден питах в Марешки, казаха, че отдавна не зареждали. Трябва ми нещо, с което да драскам по стената около един прозорец, но да не се пръска, защото става дума за малко помещение с трудно проветряване. Взех една пудра, наръсих по перваза, първите няколко часа гадините спряха да влизат, след това се изхитриха и си направиха нов път от горния край на прозореца! А там няма как да ръся.

# 651
Пробвай с обикновен тебешир. Имам опит, и него заобикалят, не го преминават.

# 652
  • Варна
Ммм, ще пробвам. Обикновен имам, колкото искаш.

# 653
Здравейте!Може ли да ми препоръчате дамски фитнес,в централната част на града.

# 654
Може ли да препоръчате магазин за пердета?
Аз на много добра цена си обзаведох къщата с тънки и дебели пердета + ушиването от Хоуммакс и Мосю Бриколаж. Бях обиколила целият град, но цените не ме устройваха.

# 655
Някой да е виждал хубави, здрави плажни чадъри на промоция?

Търся и електронен четец Киндъл на промоция!

# 656
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте!Може ли да ми препоръчате дамски фитнес,в централната част на града.

Не е много в центъра, но е дамски -Джи джи
В района над Здравната каса.

# 657
  • Варна
Тебешир за мравки съм купувала много отдавна, не помня дали от агроаптека или от Кауфланд. Не действа, както и Райд, газ, сол, айкън, пудра за мравки и какво ли още не. Единствения вариант е да се запушат дупките и да не влизат.

# 658
  • Варна
Ами не мога да запуша дупките, те си влизат през отворения прозорец! А сега през лятото е абсурд да го затварям. Ужас просто с тези гадини! В интерес на истината пудрата е даже много ефективна, натръшка ги за няма и 5 минути и спряха да влизат през долната страна, по перваза. на другия ден обаче си минаваха от горния край, а там няма как да ръся.

# 659
  • Варна
Трябва ми хубав плик за пари за сватба - давайте идеи от къде да търся, че ми омръзна да ми предлагат сгънат цветен картон вързан с дантелка. 

Общи условия

Активация на акаунт